• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pericanım yiwruumm, bana hızlı saç uzatma yöntemleri lazım. dallama bi kuaför mağduruyum, çokkk mağdurumm. bikaç yöntem yazıver kuzuumm. :31::31: aynende böyleyim şu an :37::37:

pericanım yiwruumm, bana hızlı saç uzatma yöntemleri lazım. dallama bi kuaför mağduruyum, çokkk mağdurumm. bikaç yöntem yazıver kuzuumm. :31::31: aynende böyleyim şu an :37::37:

sinameki kürünü uygula daisy. düzenli kullanımda cidden güzel sonuç veriyor. denedim, onayladım :31:

yumurtalı-turplu su başlığım var canım oraya bi bak istersen :54: gerçi turp bulabilirsen bu mevsimde :9:

yumurtalı-turplu su başlığım var canım oraya bi bak istersen :54: gerçi turp bulabilirsen bu mevsimde :9:

turplar artık yavaş yavaş çıkmaya başlar yalnız ben bi ara denemiştim turp haşlanırken çok kötü kokuyo annem babam hiç istemiyodu :1:

Nasip olmadı bir türlü dolunay epilasyonu yapmak. Tarihlerrr hiç uymuyorr:) Eylül ayı inş uyar :):15::15:

Back