Uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum aranıza yeni katıldım normalde herşeye inanmam ama ay takvimi çok ilgimi çektim denemek istiyorum bende bilmediğim bazı şeyler var bıyık bölgeside mi o tarihlerde alınabiliyo

alt tarafını full çıkarıyorsun altında sadece iç çamaşırın olacak ağdanın acısı tüylerinin yapısına ve miktarına göre değişir desem de mantıksız. çünkü canın ne kadar tatlı ona bağlı. mesela kardeşimin tüm bacağında toplasan 1 elin içi kadar kıl yoktur, ağda yaptırdığında ölür biter. benim onun 10-15 katı tüyüm vardır bacaklarımda. pek acımaz yani tüy miktarıma göre

öncelikle yeni kazandın sanırım ünversiteyi canım.tebrik ederim.okuduğum şehrin en kalabalık devlet yurdunda 4 sene kalmış birisi olarak banyoda,lavabolarda bir sürü epilatörle temizlik yapan kızlar görüyordum ya da oda arkadaşlarından ağda yapmayı illaki sevenler vardır.onlarla karşılıklı geçer birbirinizin tüycüklerini alırsınız.bana çok ısrar etmişlerdi de utandığımdan cıks 4 sene direndim ya da oda arkadaşlarından ya da sınıf arkadaşlarından birileri mutlaka epilasyona gideceklerdir.öğrenci milleti bence yeniliği en yakından takip eden,öğrenci olduğu için her türlü yerden indirimlerle piyasanın kaymağını yiyen bir topluluktur hiiiiiç sıkıntı etme yani

Son düzenleme:

vücudunun tüm bölgesinde geçerlidir hoşgeldin canım aramıza

ya peki tatlım pudralı ağdayla pudrasız ağdada ne farkkediyor ya bi bilgin var mı bunu belirtmeli mi kuaföre ya ?

günler yaklaştıkça heyecan basıyoo :18::18::18::18::18::18::18: bacaklarımı hep makınayla alıyodum bu tarıhlerde agdayla alıcam. bacaklardan degılde asıl malum bolgeden korkuyorum hep jılet vurdum ama bu sefer agda yapıcamm asıl o bölgeye korkuyorum once pudra surup sonra sır agdayla almayı dusunuyorum her yerımı snrada lımon tuzz oohh miss olucak insAllah =)) ama acır dıye cok korkuyorum kızlarr yaa hangı agdadan almalıyım sızde ?? :18::18::18::18:

öncelikle bikini bölgesini alırken tüylerin uzun olmamasına dikkat et canın acır yoksa, makasla az kısaltıp alınacak kısalığa getir sonra al. bana sorarsan eldivenle al, daha az acır . hatta benim aşağı inene kadar hiç acımıyor, 2-3 tel tutup çek hep yaparsın alt kısımları da uyuşturarak alacağım artık

eldıven cok zaman kaybettırmezmı ya ? ben tum bacakalrımı bıkını bolgemı ve kollarımı alıcam butun gun cıkamıcam heralde

eldıven cok zaman kaybettırmezmı ya ? ben tum bacakalrımı bıkını bolgemı ve kollarımı alıcam butun gun cıkamıcam heralde

aslında alışsan çok zaman kaybettirmiyor. Yarım saatte işini bitirmiş bile olabiliyorsun. Eldivene ilk başladığım günler bütün günüm giderdi şimdi 1 saatte bütün işim bitiyor.

aslında alışsan çok zaman kaybettirmiyor. Yarım saatte işini bitirmiş bile olabiliyorsun. Eldivene ilk başladığım günler bütün günüm giderdi şimdi 1 saatte bütün işim bitiyor.

dur ağdanın acısını alınca eldivenle 1 gününü feda etmek ona hiçbirşey gibi gelecek bikini bölgene eldiven yap sadece

Eldiven dediğiniz şu beyaz hemşire eldivenleri mi ? ben hiç yapmadım çok acımaz mı ya :))

Çok teşekkür ederim canım :) nasıl yapılıyor peki bildiğimiz koparıyoruz mu tüyleri ? off çok cahilim kusura bakma lütfen

bikini bölgesinin üst bölgesinden 2-3 tane tüy tut diğer elinle yukarıdan bölgeyi gerdir ve çıkış yönüne doğru çek ilk denemende istersen 1 tane çek ona göre göre arttırabilirsin

şimdi ben bi sürü soru sorucam belki önceden sormuşlardır seni yorucam ama sormalıyım agustosun bu kalan zamanında ve eylül ayında nötr etkileyecek tarihleri öğrenmeliyim. bir de eylül tarihlerini öğrenirsem mükemmel olur ve son olarak da ben yüzümü 8 agustosta aksam üzeri alsam azaltıcı etkiyi kaçırmış olur muyum? şimdiden öptüm :)

bir de burda sormam ne kadar doğru bilmiyorum ama soğan mı daha etkili yoksa limon tuz mu bi türlü karar veremedim kızlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…