Dolunay epilasyonu

canım gördüm fakat iş yoğunluğu nedeniyle nete 2 günde 1 giriyorum öncelikle cildinizin neresine uygulayacaksanız uygulayın mutlaka elma sirkesi olmalı canım. uygulama sıklığı ise tüyleri aldıktan sonra ilk 3 gün boyunca hergün. sonra zamanınız oldukça 2 günde 1 yapın, pek zamanınız olmuyorsa 3 günde 1 yapın tüyler çıkana kadar

çoook teşekkür ederim:)

Ay canlar bana da bi yazsaniz ya su sirke olayini telden girdim okuyamiyorum gecmisi....napcaz sirkeyle nasil yapcaz

Koltukaltı ve Genital Bölge Kararmaları :

Koltukaltı kararması siyahlaşması bölgenin havasız kalması, o bölgedeki tüylerin temizliğinde jilet / traş bıçağı kullanmak, çok sıcak ağda kullanılması ve kalitesiz, cildinize zarar verecek deodorant kullanılması sebebiyle olur. Koltukaltına doğal yöntemler uygulayın, roll-on yerine menekşe yağı, lavanta yağı gibi kokulu ve deoğal yağları kullanın derim. Daha sağlıklı olacaktır.

Hepsinden birer tatlı kaşığı Pirinç unu, Yoğurt, Sirke karıştırılarak koltukaltınıza sürün. Kuruduktan sonra ovarak temizleyin ve limon suyu ile yine o bölgeyi ovun. En son olarak bebek pudrası sürerek de iyileşmeyi hızlandırabilirsiniz.Bu bitkisel tedavi yani doğal çözüm olduğu için genital bölgedeki kararmalar, siyahlaşma ve renk sorunları için de kullanabilirsiniz. ( SUNA DUMANKAYA formülüdür. İşe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Hep beraber deneyip göreceğiz. Hadi bakalım ). Öncelikle cildinizin neresine uygulayacaksanız uygulayın mutlaka elma sirkesi olmalı. Bu formülü uygulama sıklığı ise tüyleri aldıktan sonra ilk 3 gün boyunca hergün. sonra zamanınız oldukça 2 günde 1 yapın, pek zamanınız olmuyorsa 3 günde 1 yapın tüyler çıkana kadar

Koltukaltınıza kimyasal ürünler kullanmak yerine doğal deodorant kullanmak, hem bölgenin hava almasını hemde daha sağlıklı bir cildimiz olmasını sağlar. Koltuk altı terlemesini azaltmak için bitkisel yağları kullanabilirsiniz.

DOĞAL DEODORANT : 10 damla adaçayı yağını 15 damla lavanta yağı ile karıştırın ve bu karışıma yarım bardak içme suyu ekleyin. Karışımı sprey başlığı olan bir şişeye koyup deodorant gibi kullanabilirsiniz. Adaçayı etkili bir ter önleyici olup özellikle yaz aylarında sizi aşırı terlemeye karşı koruyacaktır.

ben kuaförde ağda yaptırırken kesinlikle tek bi sivilce batık bile olmazdı. temmuz başı tarihinde eldivenle kendim aldım ama böyle çıkmak üzereyken bir kaşıntı bir diken diken durma oldu ki Allah canımı aldı :26: o yüzden eldivenden korkuyorum, ağda yapmayı denedim kendi kendime yapamıyorum. eldiveni tekrar deneyip çıkış yönünün tersine çekmeyi deneyeceğim birde

ay perisi agustos basinda tarih yokmu?Benin regl gunun bayramda bitiyor ay sonuna kadar bekleyemeyecegim sanirim.Gecen ay da hic rastlasamadik tarihlerle :)

canım benimde uzun süre senin gibi oldu. ocakta keşfettim konuyu ama mayıs sonuna kadar reglim yüzünden yapamadım. mayıs sonunda başladım bende şimdi denk gelmiyor ama ileride kayar yine.

dediğiniz gibi bir süre denk gelmeden yapıcam artık :/

bana da 4 ay boyunca rastlayamadı bi türlü tarihler, ama ben almadım çünkü bekarım 4 ay sabredip tam alacakken ablam hastalandı hastanede kaldım böylece epilasyon tarihi bitti şubat sonu aldığım vücudumu en son temmuz başında aldım böylece ama şimdi tarihler hep bana denk geliyor mecburi olmadığı sürece almamaya çalışın.

çok acil bir şey ise 6 ağustostan önce almaya çalışın sevgili dolunay çetesi ama acil değilse ağustos sonunu bekleyin, ağustos sonuna adeti olacaklar için eylül ayında küçücük bir sürpriz var. yaklaşık 9 saatlik bir eylül başı tarihi olacak

canım şöyle diyeyim, yüzümde ( yanak ve çenealtı ) uzun gri renkli fakat rahatsız etmeyen tüylerim vardı. en son şubat sonu tarihinde ip ile aldım ve hala yüzüme dokunmadım %80 gibi bir yok olma var yüzümde. ama ben ağustos tarihinide değerlendirip o %20 lik çıkanları alacağım. sonradan çıkacak olsa dahi böyle geç çıkması bana yeter

bidahaki dolunaya kadar değil 2-3 gün süresi var ilk sayfada yazıyo zaten

greyy'ciğim rica ederim öncelikle. sonra ise sorduğun soruyu anlayamadım, eğer ki cevap ayşenur bidenemiz arkadaşımızın verdiği şeklindeyse cevap verilmiş. ay bu oruç beni fena çarptı , bugün oruç öncesi ve sonrası müşterilerin ne deiğini bir türlü anlayamıyordum

ay çok sağol canım uğraştırdım biraz seni ama... doğumdan sonra bu formüle çok ihtiyacım olacak çünkü bende hamilelikten kaynaklı kararmalar olacak gibi duruyor...

canım ben koltuk altı ve genital bölgeyi traş makinasıyla alabiliyorum...kökten alınan hangi formül olursa olsun dönüklerim oluyor
lazer epilasyonum vardı çok azdı zaten o bölgelerdeki kıllar ama hamilelik hormonlarıyla neredeyse eski haline döndü diyebilirim

canım bundan 3 yıl önce bu konu açılmıştı ve yaklaşık 1000 sayfa kapasiteli uygulayan vardı. bunlardan biri de benim. kaba olacak ama maymun gibi tüylü iken şu an tek tüklerim var

ya süpermiş ama benim ne temmuzda ne ağustosda denk geliyor o zmanlar adet günüme denk gelecek büyük ihtimal çünkü KAH (Kongenital Adrenal Hiperplazi) hastasıyım 30 günde bir bazen 35 günde bir bazen 28 günde bir regl oluyorum nasıl ayarlıycam ki bu günleri acep

kizlar ben anlamadim omrumuzu hep Dolunaya goremi yasiycaz yoksa Dolunay tarihlerinde yapinca hepten biticekmi tuylerimiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…