kızlar bacaklarımın tamamını ilk defa kuaförde aldırıcam ama çekiniyorum ya şimdi giysilerimide çıkartmak zorunda kalıcam hiçbir arkadaşımın yanında üstümü bile dğiştirmedim ama şimdi ağda için mecbur çıkartmak zorundayım çok utanıyoryum ya nasıl yenicem ben bu utangaçlımıbu arad çok acıtıyor mu ağda ?
artık o kadar bıktım ki kendi bikini bölgeme bakmak istemiyorum berbat!!! şimdi üniversiteye başka şehire gideceğim yurtta kalcam ve nasıl uğraşcam bilmiyorum. keşke lazere başlasaydım. nedir bu çektiğimiz dert kızlar((((
arkadaşlar, ben lazer epilasyon yaptırıyorum lazer içinde geçerli bu yoksa ağdamı yapmak gerekiyor :44:
Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum aranıza yeni katıldım normalde herşeye inanmam ama ay takvimi çok ilgimi çektim denemek istiyorum bendebilmediğim bazı şeyler var bıyık bölgeside mi o tarihlerde alınabiliyo
vücudunun tüm bölgesinde geçerlidirhoşgeldin canım aramıza
olmaz çünkü yüzeyden alınan tüüüüüm yöntemler tüyleri güçlendirici etki yapartüy dökücünün jiletten hiç bir farkı yok
alt tarafını full çıkarıyorsun altında sadece iç çamaşırın olacakağdanın acısı tüylerinin yapısına ve miktarına göre değişir desem de mantıksız. çünkü canın ne kadar tatlı ona bağlı. mesela kardeşimin tüm bacağında toplasan 1 elin içi kadar kıl yoktur, ağda yaptırdığında ölür biter. benim onun 10-15 katı tüyüm vardır bacaklarımda. pek acımaz yani tüy miktarıma göre
ya peki tatlım pudralı ağdayla pudrasız ağdada ne farkkediyor ya bi bilgin var mı bunu belirtmeli mi kuaföre ya ?
günler yaklaştıkça heyecan basıyoo :18::18::18::18::18::18::18: bacaklarımı hep makınayla alıyodum bu tarıhlerde agdayla alıcam. bacaklardan degılde asıl malum bolgeden korkuyorum hep jılet vurdum ama bu sefer agda yapıcammasıl o bölgeye korkuyorum once pudra surup sonra sır agdayla almayı dusunuyorum her yerımı snrada lımon tuzz oohh miss olucak insAllah =)) ama acır dıye cok korkuyorum kızlarr yaa hangı agdadan almalıyım sızde ?? :18::18::18::18:
öncelikle bikini bölgesini alırken tüylerin uzun olmamasına dikkat et canın acır yoksa, makasla az kısaltıp alınacak kısalığa getir sonra al. bana sorarsan eldivenle al, daha az acır . hatta benim aşağı inene kadar hiç acımıyor, 2-3 tel tutup çek hep yaparsınalt kısımları da uyuşturarak alacağım artık
eldıven cok zaman kaybettırmezmı ya ? ben tum bacakalrımı bıkını bolgemı ve kollarımı alıcam butun gun cıkamıcam heralde
eldıven cok zaman kaybettırmezmı ya ? ben tum bacakalrımı bıkını bolgemı ve kollarımı alıcam butun gun cıkamıcam heralde
aslında alışsan çok zaman kaybettirmiyor. Yarım saatte işini bitirmiş bile olabiliyorsun. Eldivene ilk başladığım günler bütün günüm giderdi şimdi 1 saatte bütün işim bitiyor.
Eldiven dediğiniz şu beyaz hemşire eldivenleri mi ? ben hiç yapmadım çok acımaz mı ya :))
evet canım .. resimdekilerden
Çok teşekkür ederim canım :) nasıl yapılıyor peki bildiğimiz koparıyoruz mu tüyleri ? off çok cahilim kusura bakma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?