aaa periciğiim epilasyon vaktine az kalmışş. hazırlıklara başlayalım şimdiden barrii.
merhaba geçen ayki epilasyondan çok çok memnun kaldım.
ancak bazı bölgeleri 29 da aldım ama mesela kollarımı ayın 30 da aldım. kollarımdan çook memnun kaldım.
evet bu ay 25 ve 28 arası ama en etkili gün handisi söylermisiniz?
Bişey daha soracağım sanada çok soru sordum ama kusura bakma bilgilerine güveniyorumben kaşlarımı kuaförde aldırıyorum.bıyık bölgemi kendim alıyorum cildimin yapısından dolayı sivilce çıkıyo sanırım cımvızla aldığım içinde leke kalıyo sır ağdayla almak istemiyorum iple almayıda bilmiyorum sence bıyık bölgesinide mi kuaförde aldırayım hani onlar daha iyi alır sonuçta ama güvenemiyorum cildim çok hasas kuaförde aldırmam doğru olurmu ? bide eylülde ki tarih mi etkili yoksa bu ayda olan tarih mi etkili ? cevapların için teşekkürler
evet ayın 30 u bir harikaydı. ben de çok memnun kaldım.
estağfurullah canım, sor bildiğim müddetçe cevaplandırırım
cımbız ince tüyleri daha kolay kırar. ağdayı da önermiyorum zaten, özellikle ağda sivilce yapar sıcak ve tahrişten dolayıbende bilmezdim ip ile almayı fakat yapa yapa öğreniyorsun [video=youtube;ivP-bd082Ww]http://www.youtube.com/watch?v=ivP-bd082Ww[/video] videoya bakarark biraz bilgi sahibi olabilirsin. ben yüzümü bike iple alıyorum. ve son zamanlarda çok övülen iple alma aleti king var .. King İpli Epilasyon - GittiGidiyor linkte fiyatlarını araştırıp sipariş edebilirsin. diğer ipli epilasyon alma aletlerine göre en çok övülen ve işe yararayan ürün bu. olmazsada kuaföre gidersin cildim hassas dikkat edin der aldırırsın yapacak bişey yok
verilen her ayın kendine göre farklı etkileri vardır bu kişiye göre değişir, her biri ayrı gizem yanibu ay uygunsa sana bu ay al, eylüle kadar da çıkanlar olursa onları da alabilirsin. mümkün oldukça her tarihe uyarsan tüysüzlüğe daha çabuk ulaşırsın :13:
Çok teşekkürler inşaallah kurtulabilirim bende en kısa zamanda
bende bugün itibari ile denemeye başlayacagım ayrıcada
Tuz ve limon da ilavem olacak bakalım , umarım sonuç alırımm artıkk çokk sıkıldmm
Bu arada Siyah noktalarda da hangi zaman diliminde yapmak daha uygun olur ??:37
size çok güzel bir haberim var , ama 1-2 ay içinde kesinlik kazanınca bildireceğim İnşallah
anaaaa ben biliyom, gelen görücülerden birini beğendin, söz, nişan bişeyler olacak demi? anlatsana kısımmmm..
2 tarih olacak canım
ohh iyi o zaman yaa tatil dönüşüne denk gelir inşallah herhangi birisi
bu arada tam okumadım şimdi okuyucam ama
hayırlı olsun canım inşallah kalbine uygun birisi olur ve ömürlük bi sevginiz olur
periciğimizin sevgilisi hayırlı olsun demek düşer bize de.çok sevindim şekerim, bu günlerinizin tadını çıkarın.
Amin canım İnşallah , ama bu olacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?