cilt temizliğini ihmal etme, zaten içten sigara mahvediyor. dıştan da fondöten gibi cildi havasız bırakacak zararlı malzemelerden kaçın
ekstra olarak her akşam hafif bi nemlendirici sür yüzünü temizledikten sonra, sonra küçük küçük dairelerle masaj yap ( kan akışın hızlanacak ) . 2 haftada 1 olmak üzere ; 2 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp maske yap. kuruyana kadar bekle ve sonra ovalaya ovalaya maskeyi çıkar yüzünden. sonrada güzelce yıka cildini. yapabiliyorsan her sabah yüzünü temizledikten sonra soda ( maden suyu ) ile yüzünü yıka. Uzun gibi duruyor fakat cildindeki değişime inanamayacaksın
mesela yüzüne fondöten yerine pudra sür. önce nemlendir sonra allık fırçasıyla pudra sür ve dağıt. daha doğal duracaksın
aktarlarda veya büyük marketlerde hazır kil maskeleri satılır küçük paketlerde ( tanesi 2,5 tl ) onlardan yap 2 haftada 1 . ( ben 1 paketin yarısını kullanıyorum, diğer uygulamaya da kalan yarısını kullanıyorum
)
birden okuyunca çokmuş ya dersin fakat hepsi farklı zamanlarda yapılıyor. yaptıkça kendini bakımlı hissedeceksin fakat huzurlu olacaksın
açtığım konu başlıkları var bu tür bakımlarla ilgili. istersen bir incele
hepsini sırayla yapmak zorunda değilsin, aklına geldikçe yap