Dolunay epilasyonu

kız ağda sivilce yapmıyo mu sende :44: bende yapıyo. o yüzden ben ip yapıyom hep pudrayı sert kılların olduğu yerde acıyı azaltması için kullanıyolar genelde (koltukaltı, genital). oturda yolun sen sonrada limon+tuz uygula unutma

evet şifayı Rabbimizden istiyoruz, o en önemlisi ..

Son düzenleme:
selam kızlar sır ağdayla dudak ustunü aldım lımon tuz karışımını surdum yandım kıpkırmızı oldu yıkadım hemen hammaddesı balık yagı olan bır krem var onu surdum o ız bırakmıyor sözde umarım kalmaz yoksa yandık atılla gbı okula gderım yarın :SS

kız 5-10 dk sonra geçerdi bişey olmazdı boşuna panik etmişsin

riske atmiyim o zaman cnim 2-3 gundur zaten uyku hali var bende cok habercisi benimkinin yani, dua edeyim bari bi an once olayim diye de 5 ine yetiseyim sagol akrepcim benimle ilgilendigin icin

kız durduğun yerde zıpla , böyle karnına masaj yap belki çabuklaştırırsın bi dene , karın masajı damarların açılmasında yardımcı olabilir. bi de zıpla. ben bazen yaparım hem rahatlatır

iğneli epilasyon için aramadılar.haftaya kaldı çene altımdakiler.bunun dışında koltuk altı,bıyık bölgesi,komple bacak ve malum yerin işlemi tamam eşime diyorum çenemin altında kaç tane tüy var sayar mısın diye.4 tane dedi.önceden daha çok çıkardı.naptın bu kadarcık çıktı dedi

Son düzenleme:
ben hiç böyle cadılık yapamam :26: aynı annemde senin gibi tuttuğunu koparır, bize " hiç bana çekmemişsiniz, saflaaaaaar " der :26:

güzellikle söyleyip nasılsa sesi çıkmıyo diye saf yerine konuldugumda cadılıgım konusuyo işede yarıyo :)

haydi herkese hayırlı olsun, inşallah çoğu çıkmaz aldıklarımızın. bende son ana kadar uğraştım walla. bide makinem eski benim zor alıyor üff. bisürü deri altı uzayan vardı. kollara limon-tuz, bacaklarada hürrem sürdüm.

insan6 hamileymişsin sen, canımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. seni takip ediyorum, çörek otu yöntemini özellikle rüyanda gördüğün için çok etkilendim. benimde 2 yaşında kızım var, çok fırsat vermiyo ama senin yöntemi denemek istiyorum bende. başka bi topikte ozonlanmış kantaron yağı okumuştum oda ilgimi çekti.

Tesekür ediyorum güzel dualarin icin :) evet hamileyim suan 5 aylik ALLAHIN IZNIYLE..evelsi gün muayne vardi ve cok sükür ALLAHA saglikli dedi doktor..ve bir oglumun olacagini söyledi..HAYIRLISI ALLAHTAN HERSEYIN INSALLAH.. ve cörek otu olayini bende cok merak ediyorum.. cünki 40 yil düsünsem cörek otuunu ezip killardan kurtulmak icin cilde sürmeyi düsünemezdim ben yani..böyle birsey aklima hayatta gelmezdi...bu manada bende cok merak ediyorum sonuclarini...sogan suyu ve limon olayini mantigen kattim icine..ikiside asitli yaksin tüy köklerini diye...ama cörek otunun etkisini halen bilmiyorum..zaten cörek otu tas havan olmasina ragmen ezilmiyor...yani ince kum gibi oluyor ama un gibi olmuyor...ezmesi cok zor yani...gecen ay ilk rüyamda görüp denedigimde bu cörek otu olayini,dolunay oldugunu bilmiyordum..yani gecen ayin 27 siydi sanirim yine..ve sadece rüyamda gördügüm icin direk tüyleri alip cörek otunu denemek istedim...birde sogan suyu ile limon katmistim yine asitli yaksin diye..bu ay almasam bile olurdu o derece bir azalma oldu..simdi bu ay bende merak ediyorum sonuclarini..cok hemde..insan kil ciksin istermi? istemez ama ben biran önce zaman gecsinde bakiyim killar cikacakmi nasil cikacak diye merak ediyorum öyle :) hayirlisi INSALLAH Dünyada hersey insanlar icin yaratilmistir diyor ALLAH KURANDA...herseyin bir ilmi var...önemli olan ögrenebilmek..yine bu ay sonuclari yazarim insallah..dahami az cikacak yoksa cokmu cikacak nasil cikacak hic bilmiyorum...ama ister olumlu ister olumsuz sonuc olsun farketmez her halukarda yazip paylasiccagim sonuclari insallah......

benim sincabım da böyle :98: bugüne kadar yüzümdeki 1 tüy için bile bişey demiş değil :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…