Dolunay epilasyonu

saniyesinden değilde salisesindn tutup birleştirmen gerekli..birde iki sesi yanyana koyma arada boşluk olsun..tam bölee nasıl anlatsam melodinin sonunda müzik yavaslayarak dursun 1 sn sessizlik olsun sonra diğerine geç yine aynı şekilde yavas yavas sesi yukselt ve hızınıda yukselt tabi..

ben yapmayı bilsem sana yapardım ama bilmiyorum :KK50:

bide bu dediğim şekilde yap bakalım :KK34: kolay gelsin :KK34:

dur şimdi deniyorum :KK1: evet bu fikir daha güzel oldu sanki :KK52: 2. videoya girerken 2-3 sn. bekledim sesi azalttım ve yavaş yavaş arttırdım ve daha güzel oldu :KK9: sağol canım verdiğin tavsiyeler içiiiiin :KK16:

canımm çok teşekkür ederim :KK16: yok ya fazla gelmedi yeri geldikçe yaparım hepsini..bu gece yoğurt-karbonata başlıyım mesela..diğerlerini de yapıcam mutlaka..bu arada fondötenden nefret ediyorum hep pudra kullandım bugüne kadar..ayrıyeten maya maskesi yada yumurta akıyla da cildime maske yapıyorum haftada/2haftada 1 filan..du bakalım denicem hepsini işime yarayacağından eminim sağol balım:KK54:

maya maskesini sık sık yapma, yüzündeki tüyleri kuvvetlendirme özelliği var :KK34: saçların dökülüyorsa maya maskesi yap mesela etkili olur :KK34:

maya maskesini sık sık yapma, yüzündeki tüyleri kuvvetlendirme özelliği var :KK34: saçların dökülüyorsa maya maskesi yap mesela etkili olur :KK34:

aman bilmez miyim mayanın o özelliğini :KK1: o yüzden ayda bir yada 2 defa yapıyorum..bu arada bazen yediğim kayısıların çekirdeğini de sürerim yüzüme biraz parçacıklı haliyle tabi..gerçi yediğim her meyveyi elime yüzüme sürerim ya neyse :KK9:

dur şimdi deniyorum :KK1: evet bu fikir daha güzel oldu sanki :KK52: 2. videoya girerken 2-3 sn. bekledim sesi azalttım ve yavaş yavaş arttırdım ve daha güzel oldu :KK9: sağol canım verdiğin tavsiyeler içiiiiin :KK16:

bişi diil tatlım :KK16::KK16: :KK54: bundan sonra düzenlemelerini de bu yönteme göre ayarlarsan daha iyi sonuç alırsın :KK34:

Kizlar tel.den yaziyorum da yarin sac kestirebilir miyiz?yani tarih tamam ama orucluyken sac kesilmesiyle ilgili ozel bi durum var mi?

Kizlar tel.den yaziyorum da yarin sac kestirebilir miyiz?yani tarih tamam ama orucluyken sac kesilmesiyle ilgili ozel bi durum var mi?

Tırnak, saç, sakal kesmek. Vücut temizliği yapmak, saç boyamak, oje sürmek, göze sürme çekmek, yüze makyaj yapmak, çiçek, esans, misk koklamak, öpmek, gülmek, şakalaşmak, bağırmak, ağlamak, tükürüğü yutmak, diş fırçalamak, göze ilaç damlatmak, lens takmak, takma dişleri ağza yerleştirmek, diş eti kanamasının tadını ağızda hissetmek, öksürükle ağza gelen balgamı yutmak, geğirtiyle boğaza gelen mide suyunu geri yutmak, burundaki sümüğü genizden çekip yutmak, sahurdan dişler arasında kalmış nohuttan küçük gıda artığını yutmak, eşini uğurlarken sarılmak, öpmek, çocuklara sarılıp öpmek, onlarla oynamak, dedikodu yapmak-yalan söylemek (fakat günah işlenmiş olur ve orucun sevabı kalmaz), serinlemek için eli, yüzü yıkamak veya duş almak, bakarken veya düşünürken boşalma yaşamak orucu bozmaz.

deniliyor canım. yani saç kesiminde bir sorun oluşmaz :KK54:

aman bilmez miyim mayanın o özelliğini :KK1: o yüzden ayda bir yada 2 defa yapıyorum..bu arada bazen yediğim kayısıların çekirdeğini de sürerim yüzüme biraz parçacıklı haliyle tabi..gerçi yediğim her meyveyi elime yüzüme sürerim ya neyse :KK9:

bende dün gece salyangoz özlü kil maskesi yaptım :120::120::120: sabah bi uyandım yüzüm pudralı gibi :KK53: hiç yıkamak istemedim :KK50: ama marketi açmam gerekiyodu :KK43: yıkadım fakat değişen bişey olmadı :KK16: çok mutluyum şimdilik :KK8:

bende dün gece salyangoz özlü kil maskesi yaptım :120::120::120: sabah bi uyandım yüzüm pudralı gibi :KK53: hiç yıkamak istemedim :KK50: ama marketi açmam gerekiyodu :KK43: yıkadım fakat değişen bişey olmadı :KK16: çok mutluyum şimdilik :KK8:

bende de salyangoz özlü krem var da sürünce çok kalıyo yüzümde yaa fazlalık hissi veriyo..o bi yana çok da yağlandırmaya başladı böyle değildi ilk aldığımda şimdi neredeyse hiç memnun değilim :44: :KK31: bu arada bugün yoğurt-karbonat maskesini yaptım yüzüm acıyı iyi tattı :KK1: şaka bi tarafa bi hareketlilik hissettim cildimde

saraçoğlunu çok severim, tatmin edici konuşmaları var. o yüzden 3 kitabını da aldım :KK16:

meleğim bende çok severim, huzur buluyorum saraçoğlunu dinlerken, çok güven verici bir adam.

xayx cim bende geçen sene meyve maskeleri yapardım, çilek ezip sürerdim yüzüme, kivi, bal, portaklın kabugunu sıktırırdım yüzüme doğru :KK12: yine başlayayım en iyisi. şifa doğada sonuçta.

Kız Melek şu salyangoz özlü maskenin raconu nedir anlat hele? :KK9::KK9:

bende de salyangoz özlü krem var da sürünce çok kalıyo yüzümde yaa fazlalık hissi veriyo..o bi yana çok da yağlandırmaya başladı böyle değildi ilk aldığımda şimdi neredeyse hiç memnun değilim :44: :KK31: bu arada bugün yoğurt-karbonat maskesini yaptım yüzüm acıyı iyi tattı :KK1: şaka bi tarafa bi hareketlilik hissettim cildimde

avucunun dışına krem koy bi miktar. temiz bir allık fırçasını kreme hafifçe batır ve yüzüne öyle sürmeyi dene. ince bir tabaka gibi hissedeceksin :KK16: bu bir tüyo benden sana, fondöten , pudra sürerken bile böyle sür :KK23:

meleğim bende çok severim, huzur buluyorum saraçoğlunu dinlerken, çok güven verici bir adam.

xayx cim bende geçen sene meyve maskeleri yapardım, çilek ezip sürerdim yüzüme, kivi, bal, portaklın kabugunu sıktırırdım yüzüme doğru :KK12: yine başlayayım en iyisi. şifa doğada sonuçta.

meyvelerdeki şeker muhteviyatını düşünerekten sık sık yapmamakta fayda var :KK20: az olsun öz olsun güzel olsun :KK23: azı yarar çoğu zarar misali :KK12:

Kız Melek şu salyangoz özlü maskenin raconu nedir anlat hele? :KK9::KK9:

valla bacım marketten tek kullanımlık hazır kil maskesi almıştım 10-15 paket . çileklisi, salyangozlusu mudur nedir o :120: başka bir sürü çeşitli. salyangozlu çok farkettirdi. zaten salyangozun salyasının kabuğunu onardığını biliyorsundur herhalde :KK15: o derece etkili bir maddenin bulunduğu kili yaptım işte :21: ama inanılmaz birşey. bulursan kaçırma. tanesini 2-2,5 tl'ye almıştım. temizlediğin yüzüne sürüp kuruyana kadar bekle, sonra ılık suyla çöz ve sadece durula :KK19:

X