- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
akşam 9 dan sonra dün yarım kalan yerlerimi bititreceğim İnşallah
hadi bakalım kolay gelsin
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 9 dan sonra dün yarım kalan yerlerimi bititreceğim İnşallah
hadi bakalım kolay gelsin
ben bu forumda lımon ve tuzu epilasyon sonrası süren bırınden duydugum kadarıyla ılk seansta cok guzel sonuc almıs.bende epilasyonu yaptım o an suremedım hadı bugun sureyım dedım ustunden bır gun gectıkten sonra.lımon suyuna bırazcık fazla tuz attım sanırım yanı 2 yemek kasıgı lımon suyu 4 cay kasıgı tuz yaptım surdum bıyık bölgeme.suan kırmızı bı bıyıgım var.yandı cıldım artık kıl cıkmasa sasırmam o derece kıpkırmızı sımdı ustune nemlendırıcıde surmek ıstemıyorum hazır yanmısken kıl köklerım beslemesın dıye sadece zaman ıcınde cumaya kadar gecermı .cuma gunu dısarı cıkmam lazım sabahtan.aynısını göbüşümede yaptım.oda yandı ama o sorun değil görünmüyo nasılsa kızarık kalsın gecer o nasılsa bır 3-4 gune herhalde ınsallah :) yeterkı kıl cıkmasın bı daha.bı kaç kere denıycem bu tuz lımon olayını bıyık olmasa bıle göbüşte denicem bakım sonuc bende ıse yarıycakmı.en guzel yanı yıkayınca acaip yumusak bı ten oluyo.
birde yıne bu sayfadan okuyup sac boyatma ıslemı yapmıstım gecen ay sac boyama tarıhlerınde.kadın renk cok guzel tuttu sende nasıl acıldı bu kadar dedı.tarıhlerın gercekten etkılı oldugunu gördum.ınsallah bı dahakı sac boyamamdada guzel sonuc alırım cok saol .
selam kizlar bayagidir mesgüldüm yazamadim pek..ama sonuclardan ben kendi adima cok memnunum cok sükür ALLAHA..insallah böylede devam eder.. tüyler varla yok arasi oldu...ister al ister alma kivamindalar..en son dolunay tarihinde bacaklarimi almama bile gerek kalmadi cünki cikmamisti cogu..herhalde elime büyütec almam lazim bacaklarimdaki tüyleri görmem icin..yani cok incelleyip yakindan bakinca tek tük kil yada tüy gözüküyor bacaklarimda..o yüzden hic almadim bu sefer bacaklarimi..ama bacaklarimda zaten normaldede cok kil yoktur..o yüzden bacaklarima bakarak birsey demem yanlis olur..yüzüme ve koltuk alti bölgelerim tüy kil olarak bacaklarimdan daha yogun..o bölgelere bakarsam kesinlikle sonuclar harika..özzeliklede yüz ve biyik bölgesinde cok güzel sonuclar aldim..koltuk altida ayni sekilde gec ve tek tük cikmaya basladi..gec cikiyorlar..cikanlarda tek tük..:) tek sorunum koltuk alti bölgemdeki kararma..yani renk farki..ve tabi bikini bölgesindede öyle..cilt rengi koyu ..cok ugrasmadim hani cilt rengi acilsin o bölgelerde diye..ama sayet bununla ilgili bir fikri olan varsa sevinirim..o bölgelerdeki cilt rengini acmak icin hani uyguladiginiz bir yöntem varmi?? tskr ediyorum simdiden vericeginiz cevaplar icin:) herkese sevgiler :)
selam ay perisi...ilk sayfaya baktim pirinc unu sirke ve yogurdu karistirip hemen biraz önce sürdüm:) evde pirinc unu varmis hic acilmamis paket... hani bu bebeklere pirinc lapasi yedirirlerya:) piricin ununun paketinin üzerinde bebek resmi vardi..ve piricin unu yaziyordu:) pirinc unu sirke ve yogurdu karsitirip hepsini sürdüm..INSALLAH ISE YARAR :) tesekür ediyorum verdigin bilgi icin:)
bu arada orada doğal deodorant tarifi de var unutma çok sağlıklı
ay nerdeydi o ben nasıl görmem? :83:
günaydın bu arada ay periciiiiim ve dolunay çetesi
aaa bu çete ismini sevdim hepimiz çeteyiz bundan sonra doğal deodorant ilk sayfada var tarifi. bir de hergün 1 fincan adaçayı da içersen daha çok etkili olur
5 temmuza ayın durumu nedir acaba epilasyon gününü kaçırdımda :44:
bu arada orada doğal deodorant tarifi de var unutma çok sağlıklı
küçülen faz durumunda. alırsan artmazda azalmazda. nötr kalır yani
ay perisi cevap ver lütfen yoksa 5 den sonra nete giremicem lütfeeennn bu akşam sekizde alabilirimiyim evliyim orman olduuum mm ben
ben bir ay_perisi'yim kadına da üzümünü ye bağını sorma deseydin