• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar bu dolunay olayinin sesiz takipcilerinden ve tabiki uygulayicilarindanim:) :) dolunay olayina baslayali sanirim 4 ay oldu...yani 3 kez aldim ve 4 cü olacak bu ayin sonunda..ve insallah ALLAHIN izniyle bitecege benziyor tüyler.. AY Perisi maksadin tüylerin gec cikmasi oldugunu söylesede bu minumum mütevazi bir ölcü...minumum bir ölcü Ay perisinin verdigi bu durum..ama kesinlikle tüyler zaman icinde seyereliyor ve gidiyor...coguda cikmiyor..Ay perisi bu sayfayi actigi icin ve cogu kadini bilgilendirdigi icin tesekür ediyorum kendisine...cok sükür ALLAHA, sonuclardan cok memnunum...kil tüy sorunu denen bir sorunu artik 3 aydir yasamiyorum..yok denecek kadar az cikiyor her seferindede gittikce azaliyor..suan bakiyorum tüylere 3 hafta sonra cikicakta alinacak gibi durmuyorlar..:) yok ortada tüy filan:) Her kadina israrla bikmadan devam etmelerini tavsiye ederim Dolunay olayini:) :) INSALLAH herkes cok güzel sonuclar alirlar...selamlar herkese:) :) :) :16::16::16:

sağolasın bacım Rabbim daim etsin kaymaklığımızı :21: bu arada ne zaman teyze olacağız biz :70:

malum bölge gusül abdestini de bozdurur. dur bir yazı var onu oku :

Oruçluyken ağda yaptırmak orucu bozmaz. Fakat kadınların kadınlara karşı mahremiyetleri söz konusudur. Kadının kadına karşı örtmesi gereken yerler göbekle diz kapağı arasıdır. Bunun dı-şında kalan yerlere hemcinsinin bakması mümkün ve caizdir. Ancak, gayrimüslim kadınlar bundan istisna edilmiştir. Onla-rın mümin kadınları bu derece tesettür-süz görmesi sakıncalı sayılmıştır. Bu durumda bir bayanın ağdacıya gidip mahrem yerlerini açması orucu bozmasa da tesettür emri açısından caiz değildir.

sağol pericim:16: namaz kılıyorum ben zaten abdestimi yeniliycektim ağda yaptırırsam ama peki guslün bozulmasının oruca bi zararı olur mu niyeti de unutmayalım bu arada :31: :26: imkanım olsaydı iftardan sonra böyle bi işe kalkışırdım ama çok zor aksi gibi yarın iftara da davetliyim başka bi yerde abdest almaya çekiniyorum ama ibadetten de geri kalamam..napceezz yaa :1:

ya ben evliyim ama işte .eşim çok hassas bu konuda.adetim de yakın.bir iki güne olurum.yani yavaş yavaş ele gelmeye başladı baş belaları:5:başka bi yöntemi yok mu bu işin ya

şu bayanın halinden anlamayan erkekleri hiç sevmiyorum :113::113::113::113::113: almam için mecburen uzaması lazım de geç, böyle oh ne ala yüz veriyosunuz. Önce kendi kıllarına baksınlar :110: Ay valla bu çok hassas bir konu benim için ayıp ama bu yaptığı. bizimde bir canımız var :14:

sağol pericim:16: namaz kılıyorum ben zaten abdestimi yeniliycektim ağda yaptırırsam ama peki guslün bozulmasının oruca bi zararı olur mu niyeti de unutmayalım bu arada :31: :26: imkanım olsaydı iftardan sonra böyle bi işe kalkışırdım ama çok zor aksi gibi yarın iftara da davetliyim başka bi yerde abdest almaya çekiniyorum ama ibadetten de geri kalamam..napceezz yaa :1:

guslün bu şekilde bozulmasının oruca bir zararı olmaz, orucu bozmaz. tabi bu şekilde bozulursa bozmaz, başka hallerde bozulur :9: valla bacım bişey diyemeyeceğim. bayramda uzun kollu ince birşey giyersin, pantolon giyersin bi şekilde atlatırsın aslında, sırf bayram diye kendini kasmana gerek yok :34: ha yüz bölgesi önemli, misal bıyığın çıkmıştır çene tüyler aşırı derecede rahatsız ediyodur onları alırsın 6 ağustosa kadar fakat diğer yerler için o kadar da önemli değil bayramda ağda :70:

Son düzenleme:

abdesti bozmaz kardeşimm ;)

Selam kizlar bu dolunay olayinin sesiz takipcilerinden ve tabiki uygulayicilarindanim:) :) dolunay olayina baslayali sanirim 4 ay oldu...yani 3 kez aldim ve 4 cü olacak bu ayin sonunda..ve insallah ALLAHIN izniyle bitecege benziyor tüyler.. AY Perisi maksadin tüylerin gec cikmasi oldugunu söylesede bu minumum mütevazi bir ölcü...minumum bir ölcü Ay perisinin verdigi bu durum..ama kesinlikle tüyler zaman icinde seyereliyor ve gidiyor...coguda cikmiyor..Ay perisi bu sayfayi actigi icin ve cogu kadini bilgilendirdigi icin tesekür ediyorum kendisine...cok sükür ALLAHA, sonuclardan cok memnunum...kil tüy sorunu denen bir sorunu artik 3 aydir yasamiyorum..yok denecek kadar az cikiyor her seferindede gittikce azaliyor..suan bakiyorum tüylere 3 hafta sonra cikicakta alinacak gibi durmuyorlar..:) yok ortada tüy filan:) Her kadina israrla bikmadan devam etmelerini tavsiye ederim Dolunay olayini:) :) INSALLAH herkes cok güzel sonuclar alirlar...selamlar herkese:) :) :) :16::16::16:

canım yaa maaşallah diyorum sana, hamile iken genelde tüylerde artış olur hormonel durumdan ötürü sen azaldı diyorsun, tekrar maaşallah. çörek otu, soğan ve limon suyuna devam ediyor musun? benim bu ay inanılmaz derece çok çıktı ve çok da hızlı uzadılar. hatta bi ara senin kulağını çınlattım: hepsi birden hücüm etti, insan6 nın dediği gibi diye. bu arada 6. ayındasın yanlış hatırlamıyorsam, benim hamileliğimin son 2 ayı genital bölge çok zor olmuştu, çok sertleşmiş ve kökleri sağlamlaşmıştı, çok acı çekerdim aldırırken. o zamanlar dolunayıda bizlemzdim tabi. senin bu durumuna çok sevindim doğuma rahat girersin Allah'ın izniyle.

bu arada bayanlar vee sevgili meleğimiz, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun.

canım yaa maaşallah diyorum sana, hamile iken genelde tüylerde artış olur hormonel durumdan ötürü sen azaldı diyorsun, tekrar maaşallah. çörek otu, soğan ve limon suyuna devam ediyor musun? benim bu ay inanılmaz derece çok çıktı ve çok da hızlı uzadılar. hatta bi ara senin kulağını çınlattım: hepsi birden hücüm etti, insan6 nın dediği gibi diye. bu arada 6. ayındasın yanlış hatırlamıyorsam, benim hamileliğimin son 2 ayı genital bölge çok zor olmuştu, çok sertleşmiş ve kökleri sağlamlaşmıştı, çok acı çekerdim aldırırken. o zamanlar dolunayıda bizlemzdim tabi. senin bu durumuna çok sevindim doğuma rahat girersin Allah'ın izniyle.

bu arada bayanlar vee sevgili meleğimiz, hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun.

Amin mavi papatyam.. Benim içinde dua etmeyi unutma :54:

kızz melek, sana niye bu kadar çok görücü geliyo şimdi anladım. ne kadar güzelsin maaşallah sana. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın. :54:

perim bugun ayın konumu ne?

alışkanlıkları bırakmak için uygun mu:26:

şu an marketi kapatmak üzereyim bacım , kısa geçicem..

ilk sayfada küçülen faz tarih aralıklarında zararlı alışkanlıkları kolay bırakırsın :34: ay bugün su yönünde çok etkili, bol bol su için, vücudunuzu nemlendirin, şekerli gıdalardan ve hamurişlerinden uzak durun :54:

şu an marketi kapatmak üzereyim bacım , kısa geçicem..

ilk sayfada küçülen faz tarih aralıklarında zararlı alışkanlıkları kolay bırakırsın :34: ay bugün su yönünde çok etkili, bol bol su için, vücudunuzu nemlendirin, şekerli gıdalardan ve hamurişlerinden uzak durun :54:

evet uygunmuşşşşşş .. ay da benden yana ....

yaşasınnnnnnnn:54:

sinemaki kürünü 8 Ağustos 01.51 - 21 Ağustos 01.45 aralığı uygularsan saçlarını uzatma yönünde etki alacaksın canım :34:

23 Temmuz 22.16 - 7 Ağustos 00.51 aralığı ve 22 Ağustos 05.45 - 5 Eylül 14.37 aralıklarında uygularsan saç köklerini güçlendirecek yönde etki alırsın :34:

ağda tarihini de konunun ilk mesajında verdim, 25 Ağustos 2013 saat 17.13'te başlayıp 28 Ağustos 2013 saat 02.08'e kadar epilasyon tarihi zamanı var.

yanlış araştırmışsın :1: dolunay epilasyonu dolunaydan sonraki belirli evreleri kapsıyor, tam dolunay gününü değil canım :54: sen en iyisi bu sayfadaki tarihlere bakaraktan yap :29: tam dolunay günü alırsan örneğin verdiğin tarih gibi , o zaman kurt kadın olursun :20: bu arada tekrardan hoşgelsin aramıza :38:

ay çok teşekkür ederim canım ya =) bundan sonra bende sizlerle devam edicem bu ağda işine tekrar teşekkürler =)

Canım tüm sayfaları okuyamadım başka biri sorduysa özür dilerim şimdiden. Benim adetimin bitmesine 2 gün kaldı. 25 ağustosa kadar tekrar adet olurum yada adetime birkaç gün kalmış olur. Bu duruma göre o tarihler arasında epilasyon yapmamalı mıyım :( o zaman o tarihler bana uymuyor :26:

selam kızlar
bende yeni gördüm bu forumu, ben ayın etkisine hep inanmışımdır, dolunayı takip ederim ama epilasyon için dolunayı hiç denememiştim, başka bi forumda dolunay ve idrar konusunda yazıları okudum, idrar olayını denedim kıllarım azalıyor ve inceliyorlar geç çıkıoyrlar. sizede tavsiye ederim. ayrıca siyah noktalarım azaldı cildi pürüzsüzleştiriyor.

beni merak edenler için bir fotom var :16: https://www.facebook.com/photo.php?...364.1073741826.100006484239220&type=1&theater attığım sözümden bir fotom :14: kapalı olan kardeşim, ortadaki abim , abiyeli ise benim :34:
KIZZZ....bu ne guzellikdir Masallah:nazar:
Allah Insallah bahtini da yuzun gibi guzel etsin. :12:
Ve Insallah karsina seni anlayan hep ama hep iyi ve kotu gunlerinde seni birakmayacak es cikarsin... hep birlikte Amin diyelim Ay Perimizeeee.....AMIIIIN.
:48:

Back
X