siyah noktalar için bir konu başlığım var canım. konu başlıklarım arasına girip inceleyebilirsin link vermek yasak olduğu için direk link veremiyorum nemlendirici için ise başlıklarım var ama daha doğal yoğun nem maskesi olarak sana 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı balı karıştırıp tüm yüzüne masaj yaparak sürmeni tavsiye edebilirim. sonra 15 dk bekleyip ılık su ile durularsın yüzünü. kili de genelde sıkılaştırma için kullanmanı tavsiye ederim
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımDeneyeceğim
senin bu halin ne olacak, hepimiz kıldan kurtulacağız bi sen kalacaksın
aslında sarışın olduğum için avantajlıyım cancağzım çok da kıllı değilim ama tüylüyüm1yılı aşkın süredir dolunayı takip ettiğim için fire vermek istemiyorum epey de faydasını gördüm malum..ama napıyım yaa bu yaz aylarında adetim şaşıyor biraz şansıma da hep epilasyon gününe denk geliyor neyse şimdilik soslusarma da baaa eşlik ediyomuş yalnız değilim tabi dileklerim onun da bu meseleden bi an önce maksimum yararla kurtulması yönünde pericim ekimin sonuna kadar saç kesim günü yok mu demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum bi ara düzelttirmem lazım önlerinde ufak bi eğrilik var :26:
bal ve aspirinden peeling olmaz ve tüylerini kalınlaştırır, cildin koruyucu tabakasını aşındırarak güneşin uv ışınlarını sağlıksız bir şekilde almanı sağlar, cilt lekelerine ve hastalıklarına yol açar.ayda 2 defa yapman uygun olur fakat peeling görevi görmez. tek iyi yanı sivilce lekesini geçirmeye yardımcı olur ve yumuşatır cildini. ama bunun yerine limon suyu sürerekte sivilce leken varsa geçirebilirsin yumuşatmak içinde gliserin sürebilirsin ya da krem kullabilirsin en basidi. bu verdiğin maske zararlı, benim verdiğim maskenin bir zararı yok onu kullan artık
periciğim merhaba ben bu formu uzun zamandır takip ediyorum cilt problemleriyle ilgilide bilgin var sanırım sana birsey danısmak istiyorum benim yüzümde sivilcelerden kalma çukurluklar var canımı cok sıkıyorlarbi bilgin var mı nasıl gecerler yada nasıl hafifletebilirim.cevabını bekliyorum :)
o çukurlara por denir. geçmesi en zor sivilce lekesidir canım. sodayı buz kalıplarına koyup dondur. her sabah kalktıktan sonra cildini temizle ve 1 küçük donmuş kalıbı tülbente veya bir beze sar. eriyene kadar yüzünde ve özellikle porların olduğu bölgede gezdir. olabildiğince geçirir canım
ekim sonuna kadar saç kesim günü yok , saç kestirmekte yokbundan sonra size nötr tarihte yok. ha bire cayıyosunuz
Allah razı olsun canım inşallah faydasını görürüm ya cok canımı sıkıyorlar inan ne biliyim üzülüyorum bebek gibi ciltleri görünce
ama napim perican:18:
aksilik bu ya hep olmadık günlere denk geliyor 1 2 aydır
neyse nötr tarihte de sorun çıkmadı Allahtan
umarım bu ay zamanında yapabilirim tüm bakımlarımı
Tarih'ler icin cok tesekkurler, birde bacaklardaki tuyleri aldiktan sonra puruzsuz gorunse bacaklar, alindigi belli oluyor :44:
acil taktirde nötr tarihlere uyuyorsan tamam , ama acil olmadığı halde cayıyorsan ne diyim sana
ay perisi bana yardımcı olurmusun yarın düğün var benim kaşımı almam gerekiyo çok dağınık birazda bozmuşum kaşım böyleyken orta kısmını bile kendim alamıyorum kuaföre düzelttirmem gerekiyo ama sorun şu ki adetliyim böyle bi durumda alınmaması gerekiyo dinimizcede öyle bide kıllar daha sert çıkıyomuş ne yapmam gerekiyo alsam ne olur akşama kadar cevap verirsen çok sevinirimRica ederim canım, faydalı olabiliyorsam ne mutlu
ay perisi bana yardımcı olurmusun yarın düğün var benim kaşımı almam gerekiyo çok dağınık birazda bozmuşum kaşım böyleyken orta kısmını bile kendim alamıyorum kuaföre düzelttirmem gerekiyo ama sorun şu ki adetliyim böyle bi durumda alınmaması gerekiyo dinimizcede öyle bide kıllar daha sert çıkıyomuş ne yapmam gerekiyo alsam ne olur akşama kadar cevap verirsen çok sevinirim
büyüyen faz bugün bitti ve yarın küçülen faza giriyoruz canım. kaşlarını yarın alırsan küsmez de sertte çıkmaz ama regl olmuşsun. hormonların tavan durumda, o yüzden evet hızlı ver sert çıkar. ama küçülen fazın etkisi bunu biraz azaltacaktır. kaşlarına küsme etkisi yapmadığı takdirde kaşlarını alabilirsin . yarın alırsan bir sorun olmayacak canım
büyüyen faz bugün bitti ve yarın küçülen faza giriyoruz canım. kaşlarını yarın alırsan küsmez de sertte çıkmaz ama regl olmuşsun. hormonların tavan durumda, o yüzden evet hızlı ver sert çıkar. ama küçülen fazın etkisi bunu biraz azaltacaktır. kaşlarına küsme etkisi yapmadığı takdirde kaşlarını alabilirsin . yarın alırsan bir sorun olmayacak canım
merhaba geçen ayki epilasyondan çok çok memnun kaldım.
ancak bazı bölgeleri 29 da aldım ama mesela kollarımı ayın 30 da aldım. kollarımdan çook memnun kaldım.
evet bu ay 25 ve 28 arası ama en etkili gün handisi söylermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?