Dolunay epilasyonu

farkındayım bu detaylı düşünmem yüzünden her şeyi stres yapıyorum ama merak ediyorumm. okuldan kalma galibaa :) akrepçik örtmenime her şeyi soruyomm
canım koskoca 1 ay var gibi geliyo sana ama adetin başı sonunda alamıyosun zaten. adetim benim 6gün falan sürüyo. toplarsak 10 gün falan. sonracığıma bazı günler insan dışarda oluyo bazı günler evde misafir oluyo epilasyon yapamıyosun, bazı günler yorgun oluyosun . 30günden geriye 10 gün falan kalıyo . e her gün de bakım yapılmaz . dinlenmeye de vakit ayırmak lazım. geriye 5 gün falan kalıyo zaten bakıma. bi de o beş gün akrepçiğin bakım yapma tarihlerine uyacak. nasıl bi tesadüfle uyacak:) işte bende böyle planlama huyu var. kafama takılıyo sordum işte

Son düzenleme:

adette olunca bakım yönünden kısıtlanıyoruz maalesef ama yapılabilecekleri anlatayım. mayıs ayı 2. epilasyon tarihleri ile aynı zaman diliminde yapabileceğiniz bakımlar ve kuralları vereyim.

Mineral ağırlıklı beslenin. ( Mineralli besinleri c vitamini ile beraber tüketin, böylece demirin emilimi vücutta 15 kat fazla olacaktır. )
Tuz tüketimine dikkat, 2 kat fazla yarayacaktır. Bu da tansiyonunuzu yükseltecektir.
Bu dönemde mümkün olduğunca kök sebzeleri tüketin. ( havuç, pancar, kereviz vs. )
Kök çayları için. ( zencefil vs. )

Küçülen fazdayız bu nedenle ; Kilo vermek isteyenler bu dönemi iyi değerlendirsinler. Kilo almak isteyenler biraz daha kendini zorlamalı yemek için.
Sigarayı, alkolü ve uyuşturucuyu bu dönemde kolayca bırakabilirsiniz.

Cildimiz, kemiklerimiz, bacaklarımız ve dizlerimiz bu dönemde oldukça hassas. Bu bölgelere yapacağınız bakımlar ve masajlar olumlu sonuçlar verecektir. Saydığım bölgeleri olumsuz etkileyecek davranışlardan uzak durun. Ameliyatlar konusuna gelirsek, mecbur kalmadıkça yukarıdaki bölgelerden operasyon geçirmeyin. Ama diğer bölgelere ameliyat için uygun dönemdeyiz.

teşşkür ederim akrepçik biz yine de bakım yapalım yani inşallah faydası olur

sarımsaklı destek ver, o olmaz diyorsan badem yağı desteği ver

ben ilk defa aldım ama öyle bir sorun oluşmadı bende belki iyi gerdirmemişsindir o yüzden olabilir kırılmış olsalar batık oluşmazdı çünkü

yok cnm kırılmadılar tek tek topladım hepsını

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada temızlık yaptım işte acısız ya da az acılı diyelim, çabucak bitti ıkıncı tarıh te uydu sansıma. valla çok umutluyum. ilkınde böyle olduysa sonraları ne olur bilemiyorum. hazıran da da kırılanları falan hallederım ohhhhhhhhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahah bayıldım sana canım yaa
ben de öyleyim aslında ama tarihlere bakıp planımı ona göre yapıyorum
bide Allahtan bikaç seferdir 2seçeneğimiz yada tarihler birbirine yakın olduğundan
sıkıntı olmuyo pek..sen de adetine denk gelmediği bigün yapıver gitsin
çok mu zamanını alıyo ki epilasyon canımcım
yada öncelik sırasına filan koysan mesela :44:
ben bacaklarımı 3aydır bekletiyorum genelde diğer kısımlara öncelik vermiştim
bacaklarım da çok sorunlu değil Allahtan..hala daha da çok çıkmış değiller
ama bu ay hemen yaptırıcam malum yaz etekler kapriler başlıcak

değme keyfine

makinenin kırık oluşturma ihtimali diğer yöntemlere oranla daha fazla, o yüzden olabilir :44:

yahu kiminin kılları üzmüyor sahibini.ne versen kabul ediyor,sahibini germiyor.bir zamanlar oda arkadaşım kollarını sürekli epilatörle alırdı.bir kere denemiştim kolum aşağıdan yukarı sivilcelenmişti.ama arkadaşımın kollarında tık yok mis gibi alıyor,geziyordu.ne kızarıklık,ne sivilcelenme hiçbir şey olmuyordu.esmer tenliydi bundan da olabilir,imrenmemek elde değildi.velhasıl makine bir tane ama kullanıcıların tüyleri,ciltleri çeşitli.kimin şansı yaver giderse artık :)

Son düzenleme:

benimde üst kolumda oluyor sivilcelenme

cancağızlarım neden limonu kullanmıyosunuzd
ediğim gibi o anda kızartıp ağda yapılan bölgeyi harekete geçirip duruyor
hemen de soğuk suyla yıkarsınız bi 5dk içinde tamamdııırrr
olmadı üstüne de bi bebek pudrası geçin
bence o zaman sivilcelenme olmaz
bide sizin yeni mi yoksa devamlı yapıyo musunuz o bölgeye
mesela benimde bıyık öyleydi yapa yapa düzeldi artık kaşınıp sivilcelenmiyo

hehhe
ya ben yeni başladım ya eskileri bilmiyorum, daha önce ayda 2 kere olmuyo muydu hep böylee bacakları 3 ay bekletsem orman olur benim yav hormonlarımn maşşalahı var sen şanslıymışsın ya da dolunay epilasyonu sayesinde bacakların azaldı galiba ha?

öncelik sıram hep görünen yerlerdir tabi ki kaş bıyık. en çabuk da bunlar çıkıyo yahu düğüne falan bıyıklı gidemem ki düşünsenize ahh mecbur tarih dışına çıkıcaz adetim bitince almak zorundayım hemen

bıyık bölgesini aldıktan sonra limon-tuz mu sürdün canım. kaşınıp leke falan kalmadı mı. hani bıyık bölgesi hassas ve ince ya yüz bölgesi olduğu için...:44:

9-10 defa yapmışımdır , hiç bir yerde olmaz ama orda olur :26: deneyeceğim, çünkü kaşıyınca da iz bırakıyor

canımcım aslında kendimi bildim bileli bacaklarımı hep 3 4ayda bir alırdım
sarışın olduğum için pek sıkıntım yok ama tabiki dolunayın faydası çok
mesela eskiden alırdım makina/ağda hangisi olursa hemen 1haftaya başları çıkardı
ama sonrası dediğim gibi epey zaman sonra çıkmış olurdu
bacaklarım açısından dolunayın faydası bu ama diğer taraflara çokça faydası dokundu..
bitanem akrepciğe sor mesela kaş bıyık tarihleri epilasyona pek dahil olmuyo sanırım
kaş küstürme olayı vs var çünkü..
ah keşke benim bıyığımla çenem bana bi küsse de barışmasa

kızlar bana müsade.epilasyon yapacaklara kolay gelsin gideyim birazcık epilasyon yapayım Allah'a emanetsiniz.hayırlı akşamlar

hepimiz küsmek istiyoruz bi sen mi :99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…