yok yok sen biraz daha bekle, kıl çıkmadığı için zamanla o gözenekler küçülüp yok olacak. ne zamandır gidiyorsun lazere? bende istiyorum çok
kasımda başladım 6 seans yaptırdım hazıran 7 sınde 7. yi yaptırıcam her gıdısımde kıllar inceliyo dökülen yok.ama eskisi gibi öyle coşmada yok her an ölcez der modundalar bekar oldugum için ve kış oldugu için sabrettım yapmadım cıkanları jılet sadeve gıtmeden 2 gun önce jılet yapıyorum ayda bır yanı.işte 6. seansta cok söylendım dökülmüyo dökemiyosunuz filan diye yuzde 30 gibi bi dökülme oldu kız bana yuzde 95 dökulcek demıstı kayıt olurken o yuzdeyı tutturana kadar seanslarım bıtse bıle basınıza bela olurum ona göre dedım daha 6 seansım var yuzde 95ı görcm söz vermıstınız dedım görceksın dedı kız ama bakalım aslında sert konusmayı sevmem hep ıyı nıyetle konus konus dökulmeyınce artık kıl bıde benım takıntım kendımde olmucak baskasında görsem ıgrenmıyorum ama kendımde oldumu o rahatsız edıyo beni.sertlemesem belkı hıc oralı olmucaklardı cok ıyı bı merkez secmelısın.hıjyene cok dıkkat et mumkunse pesın para verme bır ıkı seansı seans olarak öducem öyle paket alcam de öylede yap bence.ben saf gıbı atlamıstım hemen ucuz dıye.arkadasım 6 seansta yuzde 70 bıttı dıyo ben hala yuzde 30u gördugume sevınıyorum ve yapan cok önemlı bana 2 seanstır merkeze yenı gelen muhtesem kız yapıyo onun sayesınde dökuldu belkıde cok sık sık atıs yapıyo dıgerlerınde belkıde ondan dökulmedı.kıza dedım ben bıtırene kadar sen burdan gıtme olurmu snden baskasına yaptırmam ben artık dedım görevlıde yok öyle kım denk gelırse o yapcak dedı.ben gecen seansta gayet sorunlu musterı olarak o kızı bekledım ıllede ona yaptırdım oda benı cok sevmıs kımse onu ıdareye benım övdugum gibi övmemıstir herhalde.o benım kurtarıcım
Slm ,yarın gece 00.48'e kadar devam ediyor,kaçırmış değilsin canım. Önümüzde ki ay 5-6 sı gibiydi sanırım.Kız Meleeeeek dün dolunaymış ya.Of aklımdaydı nasıl unuttum. Bir dahaki ne zaman?
27. seans derken.cok fazla ya ben surda 6 seansta dökülmedı 3-5 bısey döküldü diye çektim isyan bayragını resmen dökemiyosunuz bnde size 5 kısı getırcem getıremıyorum siz dökmeyınce onlarada sebep olmak ıstemıyorum dedım kadın belkı senın hormonların dökmuyodur dedi sucu bana attı bende baska yerde yaptrıyorum dökuyo gercektende baska bı yere daha gıdıyorum baska bölge ıcın dökuluyo orda siz dökemiyosunuz makınenız dandik dedim.dereceyı 25 le yapıyosunuz cıkın 30lara nasıl dökülüyo dedim.normalde yarım saat süren 2 bacak benım 1.30 saat sürdü söylenme sonucunda döküldümü evet yuzde 30u yok artık en azından ilk 5 boşa gitmiş yanı keske en bastan söylenseymısım :)
...... kilsiz tüysüz günler diliyorum kizlar hepimize :)
ben yıkadım dün lavantayla çokta güzel koktu çokta iyi geldi :) xayxciğimin tavsiyesiyle :)canım keşke lavantayla durulasaydın saçlarını kalmıyo o zaman kokusu inan
hadi şifa olsun
kısçeler bugün dolunay epilasyonu Part I. tamamlandı. yarına ince işçilik kaldı. her hamlede Allah'ım sen şifasını ver diyip cart cart çektim bantları.
kaç part sürüyo sende bacım
27. seans derken.cok fazla ya ben surda 6 seansta dökülmedı 3-5 bısey döküldü diye çektim isyan bayragını resmen dökemiyosunuz bnde size 5 kısı getırcem getıremıyorum siz dökmeyınce onlarada sebep olmak ıstemıyorum dedım kadın belkı senın hormonların dökmuyodur dedi sucu bana attı bende baska yerde yaptrıyorum dökuyo gercektende baska bı yere daha gıdıyorum baska bölge ıcın dökuluyo orda siz dökemiyosunuz makınenız dandik dedim.dereceyı 25 le yapıyosunuz cıkın 30lara nasıl dökülüyo dedim.normalde yarım saat süren 2 bacak benım 1.30 saat sürdü söylenme sonucunda döküldümü evet yuzde 30u yok artık en azından ilk 5 boşa gitmiş yanı keske en bastan söylenseymısım :)
gunes kremsız cıkamıyorum malesef gunese alerjım var guneste bıle durmasam dısarda gunes varsa bende cok bunaldıysam benek benek oluyorum.kırmızı kırmızı gunes kremı suruyorum hatta mecbur kalmadıkca 5 ten önce cıkmıyorum dısarı .
nasılsa almıyorum ve köküde beslemıyosa denıycem ben yınede belkı bı umut onlarıda yakar kurutur inşallah :)
akrepcik ya ben şimdi bacak ıcın gecen ay randevu aldım 7. seans lazere hazıranın 7 sinde saat 2 de aldım. koltukaltı içinde hazıran 20 sine aldım.mayıs ayında aldım bu randevuları degıstırmem mumkun degıl cok yogunlar.sımdı ayın 7 sınde gıtcemya hazıranın ınsallah dolunaya denk gelır ve temmuz ayında ayın kacına yazım dıcek temmuzun dolunayı ne zaman olurkı sence kacına yazdırayım.ayın 11 ve 20 sı arası olmaz adet oluyorum o tarıhlerde :)
Kız Meleeeeek dün dolunaymış ya.Of aklımdaydı nasıl unuttum. Bir dahaki ne zaman?
Akrepçik sen beni dün kiblemedin değil mi ?
Komik yani, yönetici pozisyonundaki bir kadının peşimde dolanıp açıgımı araması
sitedeki o kadar içi boş mesajı boşverip benim mesajıma ceza vermesi, sadece gülüyorum artık Mune. Medcezire ceza vermek çok mu içine oturdu da böyle bişey yaptın ??
yazımı formatlamak adına "dfghjklşi" diye bikaç mesaj yazdım burayayok kız ne derdim var senlesebebi neymiş peki ceza almanın ???