Dolunay epilasyonu

bişey sorucam size arkadaşlar belki fikir verirsiniz. 3 gün önce regl belirtim geldi ama reglim gelmiyo. çok gerginim bundan olduğunu da biliyorum ama elimde değil. kola içtim, vişne suyu, pekmez şerbeti aspirin hala yok :s varmı öneriniz?

ay amin canım, sincabım uluslarası işten çıkınca işsizdi 2 haftadır. bugün bir iş görüşmesine gitmiş çok iyi geçmiş bakalım nolacak

hadi hayırlısı akrebim
ama inşallah uzak düşmezsiniz yine birbirinize..aynı şehirde olursunuz
güzel haberlerini bekliyoruz
nedense içimde bi his sincabınla mutlu sona doğru gideceğinizi söylüyor
hislerimde yanılmam haa

oy elini ayağını öperim gece gece nasıl moral oldun bilemezsin tam marketi kapatıyodum ki çok iyi oldu bu. Allah razı olsun

ay canım ya üzülme , stres yapıyon o yüzden de gelmiyor

arada bnde böyle oluyorum tarcın cayı ıyı gelıyo bırde spor yapmak.kök tarcını suya kou kaynasın suyun ıcınde 5 dk sonra 5 dk sogusun dıye bekle dök bardaga ıc.bıtkı malzemelerı kaynatılmaz ama sadece tarcının kaynatılması gerekıormus daha etkılı oluyormus bırde böyle spor hareketlerı yap yürüyüş yap zıpla koş filan :) ben öyle yapıyorum ertesı gun gelıyo.

eliptik bisiklet aldım bir ay kadar önce hergün düzenli yapıyorum. ben çok yorulunca yemeyi kesince gelmez reglim. ama belirtisi geldi kendi gelmiyo demekki gerginim :s napsam bilemedim herşeyi içtim. tarçın aklıma gelmemişti inan hemen yapıyorum. çok sağol arkadaşım.

ne demek inşallah gelir işe yarar bende cok işe yarıyo.

öyle zaten farkındayım ama okumadım son iki sayfayı noldu bi gelişmemi var hayatında?

evet canım :93: dur makalelerimi atayım çooook uzun

diye yazılarım var, sıkılmazsan oku istersen

ÇÖREK OTU FORMÜLÜ VAR CANIM. Bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup karıştır iç.Adetin gelince de içme çünkü yoğunlaştırıyor.

ÇÖREK OTU FORMÜLÜ VAR CANIM. Bir çay bardağı sıcak suya,bir çay kaşığı dövülmüş çörekotu koyup karıştır iç.Adetin gelince de içme çünkü yoğunlaştırıyor.

tarçın iyi geldi canım sanırım sabah oldum. çok teşekkür ederim ilginize. yetişemiycem gene dolunaya

üzülme bacım tüyler çok uzamışsa ve evliysen küçülen faz bitmeden al napalım ama yok evli değilsen alma

ya ayın 27 sini bekledim sonra baktım tam reglden bir gün öncesine denk geliyo almadım. Budefa reglim gecikti hem o tarih geçti hem haziran 5. evliyim canım napm artık mecbur regl bitince alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…