Selam hosgeldin aramiza:) ben ilk gecen aya sans eseri denemistim dolunay olayini...ve sonuc cok güzeldi...yani bir kere denemis olmama ragmen bir sonraki aya yüzümde killar yok denecek kadar ve onlarda tek tük tüy olarak cikmis...yani bir nevi ekim ve hasat zamani diye düsün...yani tarlaya ekim aylari vardir birde hasat zamani..bu kil olayida öyle...kendimi sadece örnek olarak verebilirim ama sen kendin denemen lazim...
zaten her ay muhakkak aliyoruz tüyleri..sadece zamanina dikkat edip bakicaksin...:) deneyip kendin görmen en iyi tecrübe olacaktir senin icin...simdi burda bazi arkadaslar cok etki etmedi diyor,bazilari ben gibi cok memnun...yani sen kendin deneyecek ve sonuclarina kendin bakicaksin..zaten akrepcik tarihleri veriyor..ilk sayfada yaziyor ne zaman alman gerektigi ..tarihlere bakar temizlenir ve denersin...
sende takdir edersinki o kadar cok yöntem var..tuz,limon, ozonlonmis kantoron yagi,yada bir süre yöntemler var tüylerden kurtulumak icin...kimisinde ise yariyor bunlar kimisinde yaramiyor...:) yüzde yüz sunu yapin ve tüylerden tamamen kurtulun diyecegimiz bir yöntem yok!yani varsada henüz bulani yok..:)
sende bizler giibi tüylerle ile basi dertte olan bir kadinsin:) hali ile deyeneyerek bulacaksin sana uygun olan yöntemi..:) ben mesela dolunaydan iki gün sonra aliyorum tüyleri..yani akrepcigin verdigi tarihlerde..üstüne cörek otu suyu sogan suyu limon suyu sürüyorum:) ve memnunum..tüysüz kilsiz bayagi bir hemde dolasiyorum:) 1 kere yapmama ragmen sonuclar bende cok güzel oldu..bu ikinci yapisim oldu..bakalim bu ay sonunda ne sonuc olacak yine burada paylasirim..
ama en iyi tecrübe senin kendin yaptigin denedigin tecrübedir..akrepcik tarihleri yazmis...o tarihlerde agda ile yada tüyleri kökten al...üstüne ister limon tuz sür,istersen birsey sürme yada sogan suyu sür... yani tüyleri kökten aldiktan sonra köklerini yakacak birseyde sürebilirsin kendince...ama dolunay olayinda gercekten tüyler gec cikiyor ve cansiz cikiyorlar...yani bendeki tecrübe simdilik budur :) ileerde ne olur ALLAH bilir...tekrar hosgeldin:)
canım evet farkediyor hemde çoookama ondan önce aramıza hoşgeldin haziran tarihlerini dün verecektim unutmuşum, birazdan düzenliyorum umarım yine unutmam
Canım cok kıymetlidir cok canım acır ama deneme amaçlı bir bölgeye yapacağım baktım faydasını görüyorum her tarafa
yaparım artık gözümü karartıpp
Ben de bişey sormak istiyorum illa ki sadece o tarihlerdemi almak gerekiyo tüyleri, yani mesela bi kere aldık,o ay daha sonraki tarihte regl olduk alamadık, ama bi dahaki sefere kadar da kaş bıyık filan tekrar çıkar, öyle bıyıklı bıyıklımı gezcez bi dahaki tarihe kadar
bende bu ay baslicam agda yapcaktm bugun ama dolunayi beklicem artk napalim. ins faydasini goruruz cok saol verdigin guzel bilgiler icin
yok tatlım hürrem sultan hamam otu yağı. pek ümitli değilim ama aldım boşa gitmesin diye kullanıyorum. ama gelişme olursa da burdan paylaşıyorum.
Akrepçik sen beni dün kiblemedin değil mi ?
Komik yani, yönetici pozisyonundaki bir kadının peşimde dolanıp açıgımı araması
sitedeki o kadar içi boş mesajı boşverip benim mesajıma ceza vermesi, sadece gülüyorum artık Mune. Medcezire ceza vermek çok mu içine oturdu da böyle bişey yaptın ??
canım tüm tarihler bu konunun ilk mesajında güncel tutuluyor
bende bu ay baslicam agda yapcaktm bugun ama dolunayi beklicem artk napalim. ins faydasini goruruz cok saol verdigin guzel bilgiler icin
bugün içimde garip bir sevinç :44: kalbim deli gibi çarpıyorkarnımda kelebekler uçuyor sanki :26: bütün bunlara sebep sincabım
anaammm senin avatarın ne şekermiş öylee, ablası getirde sevelim azcık.
noldu kıss?
akrepcik konuyla alakasız ama napsam bilemedim konu benim saçlarım kıvırcık sarı saclarm var sımdı diplerini boyatıcam ucları zaten koparak dökülen bişey oldu boyatınca kırılcak bıraz ama boyatmasamda olmaz.evde susamyagı badem yagı kantoron gliserin hint yagı zeytın yagı var birde bepanthene ampul var bi tane.bunların hepsinden 1 yemek yasıgı karıstırıp bi şişeye koysamda sacıma sıksam saclarım güçlenirmi aslında sac kremı kullanmadan saclarımı durulamadan kullanabılcegım bişey istiyorum saç kremi durulanmayandan kullanıyorum cok güzel ama dogal değil işte kimsayal sonucta.saclarımı yumusacık yapcak yıkamadan kullanabılcegım elımde olan malzemelerle hazırlayabılecegım bişey önerebilirmisin bana.birde şimdi saclarım benm hep yüzüme deger dagınık gezerim saclarım yuzume degmedıgınde kendimi kel gibi hıssedıyorum.yanı sacı beslıyım derke yuzumdekı ayva tuylerınıde beslemeyeyım :)bi sitede nette gliserin ve suyu arada sırada saca sıkın nemlendırır durulama gerektırmez dıyodu yapim mi sence.
hiç canım ya öyle bugün kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyoduhiç böyle olmamıştım :44:
anaaamm aşkın mı depreştisiz eski sayılırsınız hala böyle kelebekler uçuşuyosa karnında ne iyi walla. Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip etsin. yoksa ömür geçmez.