ya süpermiş ama benim ne temmuzda ne ağustosda denk geliyor o zmanlar adet günüme denk gelecek büyük ihtimal çünkü KAH (Kongenital Adrenal Hiperplazi) hastasıyım 30 günde bir bazen 35 günde bir bazen 28 günde bir regl oluyorum nasıl ayarlıycam ki bu günleri acep
bu 9 saatlik zaman gece değildir inşallah
hem de süper uyuyor tam regl sonrası teşekkürler canım
konuyla ilgisi yok ama eşine hitap şeklinde güzelmiş seninki romantik kazma benimki romantik odun
ay yazık ya ben kıyamamkineeeee :26: benim beyaz atlı prensim acep nerde, acep kimbayramdan sonra 3 kişi gelecek, bakalım belkide onlardan biridir
bende de batıklar ve dönükler çok oluyor bu aloeveralı kremi nerden bulabilirim acaba bir resmi veya adı varsa yazarmısınız
senin sincap beyaz atlı prens olcak gibiydi ama nasip değilmiş inşallah o 3 kişiden biridir prensin
gerçekten çok güzel bi konu olmuş tebrik ederim...ben temmuz tarihini uyguladım epilasyon için ama ya benimkiler biraz hızlı uzuyor galiba taaa ağustos sonuna kadar dayanmaz heralde yaaa..hay allah naapcam şimdi:18: ben ağustos sonuna kadar iki kere epilasyon yaparım.
cok sagolasin canim,agzina saglik...anladim veee Insallah ben de artik seni izleyenlerdenimnasıl ki tüylerin çıktıkça epilayon yapıyosun ömür boyu, dolunay epilasyon tarihlerine uyarak önce geç çıkarıyosun, sonra inceltmiş oluyosun ve uyguladıkça tüylerin bitiyor. belki 1 yılda, belki 3 yılda belki 5 yıldatüylerinin kuvvetine ve sıklığına göre değişiyor . bu demek değil ki sert tüyleriniz daha kuvvetli ben %95 gibi yüksek bir oranla sert tüylerin daha çabuk sonuç verdiğini gördüm.. bu bir ürün satışı değil, denemek serbest , ne de olsa her daim epilasyon yapıyorsunuz, yapmanız gereken bunu bilinçli bir zamanda yapmak
Rica ederim canım hoşgeldin aramızanötr olması küçülen faza denk getirdiğin zaman gerçekleşen bir durum canım. sen burdan sorarsın ne zaman alabileceğini ben cevaplarım ama mecbur kalmadıkça yapmayın , bu başlıkta önemli olan tüylerden kurtulabilmek
evet ben iki seferdir uyguluyorum cok olumlu sonuclar aldim sonuclarini konuyla ilgili acilan sayfaya yazdim
aaaa tesadüfe bakkonuyla ilgisi yok ama eşine hitap şeklinde güzelmiş seninki romantik kazma benimki romantik odun
ya tatlım peki çok yakıyor mu ?
2 günde 1 geliyorum ya o yüzden aksadı :44: birazdan dışarı çıkacağım akşam 9-10 gibi hepsi biter İnşallah . bu arada teşekkürler canım :13:
Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramızaya bacım biraz daha sabretmeyi dene, böyle kısa yoldan döneceksen sonuca ulaşman çok zor olur 23 gün kaldı şurada, böyle sabretmezseniz 2-3 tüy çıkınca kaytarma yaparsanız çok etki alamazsınız. ÇOK ACİL DEĞİLSE ve ADETİNE DENK GELMEYECEKSE 6 ağustosa kadar vaktin var. ama hiç bir etki almazsın, ne iyi olur ne kötü
ne demek perim benimanladım zaten durumu bildiğimiz için sorun değil bizim için
off yaa kızlar yarın artık ağda yaptırmam gerekiyor malum bayram var ve bu hafta başka zamanım yok ama derdim şu ki yarın bikini bölgemi de yaptırmak durumundayım hazır incelmiş ve azalmışken eski haline dönsün istemiyorum belki orucu bozmaz ama çok kararsızım ne diyorsunuzpericik yorumunu bekliyorum cancanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?