tüm zaman dilimleri aynı etkiyi gösterecektir canım farklı etki gösterir diyenler yalan söyler :120:

estağfurullah canım, sor bildiğim müddetçe cevaplandırırım

cımbız ince tüyleri daha kolay kırar. ağdayı da önermiyorum zaten, özellikle ağda sivilce yapar sıcak ve tahrişten dolayı bende bilmezdim ip ile almayı fakat yapa yapa öğreniyorsun [video=youtube;ivP-bd082Ww]http://www.youtube.com/watch?v=ivP-bd082Ww[/video] videoya bakarark biraz bilgi sahibi olabilirsin. ben yüzümü bike iple alıyorum. ve son zamanlarda çok övülen iple alma aleti king var .. King İpli Epilasyon - GittiGidiyor linkte fiyatlarını araştırıp sipariş edebilirsin. diğer ipli epilasyon alma aletlerine göre en çok övülen ve işe yararayan ürün bu. olmazsada kuaföre gidersin cildim hassas dikkat edin der aldırırsın yapacak bişey yok

verilen her ayın kendine göre farklı etkileri vardır bu kişiye göre değişir, her biri ayrı gizem yani bu ay uygunsa sana bu ay al, eylüle kadar da çıkanlar olursa onları da alabilirsin. mümkün oldukça her tarihe uyarsan tüysüzlüğe daha çabuk ulaşırsın :13:

Çok teşekkürler inşaallah kurtulabilirim bende en kısa zamanda

bende bugün itibari ile denemeye başlayacagım ayrıcada
Tuz ve limon da ilavem olacak bakalım , umarım sonuç alırımm artıkk çokk sıkıldmm

Bu arada Siyah noktalarda da hangi zaman diliminde yapmak daha uygun olur ??:37

Hoşgeldin canım aramıza siyah noktaları da epilasyon tarihinde alıyoruz ilk sayfada tüm ayrıntıları mevcut

anaaaa ben biliyom, gelen görücülerden birini beğendin, söz, nişan bişeyler olacak demi? anlatsana kısımmmm..

sürprizi bozdun yaa 1-2 ay sonra kısmetse sözüm var hiç eşinize veya sevgilinize bakıp " sensiz ben yoğurtsuz ayrandım " dediniz mi veya bu tarz birşey hissettiniz mi işte ben dedim , hemde onun yüzüne karşı dedim :26: o benim yoğurdum bilmiyorum fatih ve sincaba karşı sevgi duymuşluğum var fakat yoğurdumun kıyısından geçmez ki o sevgiler bilmiyorum kızlar ya çok garip bir his bu , 23 yaşındayım hiç böyle hissetmedim kimseye ben o kadar çok seviyorum ki sanki hiçbir engel bizi ayıramaz gibi geliyor

bayramın 3. günü 5. sınıf arkadaşları toplandık kayseri beştepeler parkına mangala gittik. o da 5. sınıftaki arkadaşımın arkadaşı. tesadüf eseri geliyor, bende tesadüf eseri gittim oraya akşam vakti. benim hareketlerimi, tavrımı, konuşmamı, oturmamı, kalkmamı beğenmiş. ben hiç farkında değildim karanlıktı ertesi gün arkadaşıma söylemiş, o da bana iletti. bende niyeti ciddiyse ailesini göndersin, aileler tanışsın ancak öyle dedim o kendi ailesiyle konuştu, ailesi niğde de olduğu için ve işler dolayısıyla ekim ortası ya da sonu gibi gelecek. bende kendi aileme söyledim. iyi bi konuşun bakalım, bu sefer iyi tanıyalım damat adayını diğeri gibi olmasın dediler konuşuyoruz 2 haftadır

öyle kaynaştık ki inanamazsınız yoğurdum o benim :123: beraber kpss ye hazırlanıyoruz, iddiaya girdik. o beni puan olarak geçerse mersine, ben geçersem mardin-urfaya gideceğiz ders çalışıyoruz ha bire arayıp matematik soruları soruyor, soruyu tam bitiriyor bende cevabı söylüyorum saniyesinde . sayısalımın bu denli iyi olması onu korkutuyor, ben ona dedim boşuna iddiaya girme ben kazanırım diye ama yok anam kime diyoruz

bu pazar erciyes üniversitesi tıp fakültesine gidip beraber kan vereceğiz :94: o hiç vermemiş, bende ünv. giderken 3 ayda 1 verirdim. hem kan vererek dua alalım hemde buluşurum yoğurdumla

periciğimizin sevgilisi hayırlı olsun demek düşer bize de. çok sevindim şekerim, bu günlerinizin tadını çıkarın.

periciğimizin sevgilisi hayırlı olsun demek düşer bize de. çok sevindim şekerim, bu günlerinizin tadını çıkarın.

herşeyde bir yoğurt çıkıyor, tam da sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diyecektim yoğurdumu ve onunla geçen zamanın kıymetini iyi bileceğim İnşallah

Amin canım İnşallah , ama bu olacak gibi geliyor

bunu hissetmen bile kesin olacak demektir-Allahın izniyle-
dilerim büyünüz hiç bozulmasın
mutlu olmayı hakettin artık
o da hakeden birisi belli
ki hemen ailesiyle görüşmüş bile
bu devirde başkası olsa dur daha noldu biz birbirimizi tanıyalım der uzatır
hadi hayırlısı olsun çok mutlu oldum canım
fotolarını bekliyoz haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…