oooo kotu olmus canim senin:2:
regliden oncesi de pek etkilemiyorsa madem ben yarin bi yolunayim bari :) tabi olmazsam
artik 24 unu de beklersem orman cumhuriyeti olurum
biyolojik olarak 3 gun var:)öncesi demiyelim adetine 1-2 gün varsa veya adette isen yapmayacaksın. diğer her durumda yapabilirsin
Eveeet bayanlar an itibariyle ağdayı ısıttım çeneme sürücem birazdan . Bide bu işlemi yaparken daha etkili olması için sürdüğünz bişey varmı ? . Mesela daha kolay alması için bebek pudrası gibi felan . İşlemi yaparken " şifa Allah'tan " mı diyoduuk akrepcikk ??
biyolojik olarak 3 gun var:)
bakayim duruma adet olma belirtilerim yarin cok miktarda kendini gosterise yapmam ve insallah ayin 5ine yetisirim o zaman ne diyim
riske atmiyim o zaman cnim 2-3 gundur zaten uyku hali var bende cok habercisi benimkinin yani, dua edeyim bari bi an once olayim diye de 5 ine yetiseyim sagol akrepcim benimle ilgilendigin icinbu gece 00.48 de bitiyor yarın yapamazsın ki
selam kızlar sır ağdayla dudak ustunü aldım lımon tuz karışımını surdum yandım kıpkırmızı oldu yıkadım hemen hammaddesı balık yagı olan bır krem var onu surdum o ız bırakmıyor sözde umarım kalmaz yoksa yandık atılla gbı okula gderım yarın :SS
riske atmiyim o zaman cnim 2-3 gundur zaten uyku hali var bende cok habercisi benimkinin yani, dua edeyim bari bi an once olayim diye de 5 ine yetiseyim sagol akrepcim benimle ilgilendigin icin
bekledim canım az o sıra göbek hizasını aldım :)
tamam canim bi deniyim barikız durduğun yerde zıpla , böyle karnına masaj yap belki çabuklaştırırsınbi dene , karın masajı damarların açılmasında yardımcı olabilir. bi de zıpla. ben bazen yaparım hem rahatlatır
ben hiç böyle cadılık yapamam :26: aynı annemde senin gibi tuttuğunu koparır, bize " hiç bana çekmemişsiniz, saflaaaaaar " der :26:
haydi herkese hayırlı olsun, inşallah çoğu çıkmaz aldıklarımızın. bende son ana kadar uğraştım walla. bide makinem eski benim zor alıyor üff. bisürü deri altı uzayan vardı. kollara limon-tuz, bacaklarada hürrem sürdüm.
insan6 hamileymişsin sen, canımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. seni takip ediyorum, çörek otu yöntemini özellikle rüyanda gördüğün için çok etkilendim. benimde 2 yaşında kızım var, çok fırsat vermiyo ama senin yöntemi denemek istiyorum bende. başka bi topikte ozonlanmış kantaron yağı okumuştum oda ilgimi çekti.
iğneli epilasyon için aramadılar.haftaya kaldı çene altımdakiler.bunun dışında koltuk altı,bıyık bölgesi,komple bacak ve malum yerin işlemi tamameşime diyorum çenemin altında kaç tane tüy var sayar mısın diye.4 tane dedi.önceden daha çok çıkardı.naptın bu kadarcık çıktı dedi
Haziran tarihlerini ne zaman yayınlıcaksın akrep
benim sincabım da böyle :98: bugüne kadar yüzümdeki 1 tüy için bile bişey demiş değil :103: