• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba ayperisi, ben sayfanda yeniyim. konu başlığını görünce ilgimi çekti. okumaya başlayınca mantıklı geldi ve bu yöntemi uygulamaya karar verdim. inşallah hep birlikte birgün kurtuluruz. ayrıca seni de tebrik ediyorum. güzel bir çalışma olmuş. benim sana bir sorum olacaktı. mutlaka cevabını daha önceden vermişsindir ama kusura bakma küçük bir kızım var hepsini okuyacak zamanım yok. şimdi regl öncesi (en az 3 gün) bu uygulamayı yapmıyoruz. sonrasına denk getireceğiz de ben mesala koltuk altlarımı yaz olduğu için az da olsa 10 günde bir alıyorum. şu zaman alırsan nötr olur demiştin bir yerde. nötr olması hangi zaman dilimi oluyor onu bana açıklayabilir misin?

ay perisi merhaba ben 6 ağustosa sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ve 21 indede ağda yapmayı düşünüyorum tarihler uygun mu yani doğru araştırmış mıyım =)

günaydın :16:

ay periciiiim ağustosun bakım tarihlerini güncellememişsin, belki gözünden kaçmıştır haber vereyim dedim :31:

güzelim üç aydır takip ediyorum şu ana kadar ki bütün tarihlerkomik bir şekilde regl günüme denk geldi ve gelmeye devam ediyor ben nasıl uygulicam bunu ya:84::84::84::84::84::84:

güzelim üç aydır takip ediyorum şu ana kadar ki bütün tarihlerkomik bir şekilde regl günüme denk geldi ve gelmeye devam ediyor ben nasıl uygulicam bunu ya:84::84::84::84::84::84:

:9::9::9: 4 ay boyunca bende de böyle bir durum olmuştu, fakat ben bekar olduğum için almadım bekledim inat ettim. şu an tüm tarihler bana denke geliyor. eylülün hemen başında, tarihini hatırlayamıyorum 3 ü mü 4 mü ney işte o zaman 9 saatlik bir tarih olacak :1: o tarih uyuyor mu acaba sana :29:

ay çok sağol canım uğraştırdım biraz seni ama... doğumdan sonra bu formüle çok ihtiyacım olacak çünkü bende hamilelikten kaynaklı kararmalar olacak gibi duruyor...

canım ben koltuk altı ve genital bölgeyi traş makinasıyla alabiliyorum...kökten alınan hangi formül olursa olsun dönüklerim oluyor :(
lazer epilasyonum vardı çok azdı zaten o bölgelerdeki kıllar ama hamilelik hormonlarıyla neredeyse eski haline döndü diyebilirim :(

doğumuna az kalmış neyseki, yengemle aynı zaman denk gelecek demek ki doğumun :16:

bende yengeme tarşa makinesi kullan diyorum fakat inatçı illa kuaföre gidiyor. kasılman olur, kadının eli karnına değer diyorum da hiç bana mısın :31: yengem benden küçük, kızacam şimdi adım kötü görümceye çıkacak :51: üstelik dayımın kızı :44: aman yapsın ne diyim :37: sende bence iyi ediyorsun, aynen böyle devam et. ne kendini ne bebeğini riske atma, zaten diğer tüy dökücü yöntemlerde bebeğe zararlı. jilet kesebilir görmediğin için, en iyisi traş makinesi oh ne güzel :12:

dönüklerin için aloeveralı nemlendirici krem öneriyorum, araştırdım faydasını gören çok. bende yok ama aklında bulunsun canım :54:

ayperisi okudum dolunay yazını peki dolunay zamanına kadar napıyorsun benim tüylerim çok çabuk uzuyor kıllımı dolaşayım abuzer gibi :52:

zaten çoğu zaman 1 ayda 2 tarih oluyor. hem eskisi gibi hemen değil oldukça geç çıkıyor ve zamanla cansızlaşıp bitiyorlar :34: sabreden dolunay çetesi muradına erermiş :9:

kizlar ben anlamadim omrumuzu hep Dolunaya goremi yasiycaz yoksa Dolunay tarihlerinde yapinca hepten biticekmi tuylerimiz?:31:

nasıl ki tüylerin çıktıkça epilayon yapıyosun ömür boyu, dolunay epilasyon tarihlerine uyarak önce geç çıkarıyosun, sonra inceltmiş oluyosun ve uyguladıkça tüylerin bitiyor. belki 1 yılda, belki 3 yılda belki 5 yılda :34: tüylerinin kuvvetine ve sıklığına göre değişiyor . bu demek değil ki sert tüyleriniz daha kuvvetli :20: ben %95 gibi yüksek bir oranla sert tüylerin daha çabuk sonuç verdiğini gördüm.. bu bir ürün satışı değil, denemek serbest , ne de olsa her daim epilasyon yapıyorsunuz, yapmanız gereken bunu bilinçli bir zamanda yapmak :16:

merhaba ayperisi, ben sayfanda yeniyim. konu başlığını görünce ilgimi çekti. okumaya başlayınca mantıklı geldi ve bu yöntemi uygulamaya karar verdim. inşallah hep birlikte birgün kurtuluruz. ayrıca seni de tebrik ediyorum. güzel bir çalışma olmuş. benim sana bir sorum olacaktı. mutlaka cevabını daha önceden vermişsindir ama kusura bakma küçük bir kızım var hepsini okuyacak zamanım yok. şimdi regl öncesi (en az 3 gün) bu uygulamayı yapmıyoruz. sonrasına denk getireceğiz de ben mesala koltuk altlarımı yaz olduğu için az da olsa 10 günde bir alıyorum. şu zaman alırsan nötr olur demiştin bir yerde. nötr olması hangi zaman dilimi oluyor onu bana açıklayabilir misin?

Rica ederim canım hoşgeldin aramıza :29::54: nötr olması küçülen faza denk getirdiğin zaman gerçekleşen bir durum canım. sen burdan sorarsın ne zaman alabileceğini ben cevaplarım :34: ama mecbur kalmadıkça yapmayın , bu başlıkta önemli olan tüylerden kurtulabilmek :31:

slm kızlar limon tuz karışımı uygulayananız var mı ?

evet ben iki seferdir uyguluyorum cok olumlu sonuclar aldim sonuclarini konuyla ilgili acilan sayfaya yazdim

dolunay epilasyonuna ek olarak epilasyondan sonra sürdüğünüz bir yöntem veya karışım varsa bu başlıkta bildirebilir ve ilk sayfadaki ürün kullananlar listesine adınızı yazdırabilirsiniz :34: böylelikle hangi farklı yöntemin daha etkili olduğunu anlayabilir ve sonradan uygulayacaklara ışık kaynağı olabiliriz :16:

:9::9::9: 4 ay boyunca bende de böyle bir durum olmuştu, fakat ben bekar olduğum için almadım bekledim inat ettim. şu an tüm tarihler bana denke geliyor. eylülün hemen başında, tarihini hatırlayamıyorum 3 ü mü 4 mü ney işte o zaman 9 saatlik bir tarih olacak :1: o tarih uyuyor mu acaba sana :29:

bu 9 saatlik zaman gece değildir inşallah :52:

hem de süper uyuyor tam regl sonrası teşekkürler canım :29:

doğumuna az kalmış neyseki, yengemle aynı zaman denk gelecek demek ki doğumun :16:

bende yengeme tarşa makinesi kullan diyorum fakat inatçı illa kuaföre gidiyor. kasılman olur, kadının eli karnına değer diyorum da hiç bana mısın :31: yengem benden küçük, kızacam şimdi adım kötü görümceye çıkacak :51: üstelik dayımın kızı :44: aman yapsın ne diyim :37: sende bence iyi ediyorsun, aynen böyle devam et. ne kendini ne bebeğini riske atma, zaten diğer tüy dökücü yöntemlerde bebeğe zararlı. jilet kesebilir görmediğin için, en iyisi traş makinesi oh ne güzel :12:

dönüklerin için aloeveralı nemlendirici krem öneriyorum, araştırdım faydasını gören çok. bende yok ama aklında bulunsun canım :54:

bende de batıklar ve dönükler çok oluyor bu aloeveralı kremi nerden bulabilirim acaba bir resmi veya adı varsa yazarmısınız

ay perisi merhaba ben 6 ağustosa sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ve 21 indede ağda yapmayı düşünüyorum tarihler uygun mu yani doğru araştırmış mıyım =)

sinemaki kürünü 8 Ağustos 01.51 - 21 Ağustos 01.45 aralığı uygularsan saçlarını uzatma yönünde etki alacaksın canım :34:

23 Temmuz 22.16 - 7 Ağustos 00.51 aralığı ve 22 Ağustos 05.45 - 5 Eylül 14.37 aralıklarında uygularsan saç köklerini güçlendirecek yönde etki alırsın :34:

ağda tarihini de konunun ilk mesajında verdim, 25 Ağustos 2013 saat 17.13'te başlayıp 28 Ağustos 2013 saat 02.08'e kadar epilasyon tarihi zamanı var.

yanlış araştırmışsın :1: dolunay epilasyonu dolunaydan sonraki belirli evreleri kapsıyor, tam dolunay gününü değil canım :54: sen en iyisi bu sayfadaki tarihlere bakaraktan yap :29: tam dolunay günü alırsan örneğin verdiğin tarih gibi , o zaman kurt kadın olursun :20: bu arada tekrardan hoşgelsin aramıza :38:

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel bi konu olmuş tebrik ederim...ben temmuz tarihini uyguladım epilasyon için ama ya benimkiler biraz hızlı uzuyor galiba taaa ağustos sonuna kadar dayanmaz heralde yaaa..hay allah naapcam şimdi:18: ben ağustos sonuna kadar iki kere epilasyon yaparım.

Son düzenleme:
Back
X