Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım Deneyeceğim

Son düzenleme:
senin bu halin ne olacak, hepimiz kıldan kurtulacağız bi sen kalacaksın

aslında sarışın olduğum için avantajlıyım cancağzım çok da kıllı değilim ama tüylüyüm 1yılı aşkın süredir dolunayı takip ettiğim için fire vermek istemiyorum epey de faydasını gördüm malum..ama napıyım yaa bu yaz aylarında adetim şaşıyor biraz şansıma da hep epilasyon gününe denk geliyor neyse şimdilik soslusarma da baaa eşlik ediyomuş yalnız değilim tabi dileklerim onun da bu meseleden bi an önce maksimum yararla kurtulması yönünde pericim ekimin sonuna kadar saç kesim günü yok mu demiştin ben mi yanlış hatırlıyorum bi ara düzelttirmem lazım önlerinde ufak bi eğrilik var :26:

ekim sonuna kadar saç kesim günü yok , saç kestirmekte yok bundan sonra size nötr tarihte yok. ha bire cayıyosunuz

periciğim merhaba ben bu formu uzun zamandır takip ediyorum cilt problemleriyle ilgilide bilgin var sanırım sana birsey danısmak istiyorum benim yüzümde sivilcelerden kalma çukurluklar var canımı cok sıkıyorlar bi bilgin var mı nasıl gecerler yada nasıl hafifletebilirim.cevabını bekliyorum :)

o çukurlara por denir. geçmesi en zor sivilce lekesidir canım. sodayı buz kalıplarına koyup dondur. her sabah kalktıktan sonra cildini temizle ve 1 küçük donmuş kalıbı tülbente veya bir beze sar. eriyene kadar yüzünde ve özellikle porların olduğu bölgede gezdir. olabildiğince geçirir canım

Allah razı olsun canım inşallah faydasını görürüm ya cok canımı sıkıyorlar inan ne biliyim üzülüyorum bebek gibi ciltleri görünce

ekim sonuna kadar saç kesim günü yok , saç kestirmekte yok bundan sonra size nötr tarihte yok. ha bire cayıyosunuz

ama napim perican:18:
aksilik bu ya hep olmadık günlere denk geliyor 1 2 aydır
neyse nötr tarihte de sorun çıkmadı Allahtan
umarım bu ay zamanında yapabilirim tüm bakımlarımı

Tarih'ler icin cok tesekkurler, birde bacaklardaki tuyleri aldiktan sonra puruzsuz gorunse bacaklar, alindigi belli oluyor :44:

ama napim perican:18:
aksilik bu ya hep olmadık günlere denk geliyor 1 2 aydır
neyse nötr tarihte de sorun çıkmadı Allahtan
umarım bu ay zamanında yapabilirim tüm bakımlarımı

acil taktirde nötr tarihlere uyuyorsan tamam , ama acil olmadığı halde cayıyorsan ne diyim sana

acil taktirde nötr tarihlere uyuyorsan tamam , ama acil olmadığı halde cayıyorsan ne diyim sana

daha neler kız saçmalama
böyle bişiyi bilip de sallar mı insan
her ay takipteyim ama uymuyor bazen o yüzden nötrlere oynuyorum
ya da bi diğer aya erteliyorum en olmadı..başka çare yok napak

Rica ederim canım, faydalı olabiliyorsam ne mutlu
ay perisi bana yardımcı olurmusun yarın düğün var benim kaşımı almam gerekiyo çok dağınık birazda bozmuşum kaşım böyleyken orta kısmını bile kendim alamıyorum kuaföre düzelttirmem gerekiyo ama sorun şu ki adetliyim böyle bi durumda alınmaması gerekiyo dinimizcede öyle bide kıllar daha sert çıkıyomuş ne yapmam gerekiyo alsam ne olur akşama kadar cevap verirsen çok sevinirim

büyüyen faz bugün bitti ve yarın küçülen faza giriyoruz canım. kaşlarını yarın alırsan küsmez de sertte çıkmaz ama regl olmuşsun. hormonların tavan durumda, o yüzden evet hızlı ver sert çıkar. ama küçülen fazın etkisi bunu biraz azaltacaktır. kaşlarına küsme etkisi yapmadığı takdirde kaşlarını alabilirsin . yarın alırsan bir sorun olmayacak canım

periciğim meraba :) ben 25inde tatıle gidiyorum 24ünde agda yapsam nasıl olur acabaa
:18:

aaa periciğiim epilasyon vaktine az kalmışş. hazırlıklara başlayalım şimdiden barrii.

merhaba geçen ayki epilasyondan çok çok memnun kaldım.
ancak bazı bölgeleri 29 da aldım ama mesela kollarımı ayın 30 da aldım. kollarımdan çook memnun kaldım.
evet bu ay 25 ve 28 arası ama en etkili gün handisi söylermisiniz?

Bişey daha soracağım sanada çok soru sordum ama kusura bakma bilgilerine güveniyorum ben kaşlarımı kuaförde aldırıyorum.bıyık bölgemi kendim alıyorum cildimin yapısından dolayı sivilce çıkıyo sanırım cımvızla aldığım içinde leke kalıyo sır ağdayla almak istemiyorum iple almayıda bilmiyorum sence bıyık bölgesinide mi kuaförde aldırayım hani onlar daha iyi alır sonuçta ama güvenemiyorum cildim çok hasas kuaförde aldırmam doğru olurmu ? bide eylülde ki tarih mi etkili yoksa bu ayda olan tarih mi etkili ? cevapların için teşekkürler

evet ayın 30 u bir harikaydı. ben de çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…