canım limon tuz karışım şeklinde yapmadım bıyık bölgesine amabıyık bölgesini aldıktan sonra limon-tuz mu sürdün canım. kaşınıp leke falan kalmadı mı. hani bıyık bölgesi hassas ve ince ya yüz bölgesi olduğu için...:44:
9-10 defa yapmışımdır , hiç bir yerde olmaz ama orda olur :26: deneyeceğim, çünkü kaşıyınca da iz bırakıyor
akrebim inş faydalı olur canım bu arada bi bölgesinde dene istersen kolunun
nolur nolmaz bünye meselesi değişiklik gösterebilir
bu arada çok kez de yapmışsın neden hala bu kadar hassas acaba
sanırım kol derisi çok ince ve hassas ten renginden ziyade
ben de açık tenliyim çünkü..gerçi kolumu çok almam ama aldığımda bişi olmamıştı :44:
canımcım aslında kendimi bildim bileli bacaklarımı hep 3 4ayda bir alırdım
sarışın olduğum için pek sıkıntım yok ama tabiki dolunayın faydası çok
mesela eskiden alırdım makina/ağda hangisi olursa hemen 1haftaya başları çıkardı
ama sonrası dediğim gibi epey zaman sonra çıkmış olurdu
bacaklarım açısından dolunayın faydası bu ama diğer taraflara çokça faydası dokundu..
bitanem akrepciğe sor mesela kaş bıyık tarihleri epilasyona pek dahil olmuyo sanırım
kaş küstürme olayı vs var çünkü..
ah keşke benim bıyığımla çenem bana bi küsse de barışmasa
yukarısı çok tatlı bi görsen yemek istersin :124: böyle insanın ısırası türden bişey, kardeşim boş bulduğu an ısırır :26: böyle elmalı şekerin elması gibi ısırası geliyor insanın, yani benim kolum olduğu halde benim bile canım çekiyorherhalde hassas :26:
yapayım tarihtedee. şimdi adet dönemindeyim şuanda bacaklarımı halletsem mesela etkisi olur mu yoksa kalınlaşırmı acaba işte hani sen diyorsun ya adetten önce olmasın sonraya denk gelsinverilen tarih aralığında yapıp bitirmen lazım pınarımmmhaziran tarihlerini de mayıs sonu tarihi biter bitmez vereceğim
"insanın kendi kolunu canı çekmesi" akrepcim güldüm valla baya :)
yapayım tarihtedee. şimdi adet dönemindeyim şuanda bacaklarımı halletsem mesela etkisi olur mu yoksa kalınlaşırmı acaba işte hani sen diyorsun ya adetten önce olmasın sonraya denk gelsinbu neye denk geliyor
tamam tamam kızmaönce olmasın demiyorum, 1-2 gün öncesi olmasın diyorum. yanlış yönlendirme milletiadetine 3 gün varsa bile alabilirsin tek şart adetine 1-2 gün varsa almayacaksın ya da adette isen almayacaksın. hormonlarının en yüksek olduğu an epilasyonunu yaparsan, bu aldığın köklere güç kuvvet olarak dönecektir
tamam tamam kızmaşuan yapmıyorum ozaman bitsin tam ozaman yaparım önümüzdeki tarihtee :)
tamam canım yaa1 hafta sonra yeni tarih geliyor zaten bekle bi zahmet
sarimsak isin espirisi olsun diye yazdim..yani cildimize sürmedigimiz kalmadi olayi salataya baglariz durumu diye..yoksa sarimsak olayini esimin kafasina sürmüstük sac cikartsin diye...ama sonrasi tam bir komediydi...haftada bir kere sarimsak sürdük esimin kafasina..ama ALLAHIM O NASIL KOKU! adam ne sampuanlarla yikandi neler yapti ama koku 3 ay gecmedi kafasindan...azicik islansa adamin kafasina yagmur damlasi bile degse adam acayip sarimsak kokmaya basliyordu...alman kuaförüne gidiyor sac kestirmeye..tabi yikiyorlar :) esim diyor napiyim her yer sarimsak koktu diyo..3 ay sürdü o kokunun kafasindan gitmesi:) sarimsak tecrübemizde var yani :) komedi gibi :)
iğneli epilasyon ben de yaptırıyorum ama hiç jiletle alacaksın diye bir şey söylemediler.sadece tüy uzadığında beni rahatsız ediyor o zaman makasla kısaltıyorum.bence jiletle hiç dokunmasın.çünkü gittiğim yerde lazer epilasyona gelenlere de jilet sürmüyorlar.erkeklerin enselerini temizledikleri traş makinesi gibi bir aletle temizliyorlar.ben oradayken bir bayan da farklı yerde yaptırdığı lazeri anlatıyordu.kadının yüzü,boynu her yerine jilet sürmüşler.kadın bir sene gittim.berbat oldu yüzüm.kıllandım iyice,şimdiye bitmesi gerekiyordu sizin hormonlar da sorun var heralde diyip suçu üzerlerinden atmışlar.sonra böyle olmayacak diyip bu sefer de iğneli epilasyonla almaya kalkmışlar.kadının boynu delik deşik,yara bere içindeydiher güzellik merkezine de güvenilmemesi gerek.adamlar para olarak bakıyorlar müşterilerine.Hamdolsun benim gittiğim yer de herkes gayet güleryüzlü ve becerikliler.şans eseri caddede giderken elime verdikleri reklam broşürüyle bilgi almak için gitmiştim.ama iki sene olacak.hala gidiyorum tüylerim çok inatçı.29 seans oldu.ama 27.seanstan sonra artık dirençleri düşmeye başladı.çok inatçılar çoook
yüzünde yapar ama diğer yerlerinde yapmaz, yüzünde yapmasının sebebi ise güneş ışınlarının yüzümüze direk nüfuz etmesilimon+tuz olayı yapıyosan güneş kremi sürmeyi ihmal etmemelisin
köke etki etmeli ki inceltmeye olanak tanısınyani almadan üstten sür oh ne alaka memleket
canım keşke lavantayla durulasaydın saçlarını kalmıyo o zaman kokusu inanay o hatayı bnde yaptım.bır kere zeytınyagla karıstırıp sürdüm saçlarım beslensın dıye defalarca yıka yıka gitmedi kokusu ben kaç gün evden cıkamadım kokuyorum diye bıdahada sürmedim zaten.yıyınce öyle olmuyo ama artık napim yemeklerın içine atıyorum pişmiş yiyorum saclarıma kandan gecsın artık kokmuyo öyle.
kısçeler bugün dolunay epilasyonu Part I. tamamlandı. yarına ince işçilik kaldı. her hamlede Allah'ım sen şifasını ver diyip cart cart çektim bantları.
lazere gitmeme ragmen tamam dökülüyo ama her dökülen kıl kökü kırmızı benek olarak orda kalıyo benım gecmıyoda öyle duruyo her kıl kökünün yeri kırmızı duruyo napcam bımıyorum leke desem kahverengı oluyomus leke degıl ama bembeyazda duramuyo beneklerı var.lazerle degıl cıltle alakalı.öncesındede kıl kökü yerlerım belli olurdu benım agda fılan yaptıgımda noktacık seklınde ama sımdı sankı daha bellı gibi.
benim de bacaklarım öyle maalesef.kıl köklerim çok kuvvetli sanırım.bundan mı oluyor bilemiyorum.ama yolunmuş tavuk gibi nokta nokta oluyorum.