Dolunay epilasyonu

Ayperim
uzuuun zaman sonra geldim nihayet :)
bugun agda yaptırmam gerekiyordu, kuaföre gittim, dedim şöyle alabilir misin ? tersine surun, duzune çekin. kadının bi beni dövmedigi kaldı, neymiş onun işini ona ben mi ögretecekmişim, kıllar öyle kırılırmış, neymiş ben gidip arkadaşımla yapacakmışım onu, çok saçmaymış, zaten duzgun de almadı, uyuz oldum kadın, bir daha girmem dukkanından içeri
hangi kuaföre gitsem senin dedigin şekilde aldıramadım akrepçigim ya napıcam ben :KK43:
Tuylerim ince oldugu için çok kırılıyor, cımbızla yolarken bile kırıyorum ben ki agdayla kesin kırıla kırıla geliyorlar

kısss melek, ben organik hindistan cevizi yağı aldım. saça çok iyi geliyormuş. bu ara bakıma sokmayı düşünüyorum kendimi. badem yağı ve kayısı çekirdeği yağımda var. neler yapayım, ne önerirsin. içlerine değişik bişeylerde karıştırayım mı?

kayısı çekirdeği yağını yüzünde kullanabilirsin canım muhteşem etki yapar, yumuşatır, besler, canlanırsın , parlarsın :KK52: birde bildiğim kadarıyla kırışıklıkları azaltıyordu :44: ama cildin kuruysa günde 1 defa sür, yağlıysa cildin haftada 1 defa sür canım :KK54: bu arada bende bugün yan taraftaki eczanemize girdim, kayısı yağını inceledim :KK3: alacağım ama bi türlü tutturamıyorum :KK30: bundan 2 ay önce ablamla yine ezcaneye girdik kayısı yağı damlası diye bir kutu var böyle içinde baloncuk baloncuk şeyler var. eczacı kız birini açtı ve yüzümüze sürmüştük inanır mısın cilt hemen emiyor ve muhteşem bir yumuşaklık yapıyor:KK53: fiyatını sordum bugün 20 tl :26: eczaneler hep böyle :KK59:

elinde tüm bitkisel yağ ne varsa aynı oranda karıştırıp karışım yarısı kadar su koy ve spreyli bir şişeye dök karışımı . yağ bakım günlerinde saç diplerine sık masaj yap. poşetle saçını ve 2 saat bekle. sonra yıka :KK34:

nem günlerinde ise saçına gliserin uygula aynı yukarıdaki şekil gibi yap ve sonra yıka :KK34: ( ezcanede bulabilirsin, yalnız eczacıya kendi kullandıklarından istediğini söyle, litrelik falan al daha uygun oluyor :KK54: )

bu arada senin için ne buldum bak :KK3:

Kayısı Çekirdeği Yağının Faydaları | Kayısı Yağı
hindistan cevizi yağı faydaları | Hindistan Cevizi Yağı

şimdi çok saçma salak bi soru sorucam :KK9::KK9: cevabını merak ediyorum napıyım ama saçma olduğununda farkındayım :KK52::KK53::KK9:

oruçluyken ağda yapabiliyormuyuz? yoksa iftarımı beklemek icap ediyor acaba?

daha özel bi soru sorucam kusura bakmayın lütfen :KK17::KK17::KK17:

bikini bölgesini orucluyken alabiliyomuyuz? yoksa o damı iftardan sonraya kalacak?

bu soruları sormamın nedeni güneşten kaynaklanan günışığıyla ,,,kör florasan ışığı arasında dağlar kadar fark var :KK53::KK19:

ağdaylada aldın mı tüy müy sonradan kalmasın diye merak içerisindeyim sorularımın cevaplarının :44::26::26:

hiç bir sorun olmaz canım fakat başkasına yaptırmaman lazım, başkasına yaptıracaksan veya başkasına yapacaksan iftardan sonrasını beklemen lazım. mekruh yani dinen. tehlikeye atmayıp iftardan sonra yap. ama kendi kendine yaparsan hiç bişeycik olmaz :KK54:

ağdayı yemediğin sürece alabilirsin bence :KK9:

tşk ediyorum kızlarr :KK16::KK16:

pembişş rengi olunca insanın yiyesi gelioo haliyleee :KK52::KK53: :KK34:Allam hiç gülcem yoktu
:KK9:çok yaşa emi :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet yaaa şeker gibi oluyor o :KK9:

bende iyi güldüm bu yoruma :KK9: ben yeşille yapıyorum çok iyi tutuyor gerçekten, bundan önceki krem renkliydi ve resmen işkence yaşadım :KK14: markalar farklı tabi. hatta adı aklımda değil. eve gidince bakar yazarım çok iyi bir ağda kesinlikle tavsiye ederim :KK34: siparişi annem vermiştim zaten anneler ne alırsa en iyisi oluyor hep :KK31:

Perim ağustos tarihleri belli mi saç kesimi için yaa
biraz düzeltilmeye ihtiyacı var saçlarımın
daha önce de tarihlere uyup 2 3sefer kesim yaptım kendim ve çok güzel sonuçaldım
yine devam edeyim:KK12:

Ayperim
uzuuun zaman sonra geldim nihayet :)
bugun agda yaptırmam gerekiyordu, kuaföre gittim, dedim şöyle alabilir misin ? tersine surun, duzune çekin. kadının bi beni dövmedigi kaldı, neymiş onun işini ona ben mi ögretecekmişim, kıllar öyle kırılırmış, neymiş ben gidip arkadaşımla yapacakmışım onu, çok saçmaymış, zaten duzgun de almadı, uyuz oldum kadın, bir daha girmem dukkanından içeri
hangi kuaföre gitsem senin dedigin şekilde aldıramadım akrepçigim ya napıcam ben :KK43:
Tuylerim ince oldugu için çok kırılıyor, cımbızla yolarken bile kırıyorum ben ki agdayla kesin kırıla kırıla geliyorlar

hoşgeldin tenesemisir'immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK16:

öncelikle epilasyondan 1 hafta önceden vücudunu nemlendirmeye başlayacaksın bir losyonla yada kremle ya da gliserinle ve hergün :KK31: çok saçma değil senin kuaförün işi bilmiyor ve uğraşmak istemiyor :KK4: uzun uğraş istiyor canım. fakat ters yönde çekincede kırık oluşuyor fakat aslında ters yönde çektir gitsin, çıkan kırıklarda diğer tarihe kadar uzamış olur onları da sen alırsın bişey olmaz. ala ala bitecek zaten tüylerimiz :KK16:

Son düzenleme:
hiç bir sorun olmaz canım fakat başkasına yaptırmaman lazım, başkasına yaptıracaksan veya başkasına yapacaksan iftardan sonrasını beklemen lazım. mekruh yani dinen. tehlikeye atmayıp iftardan sonra yap. ama kendi kendine yaparsan hiç bişeycik olmaz :KK54:

yok canım artık evde kendim yapıyorum :21::18: :KK1:

iyi o zaman havanın kararmasını iftarını beklemiyim boş yere :KK34::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende iyi güldüm bu yoruma :KK9: ben yeşille yapıyorum çok iyi tutuyor gerçekten, bundan önceki krem renkliydi ve resmen işkence yaşadım :KK14: markalar farklı tabi. hatta adı aklımda değil. eve gidince bakar yazarım çok iyi bir ağda kesinlikle tavsiye ederim :KK34: siparişi annem vermiştim zaten anneler ne alırsa en iyisi oluyor hep :KK31:

eve vardıysan söylesene markasını merak ettim :21::21:

haklısın canım marka önemli yaa... bendekiler set ağda mak. aldıydım ondaki hediyeler işte prowerdi sanırım.. iyi mi kötü bilmiyorum bile yapıyorum rastgele bitene kadar kullancam dermişimm :KK37::KK37::KK37:

yok canım artık evde kendim yapıyorum :21::18: :KK1:

iyi o zaman havanın kararmasını iftarını beklemiyim boş yere :KK34::KK16::KK16::KK16::KK16:

eve vardıysan söylesene markasını merak ettim :21::21:

haklısın canım marka önemli yaa... bendekiler set ağda mak. aldıydım ondaki hediyeler işte prowerdi sanırım.. iyi mi kötü bilmiyorum bile yapıyorum rastgele bitene kadar kullancam dermişimm :KK37::KK37::KK37:

bu gece 1.30 gibi gideceğim canım vardıyam uzun :KK31: birde sahur oluyor ya müşteriler oluyor kapatmıyoruz Ramazan ayı :KK34: yarın 14.30 gibi geleceğim ve ekmek satışı yapacağım iftara kadar sonra eve iftara gideceğim. akşam vardıya kardeşimde olacak. yani pazartesi 21.30 gibi burada olacağım ancak. kardeşime mesaj atardım da o uyuyodur şimdi :KK5:

bu gece 1.30 gibi gideceğim canım vardıyam uzun :KK31: birde sahur oluyor ya müşteriler oluyor kapatmıyoruz Ramazan ayı :KK34: yarın 14.30 gibi geleceğim ve ekmek satışı yapacağım iftara kadar sonra eve iftara gideceğim. akşam vardıya kardeşimde olacak. yani pazartesi 21.30 gibi burada olacağım ancak. kardeşime mesaj atardım da o uyuyodur şimdi :KK5:

anladım canım esnafsın yani.. :KK34: esnaflık zordur ama ,Allah kolaylık versin. bereketli bol kazançlı günlerin / iz olsun ailenle birlikte :KK16:
yok canım acelesi yok zaten merkakımdan sordum ben :KK34: ne zaman müsait olursan :KK16::KK16::KK16:

Tamam abla kızma perisin sen perimmmm :KK9: :KK16:
Bu arada saçım bu rezillikle ne kadar kalacak yahu :KK1:
Kesim tarihi olmasa da uygun bi gün olmaz mı hiç mesela ağda gününe denk getirmeden kestirsem

büyüyen fazda yapman lazım o zaman, fakat küsmez de hızlı da uzamaz :KK31: 19 temmuz bir nevi daha iyi olacaktır canım :KK54:

X