Dolunay epilasyonu

valla bacım marketten tek kullanımlık hazır kil maskesi almıştım 10-15 paket . çileklisi, salyangozlusu mudur nedir o :120: başka bir sürü çeşitli. salyangozlu çok farkettirdi. zaten salyangozun salyasının kabuğunu onardığını biliyorsundur herhalde :KK15: o derece etkili bir maddenin bulunduğu kili yaptım işte :21: ama inanılmaz birşey. bulursan kaçırma. tanesini 2-2,5 tl'ye almıştım. temizlediğin yüzüne sürüp kuruyana kadar bekle, sonra ılık suyla çöz ve sadece durula :KK19:

Salyangoz beslemeye başlayacağım yakında. :KK9: Katkısız kilimin içine katıp sürerim yüzüme hazır maskelere farklı şeyler de katıyorlar ya.
:KK20: :KK9: Şaka bir yana arada bir yapmak lazım ayda 1-2 kere falan. Umarım bulabilirim ben de. :18:

meleğim bende çok severim, huzur buluyorum saraçoğlunu dinlerken, çok güven verici bir adam.

xayx cim bende geçen sene meyve maskeleri yapardım, çilek ezip sürerdim yüzüme, kivi, bal, portaklın kabugunu sıktırırdım yüzüme doğru :KK12: yine başlayayım en iyisi. şifa doğada sonuçta.
kesinlikle öyle valla papatyam herşeyin birbirine yararı var bu kainatta..başla başla şifa olsuuun :KK16: bu arada kayısıyı da dene cilt için çok faydalı kremleri bile var bir sürü..zaten insan sürünce tabakayı hissediyor yıkayınca da yumuşacık oluyo cilt:21:
avucunun dışına krem koy bi miktar. temiz bir allık fırçasını kreme hafifçe batır ve yüzüne öyle sürmeyi dene. ince bir tabaka gibi hissedeceksin :KK16: bu bir tüyo benden sana, fondöten , pudra sürerken bile böyle sür :KK23:
teşekkürler akrebim deniycem ama bu kremden nefret etmiş durumdayım her an kaldırıp atabilirim :KK1:

Bir şey sormak istiyorum.Ben de 2-3 aydır dolunay epilasyonunu takip ediyorum.Fakat burda yazan tarihlerde aya bakıyorum, dolunayda olmuyor ay.Acaba farklı illerde ferklı şekilde mi gözüküyor ay diye düşündüm.Mesela 2 temmuzda ay küçülmeye başlamıştı burda. 3-4 yemmuzda ise daha da küçülmüştü.Sizler de bulunduğunuz illerde dikkat ettiniz mi hiç?Kafam karıştı.Denizlide yaşıyorum ben bu arada.

Salyangoz beslemeye başlayacağım yakında. :KK9: Katkısız kilimin içine katıp sürerim yüzüme hazır maskelere farklı şeyler de katıyorlar ya.
:KK20: :KK9: Şaka bir yana arada bir yapmak lazım ayda 1-2 kere falan. Umarım bulabilirim ben de. :18:

sık sık yapmadığımız için zararı olmayacaktır canım :KK54: ama sık sık yapsak bi şekilde zararı olur misal sigara gibi :120:

kesinlikle öyle valla papatyam herşeyin birbirine yararı var bu kainatta..başla başla şifa olsuuun :KK16: bu arada kayısıyı da dene cilt için çok faydalı kremleri bile var bir sürü..zaten insan sürünce tabakayı hissediyor yıkayınca da yumuşacık oluyo cilt:21:

teşekkürler akrebim deniycem ama bu kremden nefret etmiş durumdayım her an kaldırıp atabilirim :KK1:

yok kız ne atacan :KK20: olmazsa vücudunu nemlendirirsin :21: hatta epilasyon öncesi tüylerin alırken kırılmasın diye epilasyon yapacağın yerlere 1 hafta önceden kremi uygulamaya başlarsın :KK23:

Bir şey sormak istiyorum.Ben de 2-3 aydır dolunay epilasyonunu takip ediyorum.Fakat burda yazan tarihlerde aya bakıyorum, dolunayda olmuyor ay.Acaba farklı illerde ferklı şekilde mi gözüküyor ay diye düşündüm.Mesela 2 temmuzda ay küçülmeye başlamıştı burda. 3-4 yemmuzda ise daha da küçülmüştü.Sizler de bulunduğunuz illerde dikkat ettiniz mi hiç?Kafam karıştı.Denizlide yaşıyorum ben bu arada.

canım epilasyonumuzun isminin dolunay olmasının sebebi dolunayı beklememiz ve ondan sonraki 14 günlük süreyi baz almamızdır :KK54: o yüzden ismi dolunay epilasyonu. aslında asıl ismi Küçülen Faz Epilasyonu olmalıydı fakat Dolunay Epilasyonu daha akılda kalıcı ve daha mantıklı çünkü dolunayı bekliyoruz :KK31:

benim saçım 1 yıldır uzamıyordu...

ya aslında uzuyodu ama kırıklar çoktu belli etmiyordu kendini saç

3 aydır ay kesim gününe uygun kesiyorum saçımı ...üstelik adetliyim her seferinde ama ona rağmen bir uzadı bir uzadı anlatamam

yok böyle birşey...

eğer ben baştan uygulasaymışım şimdi saçım kesin belimde olurmuş:KK31:

ne demişler geç olsun güç olmasın:KK6:

thank you ay ,thank you ay perim :KK16:

geçen ay saç kesim tarihini kaçırmıştım dün kestirdim ben de bu ayın tarihini bekleyip. bakıcaz görücez :26:

kısss melek, ben organik hindistan cevizi yağı aldım. saça çok iyi geliyormuş. bu ara bakıma sokmayı düşünüyorum kendimi. badem yağı ve kayısı çekirdeği yağımda var. neler yapayım, ne önerirsin. içlerine değişik bişeylerde karıştırayım mı?

şimdi çok saçma salak bi soru sorucam :KK9::KK9: cevabını merak ediyorum napıyım ama saçma olduğununda farkındayım :KK52::KK53::KK9:

oruçluyken ağda yapabiliyormuyuz? yoksa iftarımı beklemek icap ediyor acaba?

daha özel bi soru sorucam kusura bakmayın lütfen :KK17::KK17::KK17:

bikini bölgesini orucluyken alabiliyomuyuz? yoksa o damı iftardan sonraya kalacak?

bu soruları sormamın nedeni güneşten kaynaklanan günışığıyla ,,,kör florasan ışığı arasında dağlar kadar fark var :KK53::KK19:

ağdaylada aldın mı tüy müy sonradan kalmasın diye merak içerisindeyim sorularımın cevaplarının :44::26::26:

şimdi çok saçma salak bi soru sorucam :KK9::KK9: cevabını merak ediyorum napıyım ama saçma olduğununda farkındayım :KK52::KK53::KK9:

bikini bölgesini orucluyken alabiliyomuyuz? yoksa o damı iftardan sonraya kalacak?

bu soruları sormamın nedeni güneşten kaynaklanan günışığıyla ,,,kör florasan ışığı arasında dağlar kadar fark var :KK53::KK19:

ağdaylada aldın mı tüy müy sonradan kalmasın diye merak içerisindeyim sorularımın cevaplarının :44::26::26:
bi sorun olmaz diye biliyorum

ağdayı yemediğin sürece alabilirsin bence :KK9:

benim saçım 1 yıldır uzamıyordu...

ya aslında uzuyodu ama kırıklar çoktu belli etmiyordu kendini saç

3 aydır ay kesim gününe uygun kesiyorum saçımı ...üstelik adetliyim her seferinde ama ona rağmen bir uzadı bir uzadı anlatamam

yok böyle birşey...

eğer ben baştan uygulasaymışım şimdi saçım kesin belimde olurmuş:KK31:

ne demişler geç olsun güç olmasın:KK6:

thank you ay ,thank you ay perim :KK16:

:KK9::KK9::KK9: tebrikler canım, daha beter uzasın İnşallah :KK9: benim saçlarım kalçamı geçecek , uçlarından kestirmeyi düşünüyorum fakat düşünmüyorum :44::KK1: kapalıyım kestirmeye ne gerek üşeniyorum valla :KK37: bu arada sözü attığımdan beri görücülerimin ardı arkası kesilmiyor :21: Allah hayırlısından nasip ederse başım bağlanırsa sözdü nişandı düğündü derken uzun saçlara ihtiyacım olacak :KK23: önce olsun sonra uçlarından eccik aldırırım :KK76:

X