Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım aramıza siyah noktaları da epilasyon tarihinde alıyoruz ilk sayfada tüm ayrıntıları mevcut
günaydın ay perisi ,
eylülün 7 sinde tatile gidicem , şu an da regl dönemindeyim , acaba eylülün başında epilasyon tarihi var mı:26:
ay perisi sen bizim meleğimiz akrepcikmisin?ben sağlıklı kilo vermek isteyenlerden gülkemm,sensen hatırladınmı kız beniii :26:
çok teşekkür ederim Hoşbuldumm ..
bu hafta yaptıgım epılasyon sonrası tum bolgelerıme lımon tuz uygulması yaptım aslında pelıng etkısı de yapıyor sanırım , lımon zaten c vıtamınınden zengın ama sakın gunese tuzlu cıkmayın leke olusumlarını meyıl vermesın ,
ben en cok yuzumdekı tuylerden sıkayetcıyım ıgnelı epılasynda ne kdarda olsa iz kalıyor lımon ve tuzun dıısında tavsiyeleriniz olursa mutlaka beklerim..
ay perisiiiiiiii bugün sana dua ettim valla o acının içinde:) tüylerin kökleri baya baya zayıflamış allah senden razı olsun ya seninde işlerini kolaylaştırsın. kırılma sorunum vardı ya benim nemlendirdim bu kez ağdadan öncede sürdüm krem hem daha az azıcı sanki kızlara duyrulur ağdadan önce nemlendirin bi güzel:) şu anda sadece batık sorunum var ay perisi ona da bi el at bacımm öptüm seni kocamannn
benim değil yoğurdumun kanını aldılar :26: sigarayı 4-5 tane içiyorum günde fazla değil ki
Ya bu dolunayin ne zaman olacağını nerden biliyorsunuz ?? Birde benim göğüs çevremde tüyler var onları aldim epilasyon aletiyle sonra limon tuz karışımıni surdum tahris etti cok fazla sivilce çıktı. Bu sivilcelerin cikmamasi için ne yapabilirim ??
mesela 28ağustos 03.05 yazıyor ya o saat ne anlama geliyor canım
ya canım bide benim şu bıyık diye hiap ettiiğimiz yer çok çabul çıkıyor var mı bildiğin bi çaree
yarın adet olmazsam saçlarımı bakır-kumrala boyuycam
2 kutu boya aldım ..birini şimdi diğerini de 1 hafta sonra boyucam ve boyayı kafama sabitlicem
ya bu saate göre bitti dimi epilasyon zamanıcanım tek çare o tüyleri almak dolunaya ve gerektiğinde nötr tarihlere uydukça azaltıp bitirebilirsin.
ya bu saate göre bitti dimi epilasyon zamanı