çok sağ ol :130:
nasıl yapıyoruz peki uygulayıp bekliyo muyuz?
Canım benim ya tarih geldi cattı ama bir iki güne regli olmayı bekliyorum ellesem mi ellemessem mi sastım kaldım:/ Birde bu dönem düzensizlesti sanki yanıltabilir benim ama takvimime göre olmalıyım su ara,havadan sanırım saptı oda
Birde ilk sayfanda kurnaz kuaförler ile ilgili bahsettiğin yazı dikkatimi çekti,sorucam soramadım.Belki cevapladın sorulmustur ama kaçırmısım:) Ağdayı kılların tersine sürüp düz bir şekilde aldırmaktan bahsetmssin,yani çıkış yönüne, benim bildiğimde tersine çekilir ki daha kolay gelir öbür türlü ben kendim denedim ve sonuç tersine aldıgım gibi olmadı:26:Neyi yanlış yapıyorumKuaföre hiç dikkat etmedim nasıl yapıyor diye ama edicem :) Damarlarım cilde çok yakın yani çok zarar görüyorum birde bembeyazım bunun için bildiğin pudra örnegi gibi bir yöntem var mı daha az zarar görmem için canım? Ama söylemeden geçmeyeyim hakikatten azaltıyor sırf bir bir bacağımı denek yaptım bunun için birini bu verdiğin tarihlerde diğerini belki bir h.sonrası aldım ve bakıyorum şaşırıyorum Artık ikisinide bu dönemlerde alacağım
doğru çekim için büyük büyük yapamıyorsun ne yazık ki :26: küçük küçük sürüp öyle yapacaksın, ki kuaförün bahane bulan biri olmamalı ve üzerinde emek vermeliacıyı azaltması için diyorsan şu anlık uygulayarak test ettiğim sadece pudra var. bi de ağdayı çeker çekmez oraya hemen dondurulmuş bir nesne koy acıyı hafifletiyo ama onun içinde 10 elinin olması lazım ya da yanında kardeşin olmalı, sen çekecen o koyacak
selam kizlar..lazer epilasyon sonrasi bayagi artan kol killarim ( zaten hep fazlaydi ama jiletlemek daha beter etmisti ) dolunay epilasyonu ve idrar :S sayesinde bu ay cok farketti..mutluyum:) hem de ben daha 1 kez denememe ragmen.inaniyorum ki cok rahata erdirecek bu yöntemler sabirla ve tarihlerin denk gelmesiyle uygulayin derim..simdilik kollarimda deneme yapiyorum diger bölgelere de en kisa zamanda gecicem
canımcım bırak lazeri filan yaa iple idare edemez misin
çoğusu bu işin kurdu olmuş bilerek seni bağlamaya çalışıyorlar
ve iyce tüylendiriyolar orayı benim arkadaşımın başına da gelmişti
gitse bi dert gitmese ayrı dert
oyyyy palammm beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimŞifayı önce Rabbimden, sonra da dolunay epilasyonundan isteyin. Allah'ın izniyle hep beraber kurulacağız İnşallah lazer değil de iğneli epilasyon dene birde, onda daha etkili..
Acı eşiğim yüksek ama çok kızarıyorum ve geçmiyor canım pudra döküp sürüncede ağda yapışmıyor ona da bir kılım sorma :) Ah ah nerde bende kardeşAcı içinse geerek yok ama bu sıcakta bir kişiye daha ihtiyac var,annem kıyamıyor çok sert çekmiyor mosmor oluyorum ayh en iyisi mi kuaför ya,oda minik minik sürüp kılları güzel çekmez ki araştırıcam istediğimi yapan bulana kadar:)
Çok teşekkürler,kontroldeyim vaktim oldukça başlığını akrepcim
aminnnn canım. Allah senden razı olsunn. iğneliyi bana teklif ettiler ama benim yüzüm hassas olduğu için leke bırakırmı diye korktum:18:
cümlemizden razı olsun canımhassaslık konusuna girince hiç bilmiyorum işte o kısmını :44: güvendiğin bir uzmana sor bişey olur mu vs. yoksa lazer değil iğneli bitiriyor diye biliyorum o tüyleri
kız ama benim kuaförüm pudrayı döktü, üzerine roll-on değilde spatula ile sürülen sir ağda sürdü. bi çekti anam ne acı ne bişey
yani tüm bacağa 25 lira alıyorlarburada . 5 lira bile fazla ama diyelim ki 5 lirası ağdaya ve beze gitse 20 lira cepte kalıyor. 15 dk içinde 20 lira iyi paraişlerinin hakkını versinler bacım bu ne ya
Benimki beceriksiz çıkmıstı kızÇekemedi. sürekli de giderim ama arada değişiyor kızlar işte muzdarip oldum, evet o civarlar paket yaptırıyorum ben.Gerisi ile hiç yapamıyorum en kolay bacaklar benim için ama gördüğüm tersineydi işte inş. dediğime laf katmaz bilmişcesine var onda o potansiyel yoksa çeker giderim, ay karnımda ağrı olucam galiba gelmesin gelmesin bugunu bekliyordum yaa Haziran takvimine kalıcam herhalde
valla hiç güvendiğim sorabileceğim bi uzman yok ki hepsi kazıklıyomuş gibi geliyo müşteri kapmak içinevet dediğin doğru iğneli daha etkiliymiş ama çok acıtıyomuş. bi de bende zaten güneş lekesi falan çıkar, bi de o sebeple ayrıca bi leke kalsın istemiyom.
canım lazerden sonra ağda jilet vs. yasak dediler bana sadece eldivenle alabilirsin dediler.. sen nasıl yapıyorsun şu an?
bıraktım zatenbıyıklar çok kalın olmadığı için lazer görmüyomuş boşa gitti zaman ve para. iple almak için uzamalarını beklemek gerekiyo. uzayınca da uğraşmak zor geliyo. yani erkek gibi bi süre bıyıklı gezmek gerekiyo. kadınlığının tadını çıkaramıyo insan
aminnnn canım. Allah senden razı olsunn. iğneliyi bana teklif ettiler ama benim yüzüm hassas olduğu için leke bırakırmı diye korktum:18:
bende öyleyim şuann yarına biterr ama sanırım bende hazirana kaldımeve gittim ağda malzemelerini poşete koydum, tam markete dönecekken lavaboya girdim bir de ne göreyim adet olmuşumhaziranın ilk tarihinde yapacağım artık
turnpagecim valla bana da eldivenle ya da iple al dediler diger yöntemleri kullanma artik dediler ama mecburen agdayi da kullandim cünkü bacaklarim eldivenle alinacak gibi degil ince ve cok fazla..10 günde bitmez ve kirilirlar diye bacaklarima agdaya döndüm maalesef
bende öyleyim şuann yarına biterr ama sanırım bende hazirana kaldımöf kıl yumağı mı dolancaz şimdikk
canım benim onla alakası yokki :) biliyorsun azck bile çıksa bu sıcaklarda kokuya neden oluyor özellikle koltuk altı deodorant bile etkisini yitiriyor özellikle hastayken daha çok sıcak basıyor zatenben kapalıyım ne de olsa
Kızlar benim lazercim sen ellemiceksin kılları etkisi olmaz yoksa diyor zaten randevu zamanına kadar anca çıkıyor uzun olursada onlar yapıyor erkeklerin kullandığı tıraş makineleri var ya onlarla kisaltiyor sonra lazeri yapiyor. bunun etkisi var mı bilmem ama ben hic ellemiyorum iste 5 kere gittim bitti koltukaltim bacağımda bölge bölge çıkmıyor. jilet ip ağda hersey lazerin etkisini bozarmış