of ya ne halt edicem ben
en iyisi yarın yada öbürgün gidip halledeyim şu işi başka çare yok
ee buluşma nasıl geçti cancağzım
resimlerle anlattım yaçok güzel geçti , asıl kan vermeye ben gittim, herşey iyi çıktı hatta kan değerim çok yüksek çıktı ama hemşireler damar bulamadı, beceriksizlerdi hepsi stajerdi. eski profesyonel hemşire ablalar yoktu üstüne 2 koluma da o kocaman iğneyi soktu çıkardı uğraştı, ve iki kolumu da kolay kolay hareket ettiremiyorum ama yoğurdumun damarını hemen bulup aldılar
Allah razı olsun canım umarım kanın iyi ve lazım yerlere ulaşır
bazen çıkıyor öyle beceriksizler
bu arada sigara kullanmana rağmen multisağlıklı bi bayancağız olmana sevindimdarısı başıma
merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz
merhaba .bu hafta lazer seansım var acaba hangi tarihte gitsem uygun olur ve sac uzaması için hangi tarihlerde sacıma bakım uygalayabilirim.yardımcı olurmusunuzz
bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım saçlarımıza hangi tarihte bakım ve kesim yapabiliriz çok yıprandı saçlarım :44:
lazer merkezine ne dediysem randevu alamadım istediğim tarihte ..malesef 29 ağustos 12.00 verdiler.
sürprizi bozdun yaa1-2 ay sonra kısmetse sözüm var hiç eşinize veya sevgilinize bakıp " sensiz ben yoğurtsuz ayrandım " dediniz mi veya bu tarz birşey hissettiniz mi işte ben dedim , hemde onun yüzüne karşı dedim :26: o benim yoğurdum bilmiyorum fatih ve sincaba karşı sevgi duymuşluğum var fakat yoğurdumun kıyısından geçmez ki o sevgiler bilmiyorum kızlar ya çok garip bir his bu , 23 yaşındayım hiç böyle hissetmedim kimseye ben o kadar çok seviyorum ki sanki hiçbir engel bizi ayıramaz gibi geliyor
bayramın 3. günü 5. sınıf arkadaşları toplandık kayseri beştepeler parkına mangala gittik. o da 5. sınıftaki arkadaşımın arkadaşı. tesadüf eseri geliyor, bende tesadüf eseri gittim oraya akşam vakti. benim hareketlerimi, tavrımı, konuşmamı, oturmamı, kalkmamı beğenmiş. ben hiç farkında değildim karanlıktıertesi gün arkadaşıma söylemiş, o da bana iletti. bende niyeti ciddiyse ailesini göndersin, aileler tanışsın ancak öyle dedim o kendi ailesiyle konuştu, ailesi niğde de olduğu için ve işler dolayısıyla ekim ortası ya da sonu gibi gelecek. bende kendi aileme söyledim. iyi bi konuşun bakalım, bu sefer iyi tanıyalım damat adayını diğeri gibi olmasın dediler konuşuyoruz 2 haftadır
öyle kaynaştık ki inanamazsınızyoğurdum o benim :123: beraber kpss ye hazırlanıyoruz, iddiaya girdik. o beni puan olarak geçerse mersine, ben geçersem mardin-urfaya gideceğiz ders çalışıyoruz ha bire arayıp matematik soruları soruyor, soruyu tam bitiriyor bende cevabı söylüyorum saniyesinde . sayısalımın bu denli iyi olması onu korkutuyor, ben ona dedim boşuna iddiaya girme ben kazanırım diye ama yok anam kime diyoruz
bu pazar erciyes üniversitesi tıp fakültesine gidip beraber kan vereceğiz :94: o hiç vermemiş, bende ünv. giderken 3 ayda 1 verirdim. hem kan vererek dua alalım hemde buluşurum yoğurdumla
canım kimi üyelerde daha ilk uygulamada fark oluyor. Kimisinde ise 2. - 3. uygulamadabu arada hoşgeldin aramıza
yoğurtsuz ayranmı :) benzetmende çok hoşmuş heycanlısın belli hakkınızda hayırlısı olsun
hemde çok heyecanlıyım. hayallerinizdeki O kişiyi bulduğunuzu düşünün
hoşbuldum canııım :)
Br şey daha sorucam. Dün koltukaltımı aldıktan sonra limon tuz süreyim dedim. Yüzüme bacağıma sürüyodum önceleri ama koltukaltıma ilk defa sürdüm vee öldüm öldüm dirildim yaBi daha yapmayacağıım Canı yakmayan başka ne önerirsiniz tüy azaltmaya yardımcı ?
bende deniycem
hazır günündeyiz , adetin engel değilse yap
karınca yumurtası yağı acısız bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?