Dolunay epilasyonu

akrebim bu tatlıcık sana.

Eklentiler

• $squirrel_02.jpg
    $squirrel_02.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 83
şubat derken..ben yeni başladım da dolunay epilasyonuna..yarın yapmayı düşünüyorum..3-4 ayda bir alacak kadar azalıyo mu cidden o.o

öncelikle hoşgeldin aramıza :KK16: şubat ın 2. tarihinde almıştım tüylerimi, şu an bile bölgesel olarak hepsi çıkmadı ama almak istiyorum. çünkü uygun olduğu sürece, illa hepsinin çıkmasına gerek yok, uygun olduğu sürece her tarihi uygulamaya çalışıyorum ve öneriyorum, 2-3 tüy çıksa bile alın. ne kadar çok uyarsak bu tarihlere o kadar hızlı sonuca ulaşırız.

misal koltukaltım çoktan çıktı, aynı şekilde genitalimde öyle. genitalimi ilk defa almama rağmen eskiden hamamotu tozu sürdüğüm için yukarılara doğru epey çıkmıştı, ilk defa genitalime cesaret edip afedersin dudaklara kadar eldivenle yaptım. gerisini yapamadım acıdı :KK1: o yukarı kısımlar sanki aşağı inmiş, ve aralıklı olarak seyrek duruyor :KK52:

yüz bölgemde beni rahatsız eden tüylerim beni hala rahatsız edecek kıvamda değiller, acaba hiç mi çıkmayacak diye düşünüyorum. :KK24: sadece yaklaşık 10-15 civarında siyah sert kıl var, onlarda hormonal herhalde, onlar çıkıyor onları da epilasyon tarihlerinde almaya özen gösteriyorum, baktım ki çok belli mecburen küçülen faz içerisinde alıyorum :KK31:

kollarım tam alınma kıvamına yeni geldi :KK8:

bacaklarım ise üst taraf tam alınma kıvamında, fakat alt bacaklarımın hala çoğu çıkmış değil :KK31:

adet engel olduğu için her tarihte de yapamıyorsun, şubattan sonra ilk defa adetim engel olmadı ve alabileceğim yarın, çünkü bu akşam vardıya bende ve ben çalışacağım marketimizde :KK14:

vay be umarım bende de etkili olur , benimde iki aydır denk gelmiyodu , 27sinde yaptım artık 30da regl oldum , bacaklarımı bilerek bırakmıştım adet sonrası olsun diye , bakalım onları da bugün halledicem , genital bölge azalsın ya litfen litfen :KK37:

Akrepcik Temmuz epilasyon tarihini yazabilir mısın yada insanların kafası karışır diye buraya yazmak istemiyosan bana mesaj atabilir mısın yarın ona gore randevu alicamda lazerden

vay be umarım bende de etkili olur , benimde iki aydır denk gelmiyodu , 27sinde yaptım artık 30da regl oldum , bacaklarımı bilerek bırakmıştım adet sonrası olsun diye , bakalım onları da bugün halledicem , genital bölge azalsın ya litfen litfen :KK37:

a gibim p gibimmmmm :KK16: caaaaanım ciğerim :KK54: önce geç çıkacağına sonra da azalacağına emin ol lütfen, ilk denemede sonuçları gören çok, görmeyen de yok değil. önemli olan sabırla yapmak, daha da önemlisi şifayı Rabbimden istemek :KK34:

Akrepcik Temmuz epilasyon tarihini yazabilir mısın yada insanların kafası karışır diye buraya yazmak istemiyosan bana mesaj atabilir mısın yarın ona gore randevu alicamda lazerden

vermiştim diye hatırlıyorum :44: tekrarlayayım yine, 3 temmuz ve 30 temmuza gün alabilirsin :KK54:

her hafta ağda yapan biri olarak artık bu gidişe bir dur demek istiyorum :KK50:
alıyorum 2 gün temiz kalıyorum inanır mısınız ya :KK50::KK50:

ohh bee yarın teeertemiz olucam:21:
caddelerde şortla dolaşasım var :KK9:
ana haber bültenlerinde soyunmuş vaziyette gezen delinin birini görürseniz o benim :KK9::KK9:

ama ayda bir olmuyormu bu epilasyon günleri
ben onları beklersem maymuna dönerim :KK14::KK14:

bi iki sefer dene bu yöntemi esoşum hem bak ikinci seçenek de oluyo
hiç değilse bi şimdi yaparsın bide ayın sonunda
hem bak devamlı yaptığın için de tüylerin çabuk çıkıyo
biraz uzamalarına izin ver hem de vücudun geç almana alışsın
ya sen yap da dolunaya uygun ne dediğimi anlayacan :KK1:

her hafta ağda yapan biri olarak artık bu gidişe bir dur demek istiyorum :KK50:
alıyorum 2 gün temiz kalıyorum inanır mısınız ya :KK50::KK50:

yazık canım vücuduna, dirençsiz ve sünük olursun yaşlanınca :KK37: koruyucu tabakayı sürekli yok etmek iyi birşey değil sonuçta. :KK31:

o zaman ne duruyosun esoşum hadi katıl bize
dolunayın çok faydalı olduğunu göreceksin :KK54:

Herkesi bekliyoruz bacım :KK8:

ohh bee yarın teeertemiz olucam:21:
caddelerde şortla dolaşasım var :KK9:
ana haber bültenlerinde soyunmuş vaziyette gezen delinin birini görürseniz o benim :KK9::KK9:

eneeeeee :KK9: havalarda ısındı o da var demi :KK43: gerçi ben kapalıyım :KK6:

ama ayda bir olmuyormu bu epilasyon günleri
ben onları beklersem maymuna dönerim :KK14::KK14:

korkma bişeycik olmaz, çok üstüne durursan gözüne batar, hem pantolon giy canım nolacak :KK3:

hele bi denesin kraliçemiz, o zaman vazgeçemeyecek :KK55:

denicem canımm :KK16::KK16:

arkadaslar bu dolunay yontemini deneyip kesin sonuc alanlar var mi gercekten azaliyo mu ya da daha mi gec cikiyor

X