• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmiş olsun canım.bugün bakım yapmayı düşünüyorumda saçlarıma.birde tek tük çıkan sivilcelere için formülün varmı canım. stresten yanaklarımda sivilce çıktı

bugün yarın protein-vitamin bakımları yap saçlarına canım:34: ben tarihleri düzenleyene kadar bu bakımlar yeter sana :54: çay olarak ta meyve çayı içilir

perişkom diğer konularından birine esaj yazdım ama görmedin sanırım :26: kayısı çekirdeği kremi yağlı ciltler için de uygun mu demiştim. vıcık vıcık yağlı benim yüzüm kullanınca daha fena olmam değil mi? :9:

nasıl neyi kapsıyor bacım anlamadım :44::1: hangi dönemde neremiz hassas, nereye masaj yapılmalı, hangi tarihte nerenin ameliyatından uzak durulmalı bunu kapsıyor. umarım doğru anlamışımdır :26:

ayy bebegim evet dogru anlamıssın ben ilk sayfayı okumadan sormustum o soruyu oysakı yazıyormus orda :) tesekkürler :)

Canım saçlarımı kestircem ama küsmesinler istiyorum hangi dönem uygun h.sonu kestirmeyi düşünüyordum ama tarihleri göremedim tekrar söyler misin.. Uzamasını istiyorum mecburen kestircem cok bakımsızlaştı o yüzden kesim tarihini hemen ögrenmem lazım . Şimdiden teşekkürler..

Canım saçlarımı kestircem ama küsmesinler istiyorum hangi dönem uygun h.sonu kestirmeyi düşünüyordum ama tarihleri göremedim tekrar söyler misin.. Uzamasını istiyorum mecburen kestircem cok bakımsızlaştı o yüzden kesim tarihini hemen ögrenmem lazım . Şimdiden teşekkürler..

göremedin çünkü eylül ayında kesim tarihi yok canım :54: yanlış hatırlamıyorsam 18 ekim gibi tarih var. hem küsmeyecek saçların, hem hızlı hemde güçlü uzayacak . tabi adetine denk gelmezse :31:

kızlar bu kıllar alındıktan sonra sayfanın basında belırtılmıs ya hanı lımon tuz hamamotu yagı bıoder vb vb kullananlar yorum yapabılırmı memnunmusunuz durumlar nasıl.bıoder kullanmıstım ınceltmıstı dökme yoktu.lımon tuz yaptım evet etkılıydı cok gec ve ınce cıktı hatta seyrekde cıktı.sımdı bacak lazerım bıtıcek yenıbıse arıyorum hamamotu yagı kullanmayı dusunuyorm daha etkılıymıs.kullanan troll 93 galıba ılk sayfada yazıyodu sonucu cok merak edıyorum lımon tuzmu hamam otu yagımı.

kızlar bu kıllar alındıktan sonra sayfanın basında belırtılmıs ya hanı lımon tuz hamamotu yagı bıoder vb vb kullananlar yorum yapabılırmı memnunmusunuz durumlar nasıl.bıoder kullanmıstım ınceltmıstı dökme yoktu.lımon tuz yaptım evet etkılıydı cok gec ve ınce cıktı hatta seyrekde cıktı.sımdı bacak lazerım bıtıcek yenıbıse arıyorum hamamotu yagı kullanmayı dusunuyorm daha etkılıymıs.kullanan troll 93 galıba ılk sayfada yazıyodu sonucu cok merak edıyorum lımon tuzmu hamam otu yagımı.

üyeleri yakalar yakalamaz gırtlaklarına çökeceğim canım merak etme :9:

üyeleri yakalar yakalamaz gırtlaklarına çökeceğim canım merak etme :9:

valla canim ben bioderden cok memnunum, takvime ilk defa 3 ay once denk gelmistim, biodere ragmen ayda bir aldirirken (o zaman koklerde incelme barizdi), 3 ayda 1 ayda aldirdigim kadar bile olmadi iste bu agustos tarihlerinde aldirdim anlicagin, ve bolge bolge artik hic cikmiyor canim o kadar etki yani :)

tabi bundan once de 1 sene oldu biodere baslayali tabi daha once bilmeden ay takvimine denk getirmis olabilirm ama bildigim bir kez denk getirdim o da asiri farketti :)

tesekkur ederim ay perisi bu arada bizi bilgilendirdigin icin:)

Back