Dolunay epilasyonu

kızlarr ozonlanmış kantaron yağı da mı tüyleri azaltıyor ilk sayfada gördüm de:KK53: bir de ozonlanmış nasıl oluyor, aktarlarda sadece "kantaron yağı" yazıyor şişelerin üzerinde. hangi marka aldınız ozonlanmış olanını?

haydi herkese hayırlı olsun, inşallah çoğu çıkmaz aldıklarımızın. bende son ana kadar uğraştım walla. bide makinem eski benim zor alıyor üff. bisürü deri altı uzayan vardı. kollara limon-tuz, bacaklarada hürrem sürdüm.

insan6 hamileymişsin sen, canımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. seni takip ediyorum, çörek otu yöntemini özellikle rüyanda gördüğün için çok etkilendim. benimde 2 yaşında kızım var, çok fırsat vermiyo ama senin yöntemi denemek istiyorum bende. başka bi topikte ozonlanmış kantaron yağı okumuştum oda ilgimi çekti.

cnm bacaklarına hürrem sürdüğünü söylemişsin hürrem bi çeşit krem mi
:26:

mikelaze'mmmmm bi daha yazıyorum :KK16: ama çok önemli bir gelişme oldu onu da sonra anlatırım durum netleşince :93:

bundan 2 sene önce Nisan ayının sonu başladı sincabımla aşkımız :KK16:

Aslında onunla 5 sene önceden tanışıyorduk, marketimize algida satış elemanı olarak geliyordu ve ben ona abi diyordum hep :KK31: Neyse biz kendi aramızda evlilik kararı aldık. ve ailelere açmayı düşündük. Sincabım akşam eve gidip annesine konuyu açınca her zamanki klasik sahne oldu. " oğlum onlar kürt ve baban bunu kabul etmez " :KK14: " hayır anne git söyle babama" diyor sincabım. babası daha kürt olduğumu öğrenemeden " hayır ben amcasına söz verdim, amcasının baldızını isteyeceğim " diyor. :26:

sincabıma dedim ki " kader değilmiş " yok dedi illa ki sen :KK17: Çok direndik hatta sincabım eve gitmedi 3 gün 3 gece banklarda yattı. Bu arada kendisinin ne sigarası ne içkisi vardır :KK14: "Eve git artık olmayacaksa da napalım aileni üzme" dedim. Yoğun ısrarlarım sonucu eve gitti. "Amcanın baldızını istiyor musun ?" dedi babası. O da "yok" dedi. "bende senin sevdiğin kız istemiyorum" diyip konuyu kapattı babası.

sincabıma "git kızı istemeye, seninle odaya geçip konuştuğunda sigaram,içkim,kumarım,gece hayatım var de" dedim :KK51: onunda aklına yattı ve istemeye gittiler. ne olsa iyi sizce ??? kız herşeyinle kabulüm dedi :KK53: yüzsüüüüüüüüüüüüüz, paçooooooooooooooooz :KK5: neyse dönüş yolunda sincabım "yok baba ben bu kızı istemiyorum, sevdiğim kızı git iste" diyor ve kıyamet kopuyor. Babası sincabımı yolun ortasında arabadan kovuyor :26:

ne yaptık ne ettik olmadı :KK50: sincabım akşam vakti evine giderken şeker hastası bir teyzeye çarpıyor ve teyze komaya giriyor :18: aylarca her sabah her akşam ağlayıp dua ettim Rabbime teyzeye şifa versin diye :KK43: teyze tam 1,5 ay sonra komadan çıktı, yoğun bakıma ordanda 2 hafta sonra çıktı normal servise aldılar. :KK9: ve hala da ailesinin bu durumdan haberi yok :KK31:

sincabım çok uğraştı, ama olmadı. en son evden uzaklaşayım da belki pes ederler düşüncesiyle işten çıktı ve İglo'nun iç anadolu bölge müdürlüğünü yaptı 4 ay. her gün yollardaydı :KK58: tekrar babasına sordu "kızı istiyor musunuz" diye. yine yok cevabını alınca ikimizde yıkıldık. :KK14: o iştende çıktı ve uluslararası tır şoförlüğüne girdi. o paçozda sincabımın kendisini istemesini bekliyor :KK4: sincabım onu arayıp benim sevdiğim var lütfen zorluk çıkarma dedi ama ne fayda, o paçoz telde ağlamaya başladı "ben hayal kurmuştum" vs. teeeeeeeeeeeerbiyesiz kurarken o hayallerini sincabıma mı sordun :KK22:

neyse sincabım 1 sene boyunca avrupa-asya gitti geldi :KK5: bu arada ben 3-4 kez ayrılık kararı aldım, çünkü gönlüm rahat değildi. ailesi de üzülüyordu, bende üzülüyordum ve sincabımda üzülüyordu :KK14: ama 1-2 hafta sonra bana tekrar mesaj atıyordu ve tekrar devam ediyorduk. Sözleşmesi bitti. Artık sincabım yurtdışında çalışmayacaktı.

Babasında ve amcasında bu 1 yıl aradan sonra kızla ayrılmıştır umudu hakimdi, fakat öyle olmadığını anladılar :KK51: Babası yine kabul etmedi :KK14: en son sincaba etmediğim laf kalmadı, resmen erkeklik gururuna laf ettim. " ne o ya, vur yumruğunu masaya ben sevdiğim kızı alacam de artık, hiç mi kıymetin yok, ne biçim erkeksin vs." :26: sonra ayrıldık ve 2 ay hiç görüşmedik. o 2 ay içerisinde ise ben sözlendim bildiğiniz gibi :KK31:

2 aydır hattımı takmamıştım, cuma sözü attıktan sonra cumartesi hattı taktım bi baktım sincabım arıyor :26: bağırdım telde, ben sözlendim ve dün sözü attım dedim. bana "neeeeeeeeeeeee" dedi şaşırarak :KK30: niye dedi. içki içiyomuş, zaten babamın isteğiyle oldu dedim. üzgün müsün dedi, yok dedim sanki severek mi olduki dedim. baya bi mesajlaştık ve beni isteteceğini söyledi . ben sözü atmış biriyim bu seferde baban buna bahane bulacak dedim. bana ne dese iyi ??? SÖZÜ BENİM İÇİN ATTIĞINI SÖYLERİM dedi :KK17:

neyse bana buluşalım dedi, ben kendisine bunun dinimizde haram olduğunu söyledim. iyi o zaman mesajlaşmakta haram dedi . haklısın dedim :KK1: son bir mesaj attım "ben seni seviyorum, sende beni seviyorsan artık ailene sözünün geçir gel istet, yoksa başkası isteyecek. ben seninle görüşüp mesajlaşıp günaha girmek istemiyorum" dedim. artık mesaj atmıyorum. bu sabah bana kısaca ss yazıp göndermiş. o da mesaj atmıyo bende :KK9:

ayyy akrepcik şoklardayım anacım kız sen neler yaşamışın böyle
bende sözlünü seviyorsun sanıyordum üzülmüştüm ayrıldın diye eee daha iyi olmuş desene :KK1:
hadi inşallah Allah tamamına erdirir

kızlarr ozonlanmış kantaron yağı da mı tüyleri azaltıyor ilk sayfada gördüm de:KK53: bir de ozonlanmış nasıl oluyor, aktarlarda sadece "kantaron yağı" yazıyor şişelerin üzerinde. hangi marka aldınız ozonlanmış olanını?

canım ben o topiğin hepsini okudum çoğu kişi memnun gibi. internete yaz arat iki marka çıkıyor. bende onlardan birinden alıcam sonra.

Merhaba arkadaşlar dün sordum cevap alamadım
lütfen yanıt ver beni kibleyen arkadaş
kim oldugunu bilmek istiyorum
yoksa beni kimsenin kiblemedigni yönetimin beni boşu boşuna cezalandırdıgını düşünecegim

tatlım kiblemek ne demek bilmiyorum ama sende bu topiğe sık sık yazıyorsun, biliyorum seni, hiç de anormal bişey yazmadın bugüne kadar.

bu arada merak ettiklerimi sorayım: kiblemek, banlanmak, birde şöyle çoklu cevap yazabiliyorsunuz ya birkaç kişiiye birden o nasıl oluyor? bir hayırsever açıklar mı? cehaletten kurtarın teyzenizi :KK6:

canım ben o topiğin hepsini okudum çoğu kişi memnun gibi. internete yaz arat iki marka çıkıyor. bende onlardan birinden alıcam sonra.
canım marka yazmak yasaksa bana özel mesaj atabilr misin onları zahmet olmazsa? bi markayı gördüm ikincisini bilmiyorum. birinci markayı da bi yerde görmedim. aktarlarda var mıdır nerde bulabilirim acaba?

kızlar selam :130:
dün giremedim bi sürü şey yazmışsınız oku oku bitmedi :KK37:
ben de dün lazer epilasyonumu yaptırdım uygulamayı yapan doktor, makine ya da ağda yapmıyosun tüyleri besliyo onlar dedi.
ağda ve makineyle alan arkadaşları okuyunca yazma gereği hissettim :130:

limon-tuz karışımını uygulayamadım ama dün bugün yapsam olur mu? :26:

ilk 3 gün boyunca yapman gerekiyor. yani 2 gün zamanın kaldı yapabilirsin :KK54:

acıyo tabi ama yapcak bişey yok mecbuuur :)

sincabım pek takılmaz öyle göbişime herhalde :44: bacak, koltukaltı yeter ona :KK51:

ay oku oku bitiremedim ne cok konusmussunuz :) kız akrepcik senin sözlendiğini duymustum hatta agustos evlencem demiştin yanlıs hatırlamıyosam sımdı ayrılıp sevdiğin kişiyle oldugunu okudum sasırdım.hayırlısı neyse o olsun inşallah sevdiğinle kısa zamanda evlenir mutlu olursun :)

öyle oldu canım ya, ama imanın şartlarından biridir KADERE İMAN :KK31: Kaderimde o sözlülük sürecini yaşayacaktım :KK14:

alanlar internet üzerinden aldıklarını yazmışlardı :26:

tatlım kiblemek ne demek bilmiyorum ama sende bu topiğe sık sık yazıyorsun, biliyorum seni, hiç de anormal bişey yazmadın bugüne kadar.

bu arada merak ettiklerimi sorayım: kiblemek, banlanmak, birde şöyle çoklu cevap yazabiliyorsunuz ya birkaç kişiiye birden o nasıl oluyor? bir hayırsever açıklar mı? cehaletten kurtarın teyzenizi :KK6:

:KK6: alıntı ile cevpla butonunun yanındaki kutu işaretine tıklayarak istediğin mesajları seçiyorsun. seçtiklerin bittikten sonra konuya cevap ver butonu var ya en aşağıda, ona tıklayınca tüm seçtiklerin mesajlar geliyor. böylece tamamlamış oluyorsuuuuuun :KK16:

X