canım merhaba..haziran ayının epilasyon günlerini açıklayabilir misin?kuaförden şimdiden randevu alacağım
canim kilo alma tarihleri ne zaman acaba:26:haziran tarihleri eklenmiştir
canim kilo alma tarihleri ne zaman acaba:26:
tamam canim musait oldugun zaman yazarsin simdiden tiskur ederiimm.. ne zaman gelicek diye o gunler merak ettim de kilo vermemek icin elimden geleni yapiyorum bu aralar:18:müşteriler geliyor o yüzden yavaş yavaş yazıyorum canım, zaten şu an kilo verme günleri içerisindeyiz
tamam canim musait oldugun zaman yazarsin simdiden tiskur ederiimm.. ne zaman gelicek diye o gunler merak ettim de kilo vermemek icin elimden geleni yapiyorum bu aralar:18:
sagol canimha sen kilo almak istiyorsunaz kaldı, saç kesim - saç boyama, göğüs vs. bitti. biraz sonra orayı da düzenlerim
ee bacım marjinaliz
akılda kalıcı ama değişik bişey olsun dedim ama
çok ezigim siligim ben ya( tenemisir diyen var tenekemisir diyen var
Değiştirsem mi acaba nickimi ?
Kimse kiblemedi işte. Ben ona sinirliyim ama yapacak bişey yok. Ben de sürekli kibliyorum artık.
Kiblemek : (Kötü İçerik Butonu) aragıda kötü içerik butonu var, her mesajın altında. Ona basıp bu mesaj uygunsuzdur diye yönetime şikayet ediyorsun. Ben bir daha ceza alırsam bir ay siteye giremeyecegim. Nasıl bir insansam her hareketim farkediliyor ve ceza veriliyor.
Banlanmak : İşte kiblendiysen yönetim sana ceza veriyor, senin hesabını banlıyor ve siteye giremiyorsun. ziyaretçi olarak takılıyorsun. Gitgide artıyor cezalar. Benim çok cezam oldugu için artık süreleri de uzun oluyor.
Çoklu cevabı melek açıklamış zaten.
Bir de avatarlandım ben, nasıl olmuşum :))
sadece misir mi yapsam acaba ??..walla bende hep tenekemisir diyorum hep kızma :26::26:
sadece misir mi yapsam acaba ??..
nereyeeklendi,ben göremedim
walla bende hep tenekemisir diyorum kızma :26::26:
akrep walla aklımdan sincapla napıyo acaba bu kız diye geçiyordu, yazmışın zaten okudum dünküleri. iyi iyi maaşallah diyelim o zaman. babasıda gelsin de bakalım durumlara. :123:
avatarın hayırlı olsun şekerim, artık nickinden değil resimden tanırım senicehaletimi giderdiğiniz içinde çokkk öpüyorum seni ve meleğiii
sadece misir mi yapsam acaba ??..
hamileyken hiç kaçırılmaması gereken bir yöntem bu, çünkü hiç adet olmadığın için tüm tarihleri yapabiliyorsuuuuuuuun