- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
ah canım yaa. ben de lazere gidiyorum ama koltukaltım ve genitalime. şimdilik memnunum ama benim sorunumda çok dar alanları azıcık dışarı çıkmıyolar hemen orası paralı olur falan diyolar. parayı seans başına ödüyorum bakalım önümüzdeki ay genitali başka yerde denicem belki daha geniş alana atış yapar, 3-5 kılın hesabını yapmazlar belki. senin baya olmuş çoğunun bitmiş olması lazım gerçekten.
genitalede gidiyorum gercekten genitalin üst kısmı tamamen bitti iç kısımlar para parca cıkıyo en ıc kısım tamamen cıkıyo.acısına dayanamıyorum .kadın etkılenıyodr onlar yınede zamanla dökulur onlarda dedi ama bakalım dökcekmi.anestol pomad sür dedi 1 bucuk saat önce surdum uyusmadı yıne acıdı.bacakta yapan kız surasıda burasınıda dıye dıye ben kız saolsun ıste 2 seanstır yenı gelen hıc paralı olur demıyo yapıyo nasıl ıstersem bazı yerler dıyo bazı yerler demıyo yanı hatta ben bacak kısmında ıc camasırının dısında kalan popo tarafına burasınıda yaptırsam ücretı ayrı olurmu dedım yok ya yaparız nolcak 3-5 atıstan dedı yaptı kız 2 seanstır ıste jletle almıyorum orayı ıncelerde belkı dökulur dıye yaptırdım.