Dolunay epilasyonu

bıyık bölgesini aldıktan sonra limon-tuz mu sürdün canım. kaşınıp leke falan kalmadı mı. hani bıyık bölgesi hassas ve ince ya yüz bölgesi olduğu için...:44:
canım limon tuz karışım şeklinde yapmadım bıyık bölgesine ama
bikaç sefer yaptım sanırım bana o çok iyi geldi diğer bölgelere uygularım zaten genelde
yalan olmasın bu 1 2aydır yapamadım ama etkili oldu genelde bende limon-tuz..
aksi bi durum gözlemlemedim normal zamanda bile sürerim benim işim belli olmuyor
cilt bakımı olsun diye de yüzüme sürdüğümü bilirim

9-10 defa yapmışımdır , hiç bir yerde olmaz ama orda olur :26: deneyeceğim, çünkü kaşıyınca da iz bırakıyor

akrebim inş faydalı olur canım bu arada bi bölgesinde dene istersen kolunun
nolur nolmaz bünye meselesi değişiklik gösterebilir
bu arada çok kez de yapmışsın neden hala bu kadar hassas acaba
sanırım kol derisi çok ince ve hassas ten renginden ziyade
ben de açık tenliyim çünkü..gerçi kolumu çok almam ama aldığımda bişi olmamıştı :44:

yukarısı çok tatlı bi görsen yemek istersin :124: böyle insanın ısırası türden bişey, kardeşim boş bulduğu an ısırır :26: böyle elmalı şekerin elması gibi ısırası geliyor insanın, yani benim kolum olduğu halde benim bile canım çekiyor herhalde hassas :26:

hee anladım sen sarışınsın avantajları çokturrr:) sadece kaşın ortasını alıcam dolunayda canım orası küsse hiç üzülmem

"insanın kendi kolunu canı çekmesi" akrepcim güldüm valla baya :)

verilen tarih aralığında yapıp bitirmen lazım pınarımmm haziran tarihlerini de mayıs sonu tarihi biter bitmez vereceğim
yapayım tarihtedee. şimdi adet dönemindeyim şuanda bacaklarımı halletsem mesela etkisi olur mu yoksa kalınlaşırmı acaba işte hani sen diyorsun ya adetten önce olmasın sonraya denk gelsin bu neye denk geliyor

yapayım tarihtedee. şimdi adet dönemindeyim şuanda bacaklarımı halletsem mesela etkisi olur mu yoksa kalınlaşırmı acaba işte hani sen diyorsun ya adetten önce olmasın sonraya denk gelsin bu neye denk geliyor

önce olmasın demiyorum, 1-2 gün öncesi olmasın diyorum. yanlış yönlendirme milleti adetine 3 gün varsa bile alabilirsin tek şart adetine 1-2 gün varsa almayacaksın ya da adette isen almayacaksın. hormonlarının en yüksek olduğu an epilasyonunu yaparsan, bu aldığın köklere güç kuvvet olarak dönecektir

tamam tamam kızma şuan yapmıyorum ozaman bitsin tam ozaman yaparım önümüzdeki tarihtee :)

ay o hatayı bnde yaptım.bır kere zeytınyagla karıstırıp sürdüm saçlarım beslensın dıye defalarca yıka yıka gitmedi kokusu ben kaç gün evden cıkamadım kokuyorum diye bıdahada sürmedim zaten.yıyınce öyle olmuyo ama artık napim yemeklerın içine atıyorum pişmiş yiyorum saclarıma kandan gecsın artık kokmuyo öyle.

kısçeler bugün dolunay epilasyonu Part I. tamamlandı. yarına ince işçilik kaldı. her hamlede Allah'ım sen şifasını ver diyip cart cart çektim bantları.

27. seans derken.cok fazla ya ben surda 6 seansta dökülmedı 3-5 bısey döküldü diye çektim isyan bayragını resmen dökemiyosunuz bnde size 5 kısı getırcem getıremıyorum siz dökmeyınce onlarada sebep olmak ıstemıyorum dedım kadın belkı senın hormonların dökmuyodur dedi sucu bana attı bende baska yerde yaptrıyorum dökuyo gercektende baska bı yere daha gıdıyorum baska bölge ıcın dökuluyo orda siz dökemiyosunuz makınenız dandik dedim.dereceyı 25 le yapıyosunuz cıkın 30lara nasıl dökülüyo dedim.normalde yarım saat süren 2 bacak benım 1.30 saat sürdü söylenme sonucunda döküldümü evet yuzde 30u yok artık en azından ilk 5 boşa gitmiş yanı keske en bastan söylenseymısım :)

gunes kremsız cıkamıyorum malesef gunese alerjım var guneste bıle durmasam dısarda gunes varsa bende cok bunaldıysam benek benek oluyorum.kırmızı kırmızı gunes kremı suruyorum hatta mecbur kalmadıkca 5 ten önce cıkmıyorum dısarı .

canım keşke lavantayla durulasaydın saçlarını kalmıyo o zaman kokusu inan
kısçeler bugün dolunay epilasyonu Part I. tamamlandı. yarına ince işçilik kaldı. her hamlede Allah'ım sen şifasını ver diyip cart cart çektim bantları.

hadi şifa olsun

akrepcik ya ben şimdi bacak ıcın gecen ay randevu aldım 7. seans lazere hazıranın 7 sinde saat 2 de aldım. koltukaltı içinde hazıran 20 sine aldım.mayıs ayında aldım bu randevuları degıstırmem mumkun degıl cok yogunlar.sımdı ayın 7 sınde gıtcemya hazıranın ınsallah dolunaya denk gelır ve temmuz ayında ayın kacına yazım dıcek temmuzun dolunayı ne zaman olurkı sence kacına yazdırayım.ayın 11 ve 20 sı arası olmaz adet oluyorum o tarıhlerde :)

yok yok sen biraz daha bekle, kıl çıkmadığı için zamanla o gözenekler küçülüp yok olacak. ne zamandır gidiyorsun lazere? bende istiyorum çok

benim de bacaklarım öyle maalesef.kıl köklerim çok kuvvetli sanırım.bundan mı oluyor bilemiyorum.ama yolunmuş tavuk gibi nokta nokta oluyorum.

ahaha çok güldüm yaaww. evet canım bende aynen öyleyim, yolunmuş tavuk gibi nokta nokta. o noktalarda kırmızı oluyo hatta. hay Allahım, kafayı yedik resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…