pericik ben karar veremedim o yüzden sana danışmaya karar verdim bakalım senin yorumun naıl olacak
bu ayki tarih 25 ağustos ya. tam benim adetimin bitmesine denk geliyo bu güzel ve tam da alınacak uzunluğa gelir ozamana. hemen alayım diye düşündüm ama 7 eylülde de tatile gidicem.ozamana kadar çıkmaya başlar.napmalıyım sence.:18::18::18:

merhaba hatunlar,uzun süredir kk lıyım ama bu konuyu yeni gördüm ve çok sevindim benim de adet sonrasına denk geliyor.bu ay başlayacağım,inşallah azalma yaşarım....

benim 9 saat diye aklımda kalmıştı , düzeltiyorum tam 1 günlük bir epilasyon tarihi olacak 4 eylülde o zamanda çıkanları alırsın

artık o kadar bıktım ki kendi bikini bölgeme bakmak istemiyorum berbat!!! şimdi üniversiteye başka şehire gideceğim yurtta kalcam ve nasıl uğraşcam bilmiyorum. keşke lazere başlasaydım. nedir bu çektiğimiz dert kızlar((((

bi kaç gündür giremedim pericim maşallah yine şirinliğin üstünde nazar degmesin :)
şimdi tatlm ben bişey danışcaktım sana. Hani dolunay epilasyonunda tüyler kökten alınıyo ya, tarih gelmeden çıkanları tüy dökücülerle yüzeysel alsak olmaz mı?

napalım bacım yapacak bişey yok kuaföre gidersin sende :26:

olmaz çünkü yüzeyden alınan tüüüüüm yöntemler tüyleri güçlendirici etki yapar tüy dökücünün jiletten hiç bir farkı yok

kızlar bacaklarımın tamamını ilk defa kuaförde aldırıcam ama çekiniyorum ya şimdi giysilerimide çıkartmak zorunda kalıcam hiçbir arkadaşımın yanında üstümü bile dğiştirmedim ama şimdi ağda için mecbur çıkartmak zorundayım çok utanıyoryum ya nasıl yenicem ben bu utangaçlımı bu arad çok acıtıyor mu ağda ?

arkadaşlar ben lazer epilasyon yaptırıyorum lazer içinde geçerli bu yoksa ağdamı yapmak gerekiyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…