Dolunay epilasyonu

4 ay mıııı,maşallah darısı başımıza.Şimdiki halime seviniyorum kimbilir 4 ay olunca nasıl olurum :))

amin bacım amin valla tek isteğim bu

sen ne zamandır uyuyosun bbu dolunaya

2 yıl olacak herhalde fakat tüyler geç uzayınca her ay alamıyor insan 3 ayda 1 aldığım oldu, 2 ayda bir aldığım oldu. şimdi 4 ay bitti 5 e girdim mesela. toplam sayı olarak uyuşum 6-7 defadır herhalde . bu 2 yıl boyunca hiç tarihleri şaşmadım canım

darısı başımıza inşallah

kötü haber ilk mesajı yani tarihleri güncelleyemiyorum:26: bilgisayarım yapılana kadar bekleyeceksiniz. dediğim gibi 2-3 temmuzda epilasyon tarihi var. o tarihe kadar bilgisayar yapılırsa tüm tarihleri güncellerim olmazsa buradan artık. 2-3 temmuzda istediğiniz zaman istediğiniz saatte yapabilirsiniz. öpüldünüz kızlar

yakınmış tarih, bacaklarım için bekleyebilirim ama malum bölge için bekleyemicem sanırım,1 haftadır bu tarihleri bekliyodum ama basiretim bağlandı galiba.malum bölge acıyınca birazda yarın akşam yaparım dedim yarım kaldım anlıcağınız ee bide evli olunca 1 hafta daha böyle beklemem çok zor

sevgili papatyam ve akrebim ; ben de bugün napsam napsam dedim aktardan 9bitki çayı aldım içinde zayıflamaya yardımcı otlar var bugünden başladım hadi bakalım hayırlısı bikaç gündür devamlı sporumu yapıyorum bu aralar ayarsız yedim ve bugünden itibaren ekmeği de kestim şekerle zaten aram yok sarelle dışında sanırım bu 3 4kiloyu da ennn kötü 15-20güne vericem kendime inanıyorum yine başarabilirim bu arada ben ısırgan da içiyodum yaa şimdi bırakıyım mı çok mu gelir acaba ikisi birden çok da severek kullanıyodum napam bacıcanlar ne diyonuz

benimde çin işkencem bitti nihayettt kendimi tutamayarak bi kaç kez çığlığıda bastım maalesef site yankıladı

evde ilk deneme için gayet başarılı buldum kendimi bundan sonrası daha az acır umarım

hmm bişey sorucak ben pudralı kalıp ağda kullandım .. yağla birlikte pembe rengininde gideceğini sanmıştım (kalıntılar) gitmedi..ne yapmam gerek :18::44:

yarın doktora alttan muayene olcam rezil olmayayım da

olmaz mı canikom yaa, olur tabiki. çaylarımızı içelim çıtır çıtır olalım. unutma ama bilgisayarın düzelince yaz mutlaka.

akrebim bende korktum makineyi çalıştırmadan önce, doğrumu taktım acaba ya makineyi bozarsam diye. kolay olması şaşırttı 5 kere okudum doğrumu yapıyorum diye. çok kolay acayip pratik ve çabuk bozulacak gibi de değil baya sağlam bi alet. bu arada benim adamcım karıncaya benzetti ipli epilatörümü.

ayy ısırgan çayını bende çok severim, ikisinin arası uzun olsun bence, sabah akşam gibi yada bi gün bitki çayı, bi gün ısırgan devam et. en azından korkmayız bişey olur mu acaba diye. bitkinin de fazlası iyi değil, tansiyonun düşer bişey olur Allah korusun. zaten fazla kilon yokmuş kısa zamanda verirsin. kilo topiklerinde yazıyomusun sen? oralarda insan acayip motive oluyo. hergün yediklerini falan paylaşıyosun. çok etkili. bi bak istersen o gruplara.

bakmam mı beybim ya şimdiden nam saldım bütün topiklerde evet bana ot filan çok yaramaz kolay kolay du bakalım hayırlısı..çaydan günde 3defa içmem gerekiyor o yüzden ısırgana yer kalmıyor bende şaşırmış vaziyetteyim neyse artık olmadı bu hafta sırf bu çaydan içip diğer hafta ısırgana devam ederim sonra da gene el değiştiririm

yeni tarihler yakınmış,bari haftaya iğneli epilasyon randevusu alayım.kollarımı alacaktım.vazgeçtim bir hafta daha bekleyeyim

ben her zaman karışık bitki çayına karşıyım form çayı hariç. aktarların karıştırdığı bitki çayları da oluyo ve bazen bünyemizin allerjik reaksiyon gösterdiği ve bizim bilmediğimiz bitkide bunun içinde bulunabiliyor o yüzden ayrı ayrı ve az miktarlarda bitkiler alın. her birini ayrı günlerde deneyin ve allerjiye neden olup olmadığına bakın. olmayanları artık bir arada tüketebilirsiniz. aktara gidip size uyan tüm bitkilerden belirli miktarlarda alıp evde karıştırarak kendi bitki çayınızı oluşturun bacılarımm hem bu aralar küçülen fazdayız kolaylıkla kilo verebilirsin

yazdım. sabah 7 de başladım 10.30'da anca bitirdim :26: şu an da soruları yanıtlamaya geçtim

makineyi bende tombiş tırtıla benzettim almayı düşünüyorum umarım pişman olmayız bacım. çünkü bunlar kullandıkça sorunlarını ortaya çıkarıyor

ısırgan otu demişken sık sık tüketmemek gerek aman. ben ısırgan otunu kür olarak uyguluyorum sonrada ara veriyorum. ısırgan çok kuvvetli bir bitki biliyorsunuz, aman dikkat azaı yarar çoğu zarar :18:

bence dediğim gibi sen ısırganı kür olarak yap yan etki yapar mazallah, kaş yapayım derken göz çıkarma

kocan ne farkedecek canım, 1 hafta annemlere gideceğim de evden uzaklaş

yemeklik sıvıyağ da işini görürdü canım sür ağda yaptığın yerlere ve vücudunu kaşır gibi cırmala kendini hemencecik çıkar

bu arada bravo canım sen bir kahramansın e kendi yapanlar nasıl yapıyosa bende yaparım artıkınnn :26:

selam kızlar
akrepçik sen yukarılarda bir yerlerde yazmışsın otları karıştırmayın diye.
ben tv de bir spor hekiminden dinlemiştim, o da bitkileri ayrı ayrı kaynatıp içmemizi söyledi. ha bir de, kısa vadede etkisi olmayabiliyormuş ama yıllar sonra etki gösterebiliyormuş.

paylaşmak istedim

ben bunu kendim söylerim hep çünkü biraz düşününce bu sonuçlara ulaşmak hiçte zor değil bu arada görüşlerinle katkıda bulunduğun için sağol bidenemmm

bulunduğum yer itibariyle sıcaktan eriyip gitmiş ama son çare aklımda sıvı yağ vardı :13:

tşk ederimmmm tabiki canım yaparsın neden yapamayasın bide benim jiletti sen düşün (mecbur sebeblerle jilete başvurmustum) oyuzden bundan sonra daha az acır dşye düşünüyorum

ben bunu kendim söylerim hep çünkü biraz düşününce bu sonuçlara ulaşmak hiçte zor değil bu arada görüşlerinle katkıda bulunduğun için sağol bidenemmm

rica ederim akrepcim
ya bu arada, saç kesim gününde kaşımı da aldırsam olur mu?
bir de kaşlarınız küser diyorsun ya hep, bu tam olarak ne demek :26:
eğer küsüp çabuk ya da fazla çıkmayacaksa küsmesi benim için sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…