şubat derken..ben yeni başladım da dolunay epilasyonuna..yarın yapmayı düşünüyorum..3-4 ayda bir alacak kadar azalıyo mu cidden o.o
öncelikle hoşgeldin aramıza
şubat ın 2. tarihinde almıştım tüylerimi, şu an bile bölgesel olarak hepsi çıkmadı ama almak istiyorum. çünkü uygun olduğu sürece, illa hepsinin çıkmasına gerek yok, uygun olduğu sürece her tarihi uygulamaya çalışıyorum ve öneriyorum, 2-3 tüy çıksa bile alın. ne kadar çok uyarsak bu tarihlere o kadar hızlı sonuca ulaşırız.
misal koltukaltım çoktan çıktı, aynı şekilde genitalimde öyle. genitalimi ilk defa almama rağmen eskiden hamamotu tozu sürdüğüm için yukarılara doğru epey çıkmıştı, ilk defa genitalime cesaret edip afedersin dudaklara kadar eldivenle yaptım. gerisini yapamadım acıdı
o yukarı kısımlar sanki aşağı inmiş, ve aralıklı olarak seyrek duruyor
yüz bölgemde beni rahatsız eden tüylerim beni hala rahatsız edecek kıvamda değiller, acaba hiç mi çıkmayacak diye düşünüyorum.
sadece yaklaşık 10-15 civarında siyah sert kıl var, onlarda hormonal herhalde, onlar çıkıyor onları da epilasyon tarihlerinde almaya özen gösteriyorum, baktım ki çok belli mecburen küçülen faz içerisinde alıyorum
kollarım tam alınma kıvamına yeni geldi
bacaklarım ise üst taraf tam alınma kıvamında, fakat alt bacaklarımın hala çoğu çıkmış değil
adet engel olduğu için her tarihte de yapamıyorsun, şubattan sonra ilk defa adetim engel olmadı ve alabileceğim yarın, çünkü bu akşam vardıya bende ve ben çalışacağım marketimizde