- 23 Temmuz 2013
- 31
- 0
ilk sayfa ilk mesaj canım
ayperisiii sana soru sormuştum ama görmedin sanırımgenital bölge kararmaları için yazdığın formulü ne sıklıkla uygulamamız gerekiyor ve ne sirkesi olduğu fark eder mi yazmıştım. çok muhtacım
canım gördüm fakat iş yoğunluğu nedeniyle nete 2 günde 1 giriyorumöncelikle cildinizin neresine uygulayacaksanız uygulayın mutlaka elma sirkesi olmalı canım. uygulama sıklığı ise tüyleri aldıktan sonra ilk 3 gün boyunca hergün. sonra zamanınız oldukça 2 günde 1 yapın, pek zamanınız olmuyorsa 3 günde 1 yapın tüyler çıkana kadar
Ay canlar bana da bi yazsaniz ya su sirke olayini telden girdim okuyamiyorum gecmisi....napcaz sirkeyle nasil yapcaz
selam hanımlaaar :)
dün yaptım epilasyonumu. faydasını görüyorum görmeye de devam edeceğim
tek sıkıntım genital bölgemi ve koltuk altımı ağdayla alamamam çünkü hemen çıban gibi dönükler sivilceler oluyor yumuşak etimde
canım kanamam bitti sayılır, aslında evet uzunlar ama yine de beklerdim belki de 5 agustosta kontrolum var muayenede rezil olmayayım istiyorum
bende dün gece yaptım ağda mı. Ohhhhh mis mis tertemiz oldum
bugün son günmüş yetişemeyeceğim
selam hanımlar, bende dün gece yaptım epilasyonumu, bugünde ıvır zıvır ufak işleri hallettim. ohhhh missss.
ay perisi agustos basinda tarih yokmu?Benin regl gunun bayramda bitiyor ay sonuna kadar bekleyemeyecegim sanirim.Gecen ay da hic rastlasamadik tarihlerle :)
29 temmuzu bekledim bekledim 28 gecesi regl oldum
üstelik temmuz başını da kaçırmıştım , o açıdan ne olursa olsun reglim biter bitmez ağda yapıcam..
sonra ağustos sonuna tekrar yaparım artık..
Tarihlerle regl dönemleri hiç uyuşmuyo onu nası yapıcaz bayanlar ?
dolunaya göre mi regl oluyorum ben acaba..adeta bir kurt kadınım..
canım benimde uzun süre senin gibi oldu. ocakta keşfettim konuyu ama mayıs sonuna kadar reglim yüzünden yapamadım. mayıs sonunda başladım bende şimdi denk gelmiyor ama ileride kayar yine.
dediğiniz gibi bir süre denk gelmeden yapıcam artık :/
bi sorum var bu konu aklıma takıldı. ben yüzümü dolunay epilasyonu tarihlerinde alıyorum ve sonrasında 3 gün bioder serum kullanıyorum. 4 ay oldu ve cok fazla azalma var bir kaç ay sonra bırakmayı düşünüyorum cünkü su anki durumdan çok memnunum ama agdayı ve bioderi bıraktıktan sonra eski haline gelme olasılığı var mı yine. kısa bir dönemden bahsetmiyorum mesela bıraktıktan 6 7 ay sonra falan
Öncelikle konu sahibine bilgilerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim ben dolunay epilasyonunu anlayamadım yani dolunay geçince bidaha ki dolunaya kadar ağda yapılabilir mi bu soru daha öncede sorulmuş olabilir ama fazla vaktim olmadığı için bakamadım sayfalara rica etsem bi cevaplayabilirmisin ?
bidahaki dolunaya kadar değil 2-3 gün süresi var ilk sayfada yazıyo zaten
Koltukaltı ve Genital Bölge Kararmaları :
Koltukaltı kararması siyahlaşması bölgenin havasız kalması, o bölgedeki tüylerin temizliğinde jilet / traş bıçağı kullanmak, çok sıcak ağda kullanılması ve kalitesiz, cildinize zarar verecek deodorant kullanılması sebebiyle olur. Koltukaltına doğal yöntemler uygulayın, roll-on yerine menekşe yağı, lavanta yağı gibi kokulu ve deoğal yağları kullanın derim. Daha sağlıklı olacaktır.
Hepsinden birer tatlı kaşığı Pirinç unu, Yoğurt, Sirke karıştırılarak koltukaltınıza sürün. Kuruduktan sonra ovarak temizleyin ve limon suyu ile yine o bölgeyi ovun. En son olarak bebek pudrası sürerek de iyileşmeyi hızlandırabilirsiniz.Bu bitkisel tedavi yani doğal çözüm olduğu için genital bölgedeki kararmalar, siyahlaşma ve renk sorunları için de kullanabilirsiniz. ( SUNA DUMANKAYA formülüdür. İşe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Hep beraber deneyip göreceğiz. Hadi bakalım ). Öncelikle cildinizin neresine uygulayacaksanız uygulayın mutlaka elma sirkesi olmalı. Bu formülü uygulama sıklığı ise tüyleri aldıktan sonra ilk 3 gün boyunca hergün. sonra zamanınız oldukça 2 günde 1 yapın, pek zamanınız olmuyorsa 3 günde 1 yapın tüyler çıkana kadar
Koltukaltınıza kimyasal ürünler kullanmak yerine doğal deodorant kullanmak, hem bölgenin hava almasını hemde daha sağlıklı bir cildimiz olmasını sağlar. Koltuk altı terlemesini azaltmak için bitkisel yağları kullanabilirsiniz.
DOĞAL DEODORANT : 10 damla adaçayı yağını 15 damla lavanta yağı ile karıştırın ve bu karışıma yarım bardak içme suyu ekleyin. Karışımı sprey başlığı olan bir şişeye koyup deodorant gibi kullanabilirsiniz. Adaçayı etkili bir ter önleyici olup özellikle yaz aylarında sizi aşırı terlemeye karşı koruyacaktır.
ben kuaförde ağda yaptırırken kesinlikle tek bi sivilce batık bile olmazdı. temmuz başı tarihinde eldivenle kendim aldım ama böyle çıkmak üzereyken bir kaşıntı bir diken diken durma oldu ki Allah canımı aldı :26: o yüzden eldivenden korkuyorum, ağda yapmayı denedim kendi kendime yapamıyorum. eldiveni tekrar deneyip çıkış yönünün tersine çekmeyi deneyeceğim birde
İnşallah canım. Umarım kurtuluruz tüylerden
canım bundan 3 yıl önce bu konu açılmıştı ve yaklaşık 1000 sayfa kapasiteli uygulayan vardı. bunlardan biri de benim. kaba olacak ama maymun gibi tüylü iken şu an tek tüklerim var