canım fauller için lazere gittim 11 seans.onun için 175 tl gibi çok cüzi bir para vermiştim sonra da hiç vermedim.yalnız 10.seanstan sonra 6 ay geçti 11.seansı o zaman yaptırdım onda da çok hafiften tüyler çıkmıştı.bir kere daha lazer attırdım.ama hamdolsun eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.artık senede iki kere gider lazer attırırım.onda da 5 tl filan alıyorlar.
iğneli epilasyonda 29.seans dakika başı ücret alıyorlar.neredeyse 1 yıldır 5 tl veriyorum her seansta.daha erken sonuç almalıydım.ama çene altımdaki tüyleri kendim aldığım zamanlar tüy yönünü mü değiştirdim naptıysam yan yan uzuyorlardı.epilasyonu yapan bayan tüylerin yan yan uzadığından köküne dikey olarak iğneyi rastlatmam çok zor oluyor,özellikle çene kemiğinin oradakilere ulaşmam daha da zor oluyor demişti.bu yüzden senden netice almam uzun sürdü diyor.önceden batık bile olurdu.iğneli epilasyon yaptırıyorum tüylerin bir kısmı deri altında büyüyordu
çok sabırlıydı güzellik uzmanı.şimdi batık filan da kalmadı.neredeyse bir ay dolacak 4 tane çıkmış tüy.telefon açtım yarın randevu için uygun olduğum saatte olamayabilir
kadın iki tane güzellik salonu işletiyor.iki yer arasında mekik dokuyor resmen.
senden ricam hazirandaki ilk tarihi yazabilir misin akrepcik yaaa.ilk sayfada haziran da yayınlarsın ama burada şimdi söyleyeceğin tarihe göre ya yarın şartları zorlayacağım.ya da hazirandaki tarihe bırakacağım randevuyu.