• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of ya ne halt edicem ben :31:
en iyisi yarın yada öbürgün gidip halledeyim şu işi başka çare yok :50:
ee buluşma nasıl geçti cancağzım

resimlerle anlattım ya :9: çok güzel geçti , asıl kan vermeye ben gittim, herşey iyi çıktı hatta kan değerim çok yüksek çıktı :23: ama hemşireler damar bulamadı, beceriksizlerdi hepsi stajerdi. eski profesyonel hemşire ablalar yoktu :14: üstüne 2 koluma da o kocaman iğneyi soktu çıkardı uğraştı, ve iki kolumu da kolay kolay hareket ettiremiyorum :43: ama yoğurdumun damarını hemen bulup aldılar :53:

resimlerle anlattım ya :9: çok güzel geçti , asıl kan vermeye ben gittim, herşey iyi çıktı hatta kan değerim çok yüksek çıktı :23: ama hemşireler damar bulamadı, beceriksizlerdi hepsi stajerdi. eski profesyonel hemşire ablalar yoktu :14: üstüne 2 koluma da o kocaman iğneyi soktu çıkardı uğraştı, ve iki kolumu da kolay kolay hareket ettiremiyorum :43: ama yoğurdumun damarını hemen bulup aldılar :53:

Allah razı olsun canım umarım kanın iyi ve lazım yerlere ulaşır
bazen çıkıyor öyle beceriksizler
bu arada sigara kullanmana rağmen multisağlıklı bi bayancağız olmana sevindim :9: darısı başıma :1:

merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz:5:

Allah razı olsun canım umarım kanın iyi ve lazım yerlere ulaşır
bazen çıkıyor öyle beceriksizler
bu arada sigara kullanmana rağmen multisağlıklı bi bayancağız olmana sevindim :9: darısı başıma :1:

benim değil yoğurdumun kanını aldılar :26: sigarayı 4-5 tane içiyorum günde fazla değil ki :37:

merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz:5:

bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım saçlarımıza hangi tarihte bakım ve kesim yapabiliriz çok yıprandı saçlarım :44:

bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım saçlarımıza hangi tarihte bakım ve kesim yapabiliriz çok yıprandı saçlarım :44:

şu an küçülen fazdayız, yani yapacağın bakımlar saçını uzatmaz fakat güçlendirir :34: ilk sayfadaki bakım dönemlerine bakıp bugün hangi dönemse o döneme uygun bakım yap daha etkili olur :54: 25 Ağustos 2013 saat 17.13'te başlayıp 28 Ağustos 2013 saat 02.08'e kadar epilasyon tarihi var. tarih geçmeden lazer epilasyona gitsen iyi olur :29:

Son düzenleme:
sürprizi bozdun yaa :57::57::57: :9: 1-2 ay sonra kısmetse sözüm var :17: hiç eşinize veya sevgilinize bakıp " sensiz ben yoğurtsuz ayrandım " dediniz mi veya bu tarz birşey hissettiniz mi :14: işte ben dedim , hemde onun yüzüne karşı dedim :26: o benim yoğurdum :69: bilmiyorum fatih ve sincaba karşı sevgi duymuşluğum var fakat yoğurdumun kıyısından geçmez ki o sevgiler :48: bilmiyorum kızlar ya çok garip bir his bu , 23 yaşındayım hiç böyle hissetmedim kimseye ben :17::17::17: o kadar çok seviyorum ki sanki hiçbir engel bizi ayıramaz gibi geliyor :14:

bayramın 3. günü 5. sınıf arkadaşları toplandık kayseri beştepeler parkına mangala gittik. o da 5. sınıftaki arkadaşımın arkadaşı. tesadüf eseri geliyor, bende tesadüf eseri gittim oraya akşam vakti. benim hareketlerimi, tavrımı, konuşmamı, oturmamı, kalkmamı beğenmiş. ben hiç farkında değildim karanlıktı :9: ertesi gün arkadaşıma söylemiş, o da bana iletti. bende niyeti ciddiyse ailesini göndersin, aileler tanışsın ancak öyle dedim :6: o kendi ailesiyle konuştu, ailesi niğde de olduğu için ve işler dolayısıyla ekim ortası ya da sonu gibi gelecek. bende kendi aileme söyledim. iyi bi konuşun bakalım, bu sefer iyi tanıyalım damat adayını diğeri gibi olmasın dediler :14: konuşuyoruz 2 haftadır :17:

öyle kaynaştık ki inanamazsınız :48::48::48::48::48: yoğurdum o benim :123: beraber kpss ye hazırlanıyoruz, iddiaya girdik. o beni puan olarak geçerse mersine, ben geçersem mardin-urfaya gideceğiz :1: ders çalışıyoruz ha bire arayıp matematik soruları soruyor, soruyu tam bitiriyor bende cevabı söylüyorum saniyesinde . sayısalımın bu denli iyi olması onu korkutuyor, ben ona dedim boşuna iddiaya girme ben kazanırım diye ama yok anam kime diyoruz :37:

bu pazar erciyes üniversitesi tıp fakültesine gidip beraber kan vereceğiz :94: o hiç vermemiş, bende ünv. giderken 3 ayda 1 verirdim. hem kan vererek dua alalım hemde buluşurum yoğurdumla :17:

yoğurtsuz ayranmı :) benzetmende çok hoşmuş heycanlısın belli hakkınızda hayırlısı olsun :16:

canım kimi üyelerde daha ilk uygulamada fark oluyor. Kimisinde ise 2. - 3. uygulamada :34: bu arada hoşgeldin aramıza :16:

hoşbuldum canııım :)
Br şey daha sorucam. Dün koltukaltımı aldıktan sonra limon tuz süreyim dedim. Yüzüme bacağıma sürüyodum önceleri ama koltukaltıma ilk defa sürdüm vee öldüm öldüm dirildim ya :( Bi daha yapmayacağıım :( Canı yakmayan başka ne önerirsiniz tüy azaltmaya yardımcı ?

hoşbuldum canııım :)
Br şey daha sorucam. Dün koltukaltımı aldıktan sonra limon tuz süreyim dedim. Yüzüme bacağıma sürüyodum önceleri ama koltukaltıma ilk defa sürdüm vee öldüm öldüm dirildim ya :( Bi daha yapmayacağıım :( Canı yakmayan başka ne önerirsiniz tüy azaltmaya yardımcı ?

karınca yumurtası yağı acısız bir yöntem :54:

günaydın ay perisi ,

eylülün 7 sinde tatile gidicem , şu an da regl dönemindeyim , acaba eylülün başında epilasyon tarihi var mı:26:

Back
X