bunu hissetmen bile kesin olacak demektir-Allahın izniyle-
dilerim büyünüz hiç bozulmasın
mutlu olmayı hakettin artık
o da hakeden birisi belli
ki hemen ailesiyle görüşmüş bile
bu devirde başkası olsa dur daha noldu biz birbirimizi tanıyalım der uzatır
hadi hayırlısı olsun çok mutlu oldum canım
fotolarını bekliyoz haa
Amin İnşallah canım :13: yazık dün çok stres yapmış, baktım sabahın köründe arıyor. yüzüm sivilce dolmuş dye. bi panik bi panik sormayındedi ki sen herşeyi biliyon bu sivilceler nasıl geçer, aspirinli limonlu tarif verdim. onu yaptı. beni beğenmeyecen yarın buluşacağız diye tutturdu ay yazıııık , aşkım ben seni her halinle severim dedim. bir rahatladı ki sormayın ay şimdiden heyecanlandım yarın buluşma var
hadi hayırlısı canım
amaaan aşkta tipsizlik diye bişi mi varmış
insan her haline ölüyor valla
pericim yaa 2 yada 3 eylülde yapsam nasıl olur epilasyonu
4ünde tatile gidicem fazla da çıkmadı tüyler
bide emin olamıyorum her an rahatsızlanabilirim faydasız olmasın epi
sanırım büyüyen faza denk geliyiii ama :26:
evet her hali harika benim içinsordum dün kaç tane sivilce var diye. 17 tane varmış yazık aşkıma benim senle buluşuyom diye stres yaptım diyor, ama bence beni geçebilmek için kendini çok verdi derse ondandır hadi bakalım 13.30 ta buluşma yerindeyiz
sürprizi bozdun yaa1-2 ay sonra kısmetse sözüm var hiç eşinize veya sevgilinize bakıp " sensiz ben yoğurtsuz ayrandım " dediniz mi veya bu tarz birşey hissettiniz mi işte ben dedim , hemde onun yüzüne karşı dedim :26: o benim yoğurdum bilmiyorum fatih ve sincaba karşı sevgi duymuşluğum var fakat yoğurdumun kıyısından geçmez ki o sevgiler bilmiyorum kızlar ya çok garip bir his bu , 23 yaşındayım hiç böyle hissetmedim kimseye ben o kadar çok seviyorum ki sanki hiçbir engel bizi ayıramaz gibi geliyor
bayramın 3. günü 5. sınıf arkadaşları toplandık kayseri beştepeler parkına mangala gittik. o da 5. sınıftaki arkadaşımın arkadaşı. tesadüf eseri geliyor, bende tesadüf eseri gittim oraya akşam vakti. benim hareketlerimi, tavrımı, konuşmamı, oturmamı, kalkmamı beğenmiş. ben hiç farkında değildim karanlıktıertesi gün arkadaşıma söylemiş, o da bana iletti. bende niyeti ciddiyse ailesini göndersin, aileler tanışsın ancak öyle dedim o kendi ailesiyle konuştu, ailesi niğde de olduğu için ve işler dolayısıyla ekim ortası ya da sonu gibi gelecek. bende kendi aileme söyledim. iyi bi konuşun bakalım, bu sefer iyi tanıyalım damat adayını diğeri gibi olmasın dediler konuşuyoruz 2 haftadır
öyle kaynaştık ki inanamazsınızyoğurdum o benim :123: beraber kpss ye hazırlanıyoruz, iddiaya girdik. o beni puan olarak geçerse mersine, ben geçersem mardin-urfaya gideceğiz ders çalışıyoruz ha bire arayıp matematik soruları soruyor, soruyu tam bitiriyor bende cevabı söylüyorum saniyesinde . sayısalımın bu denli iyi olması onu korkutuyor, ben ona dedim boşuna iddiaya girme ben kazanırım diye ama yok anam kime diyoruz
bu pazar erciyes üniversitesi tıp fakültesine gidip beraber kan vereceğiz :94: o hiç vermemiş, bende ünv. giderken 3 ayda 1 verirdim. hem kan vererek dua alalım hemde buluşurum yoğurdumla
Selam , bir ara tatsız mesajlarına denk gelmiştim. Kendini toparlamış olmana sevindim .
Keyfin daim olsun.
peri kızı peri kızı neler olmuş öyle
bak sincaplayken bahane buluyormuşsun demek ki mesajlaşma görüşme konusunda. iki haftadır konuştuğunuzu yazmışsınsincapta aklına yatmayan ya da içine sinmeyen bir şeyler vardı sanırım.
hayırlısı olur umarım canım senin adına, haberleri bekliyoruz. gerçi biz hiç meraklı insanlar değilizdir bilirsin
içime sinmeyen ailesinden çekinmesi ve 2 sene boyunca bir ilerleme katedememesi . yoğurdum konuştuğumuzun 2. günü niğdeye gidip ailesiyle konuştu. ekim sonuna istemeye geliyorlar. sizce de doğru yapmamış mıyım :13:
bu durumlarda mantık değil de daha çok hislerle hareket edilmesi taraftarıyım. senin yerinde ben olsam aynı şeyi yapardım. Allah utandırmasın canım
Amin canım2,5 saat sonra onunlayım karnıma ağrılar girdi, kalbim deli gibi çarpıyor
merhaba hanımlar
5-6 aydır aya göre yapıyorum ağdamı.cok iyi sonuç aldımseyrelmeye başladılar.çok mutlu oldum.eskiden beri fazladır kılçıklarım
emek sarfedenlere teşekkür ederim.kafama takılan bir şey var ama.bu işi bz epilasyonu ayın en büyük ,yani dolunay olduğu tarihte yapmalıyız di mi.dolunayda kıl kökü aldığı zararı daha zor tamir ediyor.ama 2 gün önce ay daha büyük değil miydi.şimdi küçülmeye başladı.yani biz küçülen faza girdik.bu ayki tarihden emin misiniz????dolunay geçmedi mi????:44::44::44:
beni bi aydınlatıverin lütfen
aa ne şanslıyım ben de bugün ağda yapmayı düşünüyorduum :)
Konu açan arkadaş ellerine sağlık. Muhteşem bir başlık olmuş. takipteyiiim artık :)
Yalnız bi şey soracağım. Kaç seanstan sonra azalıyorlar baya ? İlk seansta hemen fark ediyor mu :)
aslında dolunaydan sonra belirli dönemleri kapladığı için ismini dolunay epilasyonu koydum konu başlığımıntarihler doğru canım sen takibe devam et
2-3 eylül tüy yönünden nötr etkiler. fakat 4 eylülü kaçırmak gibi deli iş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?