of ya ne halt edicem ben
en iyisi yarın yada öbürgün gidip halledeyim şu işi başka çare yok
ee buluşma nasıl geçti cancağzım

resimlerle anlattım ya çok güzel geçti , asıl kan vermeye ben gittim, herşey iyi çıktı hatta kan değerim çok yüksek çıktı ama hemşireler damar bulamadı, beceriksizlerdi hepsi stajerdi. eski profesyonel hemşire ablalar yoktu üstüne 2 koluma da o kocaman iğneyi soktu çıkardı uğraştı, ve iki kolumu da kolay kolay hareket ettiremiyorum ama yoğurdumun damarını hemen bulup aldılar

Allah razı olsun canım umarım kanın iyi ve lazım yerlere ulaşır
bazen çıkıyor öyle beceriksizler
bu arada sigara kullanmana rağmen multisağlıklı bi bayancağız olmana sevindim darısı başıma

merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz

benim değil yoğurdumun kanını aldılar :26: sigarayı 4-5 tane içiyorum günde fazla değil ki

merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz

bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım saçlarımıza hangi tarihte bakım ve kesim yapabiliriz çok yıprandı saçlarım :44:

bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım saçlarımıza hangi tarihte bakım ve kesim yapabiliriz çok yıprandı saçlarım :44:

şu an küçülen fazdayız, yani yapacağın bakımlar saçını uzatmaz fakat güçlendirir ilk sayfadaki bakım dönemlerine bakıp bugün hangi dönemse o döneme uygun bakım yap daha etkili olur 25 Ağustos 2013 saat 17.13'te başlayıp 28 Ağustos 2013 saat 02.08'e kadar epilasyon tarihi var. tarih geçmeden lazer epilasyona gitsen iyi olur

Son düzenleme:

yoğurtsuz ayranmı :) benzetmende çok hoşmuş heycanlısın belli hakkınızda hayırlısı olsun

canım kimi üyelerde daha ilk uygulamada fark oluyor. Kimisinde ise 2. - 3. uygulamada bu arada hoşgeldin aramıza

hoşbuldum canııım :)
Br şey daha sorucam. Dün koltukaltımı aldıktan sonra limon tuz süreyim dedim. Yüzüme bacağıma sürüyodum önceleri ama koltukaltıma ilk defa sürdüm vee öldüm öldüm dirildim ya Bi daha yapmayacağıım Canı yakmayan başka ne önerirsiniz tüy azaltmaya yardımcı ?

karınca yumurtası yağı acısız bir yöntem

günaydın ay perisi ,

eylülün 7 sinde tatile gidicem , şu an da regl dönemindeyim , acaba eylülün başında epilasyon tarihi var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…