Dolunay epilasyonu

ah canım yaa. ben de lazere gidiyorum ama koltukaltım ve genitalime. şimdilik memnunum ama benim sorunumda çok dar alanları azıcık dışarı çıkmıyolar hemen orası paralı olur falan diyolar. parayı seans başına ödüyorum bakalım önümüzdeki ay genitali başka yerde denicem belki daha geniş alana atış yapar, 3-5 kılın hesabını yapmazlar belki. senin baya olmuş çoğunun bitmiş olması lazım gerçekten.

genitalede gidiyorum gercekten genitalin üst kısmı tamamen bitti iç kısımlar para parca cıkıyo en ıc kısım tamamen cıkıyo.acısına dayanamıyorum .kadın etkılenıyodr onlar yınede zamanla dökulur onlarda dedi ama bakalım dökcekmi.anestol pomad sür dedi 1 bucuk saat önce surdum uyusmadı yıne acıdı.bacakta yapan kız surasıda burasınıda dıye dıye ben kız saolsun ıste 2 seanstır yenı gelen hıc paralı olur demıyo yapıyo nasıl ıstersem bazı yerler dıyo bazı yerler demıyo yanı hatta ben bacak kısmında ıc camasırının dısında kalan popo tarafına burasınıda yaptırsam ücretı ayrı olurmu dedım yok ya yaparız nolcak 3-5 atıstan dedı yaptı kız 2 seanstır ıste jletle almıyorum orayı ıncelerde belkı dökulur dıye yaptırdım.

haziran için aldığın 2 tarihte dolunaya denk gelmiyor maalesef :KK31: haziran ın 7 si küçülen faza denk geliyor sadece, o da dolunay etkisi yapmayacaktır fakat güçlendirmede yapmayacaktır. haziranın 20 sine aldığın tarih ne yazık ki büyüyen faza denk geliyor. olumsuz etki yapacaktır.

şimdi temmuza geçelim, ayın 11-20 arası adet oluyorsan, haziran gibi 2 ayrı tarih alacaksan, 3 temmuz ile 30 temmuza al canım.. saat farketmez.

haziran için üzüldüm kız, arayıp şehirde olmayacağım diyip 2 tarihide değiştir :KK1: 5 haziran ve 24 hazirana al :KK51:

7 hziranı değiştirmem mümkün değil.orası cok yogun.ama 20 haziranı belki 24 haziran yapabilirim hatta yarın arayıp o tarıhte sehır dısında olcam fılan desem degısır kadın bak onu öyle yapim bari 4 gunden bıse olmaz :) temmuzdada ıkısınıde bu tarıhe ayarlarım olur biter :) cok saol .bu arada demişsin ya makinenin kullanımını herkese ver dıye ıkı alıntı bırden kopyalamayı bılmıyorum ben.lazerde derece ne kadar yuksek olursa o kadar ısın derıne ınıyo derıne ınmesıde o kadar kılları yok edıyo demek oluyomuş.genital yaptırdıgım kadınöyle dedi.dayanabıldıgın kadar acıya dayan dedi bana.derece yukselmesıde tabı acıtıyo :) tenden tenede farkedıyo aslında bana sen cok beyazsın asla sana 40 ın ustune cıkmam ben yakarım derini dedi.ama bırak 40 ı ben 26 ya zor dayanıyorum :KK70: genitla için gittigim yer yogun degıl gunde 5-6 kısı ya gelıyo ya gelmıyo pahalı bıraz ama bana ucuz yaptı kadın . bacak ıcın gıttıgım merkezde makıne hiç acıtmıyo 33 le yaptırdım orda bı kere hiç acımadı ama makineleri bozuldu.dıger seanstada kız 25 ten yukarı cıkmamıstı yok yanarsın sana zarar kagıt ımzalatırız karısmayız dedı bnde 33le yanmadım getırın ımzalayım 33le yapın barı dedım.sonra sanada zarar makıneyede zararlı bu dedı cok yogunlar musterının bırı gıdıyo bırı gelıyo fıyat uygun dıye makıne durmaksızın calısıyo o yuzden dereceyı dusuk tutuyolar anladıgım kadarıyla ama ben ısyan bayragını cektıgımde ugrasmak zorunda kalmıslardı bnle :KK70: banane yanı o para kazancak dıye ben her ay gıt bı umutla sonra dökülmesin boşamı gitcem yani.bir arkadasım 50 derece son derece yanı öyle yaptırmıs hepsi dökülmüş ama kahve lekeler olusmus sonra gectı dedi ama görmedim tabi :)

akrepcim bi sorum olucak sana benim reglim bugün yarın gelicek eli kulağında ben bu süreçte bu takvime uysam pek yararlı olmaz değil mi yapmıyayım yani epilasyon değil mi:26: bundan sonraki tarihler ne zaman ki acep? benim regli 9 gün falan sürüyor da:KK17:

eli kulağında derken :44: haziranın 4-5 ine bitmiş olur mu misal :26: ya da 1-2 gün varsa şu an adetine, o zaman alabilirsin şimdi bişey olmaz. ama yok her an olabilir diyosan haziranın 5 ine falan biter herhalde, çünkü 5-6 haziran da epilasyon tarihi olacak. :KK54:

yazımı formatlamak adına "dfghjklşi" diye bikaç mesaj yazdım buraya
hatta sonra niye ben yazımı formatlayamıyorum yazdım, mesajlarım içeriksiz değil yani sebebi var !
bu yüzden ceza vermiş bana. kiblenecek ceza verecek bişey yok ama Munenin bir açıklaması vardır bekliyorum.

bu haksızlıktır resmen, sebebini sor bir an önce canım :KK45: sende bi daha formatına saçma da olsa 15 harflik (limit bu ) bir yorum yaz bırak. bu şikayet edilecek bir mesaj da değil. mune seni mi takip ediyor :44:

7 hziranı değiştirmem mümkün değil.orası cok yogun.ama 20 haziranı belki 24 haziran yapabilirim hatta yarın arayıp o tarıhte sehır dısında olcam fılan desem degısır kadın bak onu öyle yapim bari 4 gunden bıse olmaz :) temmuzdada ıkısınıde bu tarıhe ayarlarım olur biter :) cok saol .bu arada demişsin ya makinenin kullanımını herkese ver dıye ıkı alıntı bırden kopyalamayı bılmıyorum ben.lazerde derece ne kadar yuksek olursa o kadar ısın derıne ınıyo derıne ınmesıde o kadar kılları yok edıyo demek oluyomuş.genital yaptırdıgım kadınöyle dedi.dayanabıldıgın kadar acıya dayan dedi bana.derece yukselmesıde tabı acıtıyo :) tenden tenede farkedıyo aslında bana sen cok beyazsın asla sana 40 ın ustune cıkmam ben yakarım derini dedi.ama bırak 40 ı ben 26 ya zor dayanıyorum :KK70: genitla için gittigim yer yogun degıl gunde 5-6 kısı ya gelıyo ya gelmıyo pahalı bıraz ama bana ucuz yaptı kadın . bacak ıcın gıttıgım merkezde makıne hiç acıtmıyo 33 le yaptırdım orda bı kere hiç acımadı ama makineleri bozuldu.dıger seanstada kız 25 ten yukarı cıkmamıstı yok yanarsın sana zarar kagıt ımzalatırız karısmayız dedı bnde 33le yanmadım getırın ımzalayım 33le yapın barı dedım.sonra sanada zarar makıneyede zararlı bu dedı cok yogunlar musterının bırı gıdıyo bırı gelıyo fıyat uygun dıye makıne durmaksızın calısıyo o yuzden dereceyı dusuk tutuyolar anladıgım kadarıyla ama ben ısyan bayragını cektıgımde ugrasmak zorunda kalmıslardı bnle :KK70: banane yanı o para kazancak dıye ben her ay gıt bı umutla sonra dökülmesin boşamı gitcem yani.bir arkadasım 50 derece son derece yanı öyle yaptırmıs hepsi dökülmüş ama kahve lekeler olusmus sonra gectı dedi ama görmedim tabi :)

ay cesarete bak maşaallah :KK53: ne cadaloz çıktın kız sen :KK9:

kızlar bugün bi müşterimle atıştım o yüzden mesajlarınızı oldukça sakin yazmaya çalıştım, haliyle cevaplar oldukça geç geldi :KK31:

ona buna soracağına yukarılara bildir, mune cevap vermiyorsa başka bir yöneticiye bildir. sana yapılan düpedüz haksızlık

Mune ile mesajlaştık, kural geregi ceza verilebilir. Ama kimin kib yaptıgını merak ediyorum. Kib yapan arkadaş da yaptıgının arkasında durur ve cevaplar bence

eli kulağında derken :44: haziranın 4-5 ine bitmiş olur mu misal :26: ya da 1-2 gün varsa şu an adetine, o zaman alabilirsin şimdi bişey olmaz. ama yok her an olabilir diyosan haziranın 5 ine falan biter herhalde, çünkü 5-6 haziran da epilasyon tarihi olacak. :KK54:
ayin 1 inde olmustum canim bu mevsim degisiminde ne zaman olacagini kestiremiyorum 2-3 gun kaymalar da oluyyor gunlerde:KK15:
valla canim bir iki gune olursam bu ay a cani isteyip 7 gun surerse haziranin 6 sine yetisirim sanirim:44:
haziran 6 dan sonraki tarih ne zaman peki akrepcim?

Mune ile mesajlaştık, kural geregi ceza verilebilir. Ama kimin kib yaptıgını merak ediyorum. Kib yapan arkadaş da yaptıgının arkasında durur ve cevaplar bence

kız bazen yanlışlık oluyo, mesajı yazana da uyarı göndermek istiyor okuyucular anlayamadık gibisinden halbu ki o mesaj yöneticiye uyarı mesajı olarak görünüyor :KK31: böyle birşey olabilir :44: aksini yapan olmuşsa da ayıp etmiş

ayin 1 inde olmustum canim bu mevsim degisiminde ne zaman olacagini kestiremiyorum 2-3 gun kaymalar da oluyyor gunlerde:KK15:
valla canim bir iki gune olursam bu ay a cani isteyip 7 gun surerse haziranin 6 sine yetisirim sanirim:44:
haziran 6 dan sonraki tarih ne zaman peki akrepcim?

7 haziran sabah 6 buçuğa kadar vaktin olacak :KK54: benimde Mayıs'ın 2 sinde olmuştu, haziran 2 de olur diye yolunacaktım, tam epilasyon gününe girdik, gittim evde ağda malzemelerini hazırladım. alıp ablam gile gidecektim, orda yapacaktık. malzemeleri alıp evden çıkmadan bi lavaboya girdim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK31: işte öyle

bi dahaki tarih kısa aslında 24 ü gibi var sadece herhalde

Son düzenleme:
7 haziran sabah 6 buçuğa kadar vaktin olacak :KK54: benimde Mayıs'ın 2 sinde olmuştu, haziran 2 de olur diye yolunacaktım, tam epilasyon gününe girdik, gittim evde ağda malzemelerini hazırladım. alıp ablam gile gidecektim, orda yapacaktık. malzemeleri alıp evden çıkmadan bi lavaboya girdim kiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK31: işte öyle

bi dahaki tarih kısa aslında 24 ü gibi var sadece herhalde
oooo kotu olmus canim senin:2:
regliden oncesi de pek etkilemiyorsa madem ben yarin bi yolunayim bari :) tabi olmazsam:KK1:
artik 24 unu de beklersem orman cumhuriyeti olurum:KK9::KK9:

Eveeet bayanlar an itibariyle ağdayı ısıttım çeneme sürücem birazdan . Bide bu işlemi yaparken daha etkili olması için sürdüğünz bişey varmı ? . Mesela daha kolay alması için bebek pudrası gibi felan . İşlemi yaparken " şifa Allah'tan " mı diyoduuk akrepcikk ??

X