Dolunay epilasyonu

Kimse kiblemedi işte. Ben ona sinirliyim ama yapacak bişey yok. Ben de sürekli kibliyorum artık.
Kiblemek : (Kötü İçerik Butonu) aragıda kötü içerik butonu var, her mesajın altında. Ona basıp bu mesaj uygunsuzdur diye yönetime şikayet ediyorsun. Ben bir daha ceza alırsam bir ay siteye giremeyecegim. Nasıl bir insansam her hareketim farkediliyor ve ceza veriliyor.
Banlanmak : İşte kiblendiysen yönetim sana ceza veriyor, senin hesabını banlıyor ve siteye giremiyorsun. ziyaretçi olarak takılıyorsun. Gitgide artıyor cezalar. Benim çok cezam oldugu için artık süreleri de uzun oluyor.
Çoklu cevabı melek açıklamış zaten.
Bir de avatarlandım ben, nasıl olmuşum :))

açıkça söyleyeyim bugüne kadar tüylerin alınma zamanının geç çıkmasına etki edeceğine inanmayan biriydim. geçenlerde tesadüfen bir şey fark ettim ve şu an etkili olabileceğine ihtimal veriyorum. bundan yaklaşık iki ay önce cesaret edip bikini bölgemi ağdayla alayım dedim, deneme amaçlı çok ufak bir bölgeye yaptım ama canım o kadar çok yandı ki bıraktım devam edemedim. bu denemeden yaklaşık bir hafta sonra yeniden cesaretlenip tamamına ağda yaptım. aradaki fark şu: ilk uygulamada aldığım küçük bölgede 2 ay olmasına rağmen hala tek bir tüy çıkmış değil, ama ikinci uygulamada aldıklarım çoktaan uzadı da tekrar tekrar temizledim bile. tarihlerini hiç hatırlamıyorum ama bana çok şaşırtıcı geldi bu durum. keşke hepsini ilk denemede halletseymişim diyorum şimdi

işte öyle

pür-u pak olmuş kısçeler selamlar :)))

akrepcik tatlım Allah yardımcınız olsun. evlenmek çoook zor sıkıntılı, zahmetli bir süreç. bitsin artık demeye başlamıştım ben artık. ama her şey bitip normal hayata döndüğünde anaamm ne çabuk geçtiii diye üzülüyorum bazen :))

25 bin yeter mi demişsin eğer hesap kitap yapmayı biliyorsanız, her şeyimde olsun tam olsun demiyorsanız. fazlasıyla yeter diyebilirim.

evlendikten sonra da bir sürü değişik şey görüyorsun almak istiyorsun. ben mesela hala havlulara, yemek takımlarına, nevresim takımlarına bakmaya doyamıyorumm :))

Kızlar merhaba bende ilk defa deneyeceğim dolunay epilasyonunu
uzun süredir yapıpta ciddi anlamda tüylerde azalması olan varmı cok merak ediyorumm
Acı bakımındanda faydası oluyormus okudugum kadarıyla sizlerde farkettimi ?
Son sorumda haziran ayında hangi güne denk geliyor acaba ona göre bekleyeyim :26:

Selam hosgeldin aramiza:) ben ilk gecen aya sans eseri denemistim dolunay olayini...ve sonuc cok güzeldi...yani bir kere denemis olmama ragmen bir sonraki aya yüzümde killar yok denecek kadar ve onlarda tek tük tüy olarak cikmis...yani bir nevi ekim ve hasat zamani diye düsün...yani tarlaya ekim aylari vardir birde hasat zamani..bu kil olayida öyle...kendimi sadece örnek olarak verebilirim ama sen kendin denemen lazim...
zaten her ay muhakkak aliyoruz tüyleri..sadece zamanina dikkat edip bakicaksin...:) deneyip kendin görmen en iyi tecrübe olacaktir senin icin...simdi burda bazi arkadaslar cok etki etmedi diyor,bazilari ben gibi cok memnun...yani sen kendin deneyecek ve sonuclarina kendin bakicaksin..zaten akrepcik tarihleri veriyor..ilk sayfada yaziyor ne zaman alman gerektigi ..tarihlere bakar temizlenir ve denersin...
sende takdir edersinki o kadar cok yöntem var..tuz,limon, ozonlonmis kantoron yagi,yada bir süre yöntemler var tüylerden kurtulumak icin...kimisinde ise yariyor bunlar kimisinde yaramiyor...:) yüzde yüz sunu yapin ve tüylerden tamamen kurtulun diyecegimiz bir yöntem yok!yani varsada henüz bulani yok..:)

sende bizler giibi tüylerle ile basi dertte olan bir kadinsin:) hali ile deyeneyerek bulacaksin sana uygun olan yöntemi..:) ben mesela dolunaydan iki gün sonra aliyorum tüyleri..yani akrepcigin verdigi tarihlerde..üstüne cörek otu suyu sogan suyu limon suyu sürüyorum:) ve memnunum..tüysüz kilsiz bayagi bir hemde dolasiyorum:) 1 kere yapmama ragmen sonuclar bende cok güzel oldu..bu ikinci yapisim oldu..bakalim bu ay sonunda ne sonuc olacak yine burada paylasirim..
ama en iyi tecrübe senin kendin yaptigin denedigin tecrübedir..akrepcik tarihleri yazmis...o tarihlerde agda ile yada tüyleri kökten al...üstüne ister limon tuz sür,istersen birsey sürme yada sogan suyu sür... yani tüyleri kökten aldiktan sonra köklerini yakacak birseyde sürebilirsin kendince...ama dolunay olayinda gercekten tüyler gec cikiyor ve cansiz cikiyorlar...yani bendeki tecrübe simdilik budur :) ileerde ne olur ALLAH bilir...tekrar hosgeldin:)

bizim topikte kızlar konuşuyordu..bende merak ettim bi bakıyım dedim . şaşırdım yanii .. onun bile günleri varmış ..denemek lazım. hamileyken oluyor mu accaba ?

canım merhaba..haziran ayının epilasyon günlerini açıklayabilir misin?kuaförden şimdiden randevu alacağım

fazla birşeyde gözüm yok zaten, illa pahalı olsun şu olsun bu olsun demem, yeter ki sincabım olsun babası pınarbaşından dönsünde sincabım konuşacak onunla uluslararası tır şoförlüğünü bıraktığı için acilen iş bulması lazım, dün sigorta + 1.000 tl maaş buldu fakat maaşı az bulmuş beyfendi, dün epey kızdım git o işe gir dedim dur bakalım napacak bugün

canım evet farkediyor hemde çoook ama ondan önce aramıza hoşgeldin haziran tarihlerini dün verecektim unutmuşum, birazdan düzenliyorum umarım yine unutmam

aydınlatıcı bilgileri ve yardımcı olduğu konuşmalarından dolayı insan6 bacımıza teşekkrülerimizi sunuyoruuuuuz

bizim topikte kızlar konuşuyordu..bende merak ettim bi bakıyım dedim . şaşırdım yanii .. onun bile günleri varmış ..denemek lazım. hamileyken oluyor mu accaba ?

hamileyken hiç kaçırılmaması gereken bir yöntem bu, çünkü hiç adet olmadığın için tüm tarihleri yapabiliyorsuuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…