Dolunay epilasyonu

kızlarr ozonlanmış kantaron yağı da mı tüyleri azaltıyor ilk sayfada gördüm de bir de ozonlanmış nasıl oluyor, aktarlarda sadece "kantaron yağı" yazıyor şişelerin üzerinde. hangi marka aldınız ozonlanmış olanını?

cnm bacaklarına hürrem sürdüğünü söylemişsin hürrem bi çeşit krem mi
:26:

ayyy akrepcik şoklardayım anacım kız sen neler yaşamışın böyle
bende sözlünü seviyorsun sanıyordum üzülmüştüm ayrıldın diye eee daha iyi olmuş desene
hadi inşallah Allah tamamına erdirir

canım ben o topiğin hepsini okudum çoğu kişi memnun gibi. internete yaz arat iki marka çıkıyor. bende onlardan birinden alıcam sonra.

tatlım kiblemek ne demek bilmiyorum ama sende bu topiğe sık sık yazıyorsun, biliyorum seni, hiç de anormal bişey yazmadın bugüne kadar.

bu arada merak ettiklerimi sorayım: kiblemek, banlanmak, birde şöyle çoklu cevap yazabiliyorsunuz ya birkaç kişiiye birden o nasıl oluyor? bir hayırsever açıklar mı? cehaletten kurtarın teyzenizi

canım ben o topiğin hepsini okudum çoğu kişi memnun gibi. internete yaz arat iki marka çıkıyor. bende onlardan birinden alıcam sonra.
canım marka yazmak yasaksa bana özel mesaj atabilr misin onları zahmet olmazsa? bi markayı gördüm ikincisini bilmiyorum. birinci markayı da bi yerde görmedim. aktarlarda var mıdır nerde bulabilirim acaba?

ilk 3 gün boyunca yapman gerekiyor. yani 2 gün zamanın kaldı yapabilirsin

acıyo tabi ama yapcak bişey yok mecbuuur :)

sincabım pek takılmaz öyle göbişime herhalde :44: bacak, koltukaltı yeter ona

öyle oldu canım ya, ama imanın şartlarından biridir KADERE İMAN Kaderimde o sözlülük sürecini yaşayacaktım

alanlar internet üzerinden aldıklarını yazmışlardı :26:

alıntı ile cevpla butonunun yanındaki kutu işaretine tıklayarak istediğin mesajları seçiyorsun. seçtiklerin bittikten sonra konuya cevap ver butonu var ya en aşağıda, ona tıklayınca tüm seçtiklerin mesajlar geliyor. böylece tamamlamış oluyorsuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…