Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ayın 27 sini bekledim sonra baktım tam reglden bir gün öncesine denk geliyo almadım. Budefa reglim gecikti hem o tarih geçti hem haziran 5. evliyim canım napm artık mecbur regl bitince alıcam.
akrebim bu tatlıcık sana.
Kolay SAÇ Şekilleri ( Paranız cebinizde kalsın )
faceteki bu sayfa senin mi akrepcik?
epilasyonuma kaldı 4 gün adetim bugün yarın biter, şubat tan sonra ilk alışım olacak
şubat derken..ben yeni başladım da dolunay epilasyonuna..yarın yapmayı düşünüyorum..3-4 ayda bir alacak kadar azalıyo mu cidden o.o
vay be umarım bende de etkili olur , benimde iki aydır denk gelmiyodu , 27sinde yaptım artık 30da regl oldum , bacaklarımı bilerek bırakmıştım adet sonrası olsun diye , bakalım onları da bugün halledicem , genital bölge azalsın ya litfen litfen
Akrepcik Temmuz epilasyon tarihini yazabilir mısın yada insanların kafası karışır diye buraya yazmak istemiyosan bana mesaj atabilir mısın yarın ona gore randevu alicamda lazerden
her hafta ağda yapan biri olarak artık bu gidişe bir dur demek istiyorum
alıyorum 2 gün temiz kalıyorum inanır mısınız ya
ama ayda bir olmuyormu bu epilasyon günlerio zaman ne duruyosun esoşum hadi katıl bize
dolunayın çok faydalı olduğunu göreceksin
ama ayda bir olmuyormu bu epilasyon günleri
ben onları beklersem maymuna dönerim
her hafta ağda yapan biri olarak artık bu gidişe bir dur demek istiyorum
alıyorum 2 gün temiz kalıyorum inanır mısınız ya
o zaman ne duruyosun esoşum hadi katıl bize
dolunayın çok faydalı olduğunu göreceksin
ohh bee yarın teeertemiz olucam
caddelerde şortla dolaşasım var
ana haber bültenlerinde soyunmuş vaziyette gezen delinin birini görürseniz o benim
ama ayda bir olmuyormu bu epilasyon günleri
ben onları beklersem maymuna dönerim
bi iki sefer dene bu yöntemi esoşum hem bak ikinci seçenek de oluyo
hiç değilse bi şimdi yaparsın bide ayın sonunda
hem bak devamlı yaptığın için de tüylerin çabuk çıkıyo
biraz uzamalarına izin ver hem de vücudun geç almana alışsın
ya sen yap da dolunaya uygun ne dediğimi anlayacan
denicem canımmbi iki sefer dene bu yöntemi esoşum hem bak ikinci seçenek de oluyo
hiç değilse bi şimdi yaparsın bide ayın sonunda
hem bak devamlı yaptığın için de tüylerin çabuk çıkıyo
biraz uzamalarına izin ver hem de vücudun geç almana alışsın
ya sen yap da dolunaya uygun ne dediğimi anlayacan
arkadaslar bu dolunay yontemini deneyip kesin sonuc alanlar var mi gercekten azaliyo mu ya da daha mi gec cikiyor