bikini bölgesinin üst bölgesinden 2-3 tane tüy tut diğer elinle yukarıdan bölgeyi gerdir ve çıkış yönüne doğru çekilk denemende istersen 1 tane çek ona göre göre arttırabilirsin
şimdi ben bi sürü soru sorucam belki önceden sormuşlardır seni yorucam ama sormalıyımagustosun bu kalan zamanında ve eylül ayında nötr etkileyecek tarihleri öğrenmeliyim. bir de eylül tarihlerini öğrenirsem mükemmel olur ve son olarak da ben yüzümü 8 agustosta aksam üzeri alsam azaltıcı etkiyi kaçırmış olur muyum? şimdiden öptüm :)
bir de burda sormam ne kadar doğru bilmiyorum ama soğan mı daha etkili yoksa limon tuz mu bi türlü karar veremedim kızlar :/
Anladım canım sağolAma baya zor ya :) inşallah becerebilirim :) deneyeceğim :)
Ağustos Ayı "Bakım" Dönemleri
( Bu dönemlerde yapacağınız Cilt ve Saç Maskeleri 2 kat etkili olacaktır. Bu dönemlerde yapabileceğiniz maske tariflerini, konunun aşağısında bulunan linklerden öğrenebilirsiniz. )
Mineral Dönemleri : 8 Ağustos 07.57 - 10 Ağustos 16.08 , 17 Ağustos 07.25 - 19 Ağustos 07.07 , 25 Ağustos 17.13 - 28 Ağustos 02.08
Yağ Dönemleri : 31 Temmuz 19.41 - 3 Ağustos 07.29 ,10 Ağustos 17.08 - 12 Ağustos 23.17 , 19 Ağustos 08.07 - 21 Ağustos 07.44 , 28 Ağustos 03.08 - 30 Ağustos 14.32
Nem & Karbonhidrat Dönemleri : 3 Ağustos 08.29 - 5 Ağustos 19.57 , 13 Ağustos 00.17 - 15 Ağustos 04.04 , 21 Ağustos 08.44 - 23 Ağustos 10.13 , 30 Ağustos 15.32 - 2 Eylül 03.01
Protein & Vitamin Dönemleri : 5 Ağustos 20.57 - 8 Ağustos 06.57 , 15 Ağustos 05.04 - 17 Ağustos 06.25 , 23 Ağustos 11.13 - 25 Ağustos 16.13
yo aslında çok eğlenceli geliyor banahafif acılı ve temiz olunca zamanda iyi geçiyor
Merhaba ben siteye yeni kayıt oldum.Bu dolunay epilasyonunu bende merak ettim ve deneyeceğim.Ama bir şeyi merak ettim. Konunun ilk sayfasında okudum ama pek anlamadığım için soruyorum.:26: Cilt bakımı içinde özel günleri var mı? Yani peeling, maske vb. gibi şeyler için de özel günleri varsa onlarda yararlı olur mu cildime? Cevaplarsanız sevinirim
nötr etkileyecek tarihlerin diğer adı küçülen fazdır. küçülen faz tarihleri ilk sayfada var canım.
4 eylül ve 23 eylül günü epilasyon tarihi olacak canım8 ağustos derken herhalde 18 ağustos demek istedin :44: 18 ağustos büyüyen faza denk geliyor yani tüylerin 2 kat güçlü ve hızlı çıkacak
herhangi bir tüy azaltma yöntemine karar ver ve devamlı onu uygula. denemeden bilemezsin
canım neye göre hesaplıyorsun bu konuyla ilgilenmeye başladım ama nereye baksam başka tarihler var emin olamıyorum birtürlü
birde mecbur kaldık ve tarih dışına çıkmamız gerekti kesinlikle alınmamalı cızzz dediğin tarih ve zaman dilimi var mı???
yardımcı olursan sevinirim şimdiden emğine sağlı <3 <3 <3 <3 <3
yanlış yazmışım evet 28 ağustos yazacaktım :) 28 agustosta sabah 2 gibi bitiyor ya ben 28inin akşamı yapsam nolur?
peeling i de epilasyon tarihlerinde yaparsan iyi sonuç alırsın. ekstra olarak yapacağın peeling doğal peeling ise yani kendi yaptığın peeling ise misal benim
EV YAPIMI PEELING; ( Haftada 2 kez uygulanacak. )
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-Çok az miktar el kremi
-Çok az gülsuyu yoksa su
Kullanımı: Hepsini karıştırıp krem kıvamına getirin. Cildinize sürün. Kuruyunca ovalayarak çıkarın. Sonra yıkayın ve nemlendirin. Mümkünse nemlendirmeden önce kil maskesi yapın. Aktarlarda satılır
tarifim var. Yaptığın karışımın içeriğine bak, misal diyelim ki bazı kremlerde hatta çoğunda e vitamini var, bu peelingi vitamin günlerinde yaparsan vitamin almak yönünden cildin karlı çıkacaktır bunu misal olarak verdim, sende yapacağın doğal bir peeling olursa içeriğine göre hareket edersin. yalnız epilasyon günlerinde 2 kat daha etkili olur. epilasyon günü dışında yapmak istersen de az önce dediğim gibi içeriğine göre özel dönemlerinde yaparsın. yok hazır satılan marka peeling kullanacaksan onun da içeriğini anlayabilirsen özel dönemlerine göre ve epilasyon tarihinde kullanırsın, anlamazsan da sadece epilasyon gününde kullanırsın
diğer türlü maskeleri de içeriğine göre verilen dönemlere uyarak uygularsan 2 kat daha etkili sonuçlara daha hızlı ulaşacaksın
Ben bal ve aspirini karıştırıp peeling maskesi yapıyorum.Karma tipi cildim var.Siyah noktalarımla başım dertteCevabın için teşekkür ederim Ama sanırım epilasyon günlerinde yapmam en iyisi olucak
dur ağdanın acısını alınca eldivenle 1 gününü feda etmek ona hiçbirşey gibi gelecekbikini bölgene eldiven yap sadece
aslında alışsan çok zaman kaybettirmiyor. Yarım saatte işini bitirmiş bile olabiliyorsun. Eldivene ilk başladığım günler bütün günüm giderdi şimdi 1 saatte bütün işim bitiyor.
senin bu halin ne olacak, hepimiz kıldan kurtulacağız bi sen kalacaksın
bal ve aspirinden peeling olmaz ve tüylerini kalınlaştırır, cildin koruyucu tabakasını aşındırarak güneşin uv ışınlarını sağlıksız bir şekilde almanı sağlar, cilt lekelerine ve hastalıklarına yol açar. ayda 2 defa yapman uygun olur fakat peeling görevi görmez. tek iyi yanı sivilce lekesini geçirmeye yardımcı olur ve yumuşatır cildini. ama bunun yerine limon suyu sürerekte sivilce leken varsa geçirebilirsin yumuşatmak içinde gliserin sürebilirsin ya da krem kullabilirsin en basidi. bu verdiğin maske zararlı, benim verdiğim maskenin bir zararı yok onu kullan artık
Uyarın için teşekkür ederim.Artık kullanmam.Ama bişey sorucam ben peelingi siyah noktalar için yapıyorum. Bir de 2 tane sivilce lekem var da çok minikler. Senin verdiğin peeling tarifi siyah noktalara iyi gelir mi? :44: Çünkü ben yüzüme jel krem sürüyorum nemlendirici olarak T bölgem yağlı olduğu için. El kremi yerine başka bir şey kullanamaz mıyım ?Kil falan eklesem ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?