Epilasyon icin eylul ayi tarihlerini wermeni sabirsizlikla bekliyorum cnm.
birazdan kına gecesi var oraya gideceğim, Rabbim izin verirse yarın tarihleri yayınlayacağım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epilasyon icin eylul ayi tarihlerini wermeni sabirsizlikla bekliyorum cnm.
ya bişey sorucam.
Bu dolunay sadece geç çıkmasını mı sağlıyo yoksa tüylerin daha ince, seyrek falan da çıkmasını sağlıyo mu ??
harika.eski ananeler ne kadar doğru ve güncel.bunları unutmamak adına.sızı takıp edeceğim
forumda öylesıne gezıyodum burayı buldum ayy çok mutluyum.çok teşekkürler:))
pericanım yiwruumm, bana hızlı saç uzatma yöntemleri lazım. dallama bi kuaför mağduruyum, çokkk mağdurumm. bikaç yöntem yazıver kuzuumm. aynende böyleyim şu an
pericanım yiwruumm, bana hızlı saç uzatma yöntemleri lazım. dallama bi kuaför mağduruyum, çokkk mağdurumm. bikaç yöntem yazıver kuzuumm. aynende böyleyim şu an
çok sağoleylül ayı epilasyon tarihleri eklendi. Diğer tarihleri yarın düzenleyeceğim inşallah
çok sağol
yumurtalı-turplu su başlığım var canım oraya bi bak istersen gerçi turp bulabilirsen bu mevsimde
turplar artık yavaş yavaş çıkmaya başlar yalnız ben bi ara denemiştim turp haşlanırken çok kötü kokuyo annem babam hiç istemiyodu
Nasip olmadı bir türlü dolunay epilasyonu yapmak. Tarihlerrr hiç uymuyorr:) Eylül ayı inş uyar :)
Ayyy paylaşmışsın canım, 4 eylül. Bu sefer tamamdırr
Saç kesim tarihi öğrenmem mümkün mü pericim