hoşgeldin bacım aramıza
teşekkürler ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin bacım aramıza
teşekkürler ...
merhaba.burada yenıyım ve eylül epilasyon tarihlerini bulamıyorum
eylül ayında saç bakım tarihleri yok. saç uzatma için hangi günler bakım yapılmalıdır...
tarihler varda dün hastahaneye gittim stres ilacı falan aldım. pek ilgilenemedim bu konuyla
geçmiş olsun canım.bugün bakım yapmayı düşünüyorumda saçlarıma.birde tek tük çıkan sivilcelere için formülün varmı canım. stresten yanaklarımda sivilce çıktı
yeni bir bilgi eklendi artık başlığımıza BÖLGESEL HASSASLIK tarihlerine hoşgeldin diyelim
bu tArihler neyi kapsıyor canımm :)))
nasıl neyi kapsıyor bacım anlamadım :44: hangi dönemde neremiz hassas, nereye masaj yapılmalı, hangi tarihte nerenin ameliyatından uzak durulmalı bunu kapsıyor. umarım doğru anlamışımdır :26:
perişkom diğer konularından birine esaj yazdım ama görmedin sanırım :26: kayısı çekirdeği kremi yağlı ciltler için de uygun mu demiştim. vıcık vıcık yağlı benim yüzüm kullanınca daha fena olmam değil mi?
Canım saçlarımı kestircem ama küsmesinler istiyorum hangi dönem uygun h.sonu kestirmeyi düşünüyordum ama tarihleri göremedim tekrar söyler misin.. Uzamasını istiyorum mecburen kestircem cok bakımsızlaştı o yüzden kesim tarihini hemen ögrenmem lazım . Şimdiden teşekkürler..
kızlar bu kıllar alındıktan sonra sayfanın basında belırtılmıs ya hanı lımon tuz hamamotu yagı bıoder vb vb kullananlar yorum yapabılırmı memnunmusunuz durumlar nasıl.bıoder kullanmıstım ınceltmıstı dökme yoktu.lımon tuz yaptım evet etkılıydı cok gec ve ınce cıktı hatta seyrekde cıktı.sımdı bacak lazerım bıtıcek yenıbıse arıyorum hamamotu yagı kullanmayı dusunuyorm daha etkılıymıs.kullanan troll 93 galıba ılk sayfada yazıyodu sonucu cok merak edıyorum lımon tuzmu hamam otu yagımı.
üyeleri yakalar yakalamaz gırtlaklarına çökeceğim canım merak etme