Dolunay epilasyonu

doğru çekim için büyük büyük yapamıyorsun ne yazık ki :26: küçük küçük sürüp öyle yapacaksın, ki kuaförün bahane bulan biri olmamalı ve üzerinde emek vermeli acıyı azaltması için diyorsan şu anlık uygulayarak test ettiğim sadece pudra var. bi de ağdayı çeker çekmez oraya hemen dondurulmuş bir nesne koy acıyı hafifletiyo ama onun içinde 10 elinin olması lazım ya da yanında kardeşin olmalı, sen çekecen o koyacak

Acı eşiğim yüksek ama çok kızarıyorum ve geçmiyor canım pudra döküp sürüncede ağda yapışmıyor ona da bir kılım sorma :) Ah ah nerde bende kardeş Acı içinse geerek yok ama bu sıcakta bir kişiye daha ihtiyac var,annem kıyamıyor çok sert çekmiyor mosmor oluyorum ayh en iyisi mi kuaför ya,oda minik minik sürüp kılları güzel çekmez ki araştırıcam istediğimi yapan bulana kadar:)

Çok teşekkürler,kontroldeyim vaktim oldukça başlığını akrepcim

canım lazerden sonra ağda jilet vs. yasak dediler bana sadece eldivenle alabilirsin dediler.. sen nasıl yapıyorsun şu an?

bıraktım zaten bıyıklar çok kalın olmadığı için lazer görmüyomuş boşa gitti zaman ve para. iple almak için uzamalarını beklemek gerekiyo. uzayınca da uğraşmak zor geliyo. yani erkek gibi bi süre bıyıklı gezmek gerekiyo. kadınlığının tadını çıkaramıyo insan
oyyyy palammm beniiiiiiiiiiiiiiiiiiim Şifayı önce Rabbimden, sonra da dolunay epilasyonundan isteyin. Allah'ın izniyle hep beraber kurulacağız İnşallah lazer değil de iğneli epilasyon dene birde, onda daha etkili..

aminnnn canım. Allah senden razı olsunn. iğneliyi bana teklif ettiler ama benim yüzüm hassas olduğu için leke bırakırmı diye korktum:18:

kız ama benim kuaförüm pudrayı döktü, üzerine roll-on değilde spatula ile sürülen sir ağda sürdü. bi çekti anam ne acı ne bişey

yani tüm bacağa 25 lira alıyorlarburada . 5 lira bile fazla ama diyelim ki 5 lirası ağdaya ve beze gitse 20 lira cepte kalıyor. 15 dk içinde 20 lira iyi para işlerinin hakkını versinler bacım bu ne ya

aminnnn canım. Allah senden razı olsunn. iğneliyi bana teklif ettiler ama benim yüzüm hassas olduğu için leke bırakırmı diye korktum:18:

cümlemizden razı olsun canım hassaslık konusuna girince hiç bilmiyorum işte o kısmını :44: güvendiğin bir uzmana sor bişey olur mu vs. yoksa lazer değil iğneli bitiriyor diye biliyorum o tüyleri

cümlemizden razı olsun canım hassaslık konusuna girince hiç bilmiyorum işte o kısmını :44: güvendiğin bir uzmana sor bişey olur mu vs. yoksa lazer değil iğneli bitiriyor diye biliyorum o tüyleri

valla hiç güvendiğim sorabileceğim bi uzman yok ki hepsi kazıklıyomuş gibi geliyo müşteri kapmak için evet dediğin doğru iğneli daha etkiliymiş ama çok acıtıyomuş. bi de bende zaten güneş lekesi falan çıkar, bi de o sebeple ayrıca bi leke kalsın istemiyom.

Benimki beceriksiz çıkmıstı kız Çekemedi. sürekli de giderim ama arada değişiyor kızlar işte muzdarip oldum, evet o civarlar paket yaptırıyorum ben.Gerisi ile hiç yapamıyorum en kolay bacaklar benim için ama gördüğüm tersineydi işte inş. dediğime laf katmaz bilmişcesine var onda o potansiyelyoksa çeker giderim,
ay karnımda ağrı olucam galiba gelmesin gelmesin bugunu bekliyordum yaaHaziran takvimine kalıcam herhalde

haziranın 4-5 inde var üzülme, az var onada

anam o zmaan bizim gibi ip ile yap

turnpagecim valla bana da eldivenle ya da iple al dediler diger yöntemleri kullanma artik dediler ama mecburen agdayi da kullandim cünkü bacaklarim eldivenle alinacak gibi degil ince ve cok fazla..10 günde bitmez ve kirilirlar diye bacaklarima agdaya döndüm maalesef

eve gittim ağda malzemelerini poşete koydum, tam markete dönecekken lavaboya girdim bir de ne göreyim adet olmuşum haziranın ilk tarihinde yapacağım artık

eve gittim ağda malzemelerini poşete koydum, tam markete dönecekken lavaboya girdim bir de ne göreyim adet olmuşum haziranın ilk tarihinde yapacağım artık
bende öyleyim şuann yarına biterr ama sanırım bende hazirana kaldım öf kıl yumağı mı dolancaz şimdikk

tabi canım çok mantıksız konuşuyorlar öyle şey olur mu... ben ip kullanmayı bilmiyorum bir de iple almak kırar gibi geliyo her zaman kökünden alınmaz iple, ayrıca eldivenle de sadece uzun ve kalın olanlar alınıyo. jilet yapmicağımza göre geriye ağda kalıyo. ama çoğalır diye korkuyorum.:44: senin çoğalma oldu mu tüylerinde,yani lazerle dökülenler tekrar çıktı mı ? bi de lazer seansların bittikten sonra ne zamndan beri ağdayla almaya başladın?:26:

ben kapalıyım ne de olsa
canım benim onla alakası yokki :) biliyorsun azck bile çıksa bu sıcaklarda kokuya neden oluyor özellikle koltuk altı deodorant bile etkisini yitiriyor özellikle hastayken daha çok sıcak basıyor zaten karışık neyse haziranın tarihi ne zaman ? benim yarın biter ama yinede hemen almıyayım kalınlaşmasını istemem :) çok beklermiyiz :) ?

Kızlar benim lazercim sen ellemiceksin kılları etkisi olmaz yoksa diyor zaten randevu zamanına kadar anca çıkıyor uzun olursada onlar yapıyor erkeklerin kullandığı tıraş makineleri var ya onlarla kisaltiyor sonra lazeri yapiyor. bunun etkisi var mı bilmem ama ben hic ellemiyorum iste 5 kere gittim bitti koltukaltim bacağımda bölge bölge çıkmıyor. jilet ip ağda hersey lazerin etkisini bozarmış

evet cnm lazer devam ederken kökten almıyoruz zaten. ama lazer epilasyon seansların tamamen bittikten sonra tüylerin tamamı bitmeyebiliyor. %50-60-70-80 gibi bitiyor, kalanları ise eldivenle al dedi. ya da hiç alma dedi. ben hiç alamdan dolaşamam öyle.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…