yapacak bişe yok periciğimsağol canım cümlemizin İnşallahküçülen faz 22 sinde başlayacak. ama bu yaptığın seni 2 uygulama geriye götürür
pericik ben karar veremedim o yüzden sana danışmaya karar verdim bakalım senin yorumun naıl olacak
bu ayki tarih 25 ağustos ya. tam benim adetimin bitmesine denk geliyo bu güzel ve tam da alınacak uzunluğa gelir ozamana. hemen alayım diye düşündüm ama 7 eylülde de tatile gidicem.ozamana kadar çıkmaya başlar.napmalıyım sence.:18::18::18:
merhaba hatunlar,uzun süredir kk lıyım ama bu konuyu yeni gördüm ve çok sevindimbenim de adet sonrasına denk geliyor.bu ay başlayacağım,inşallah azalma yaşarım....
oleeeyyy, teşekkürleerrrbenim 9 saat diye aklımda kalmıştı , düzeltiyorum tam 1 günlük bir epilasyon tarihi olacak 4 eylüldeo zamanda çıkanları alırsın
yapacak bişe yok periciğim
yarın yazlık mekana gidicem sevgiliciğimde orda olacak 1 aydır görüşmüyoruz kim bu kıllı sevgilim nerde demesin
oleeeyyy, teşekkürleerrr
artık o kadar bıktım ki kendi bikini bölgeme bakmak istemiyorum berbat!!! şimdi üniversiteye başka şehire gideceğim yurtta kalcam ve nasıl uğraşcam bilmiyorum. keşke lazere başlasaydım. nedir bu çektiğimiz dert kızlar((((
napalım bacım yapacak bişey yokkuaföre gidersin sende :26:
bi kaç gündür giremedim pericim maşallah yine şirinliğin üstünde nazar degmesin :)
şimdi tatlm ben bişey danışcaktım sana. Hani dolunay epilasyonunda tüyler kökten alınıyo ya, tarih gelmeden çıkanları tüy dökücülerle yüzeysel alsak olmaz mı?
Güzel bir konu takip ediyorum
yok ora için gidemem ya:/// kesin çözüm olsa neyse
bir çok kişi gidiyorda ondan dedim :44: bacım başka nasıl yaparsın ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?