Leke olmadi bende cok sükür..hic hemde..ayrica limon cilt rengini acmak icin gecmisten beri kullanilan bir meyve...yani bende leke filan olmadi üstelik yüzüme yaptigim halde olmadi cok sükür..citl rengim acik beyaz tenli degilim..ama beyaz tenlilerde ne yapar bilmiyorum? beyaz tenler hassa oluyor ve cabuk reaksiyon veriyorlar hemen..ama kesinlikle limon ve tuz inceltiyor killari... yada bir dahaki sefere daha ince cikiyorlar..fakat dolunay olayina dikkat ederek limon tuz yaparsan bence daha fazla etkisini görürüsün...
cünki gecende paylastim..limon tuzu bayagi kullandim etkisini gördüm ve tüyler ciddi azaldilarda...ama sonra artik ne olduysa yeniden cikmaya basladilar..burda dolunay olayina bakinca aklima yatti..yanlis zamanda aldigin zaman killar bereketli bol bol cikiyor malesef..:)
DOLUNAY OLAYINDA LIMON TUZU DENEYEREK DAHA IYI SONUCLAR ALINABILIR...en azidan ben denemeyi düsünüyorum..limon tuz,sogan sarimsak artik bir salata yapariz cildimize dermisim :) hey ALLAHIM YA :)
sarmısak mı sakın :) sac cıkartan bıse o kılları besler.diğerleri neysede aklıma su geldı sımdı benım kollarımın ustunu ben almıyorum cunku kumrallar ve ınceler bellı bıle olmuyo bakınca ama ben takıntılı bırı oldugmdan gecen sene sarartıcı surmustum bı kere süperdı hıc yok bebek tene gıbı göruuyodu ama sarartıcının uzattıgını gördum.bu lımon tuzu almadan haftada bır fılan sürsem öyle üstten sadece yıne ınceltırmı acaba.
:) değil canım sewyrm ondan öyleRica ederim bayan angel, bu arada neden angel senin de mi adın Melek yoksa
canım tüyleri çekerken diğer elinle de derini ters yönde gerersen daha az acıyor (tüyo verdim)
bu arada bıyıklar çok sorunlu yaa. lazerde bitmeyen hatta azalmayan tek bölgem. valla sinir bozucu bıyıklı dolaşmak
kız yok evli olsam çok isterdim bu lafına da deli gibi memnun olur bütün testleri yapardım ama
evli bilem değilim dahasadece şansıma 2aydır adet zamanım engel olmuyo tarihlere
selam kizlar..lazer epilasyon sonrasi bayagi artan kol killarim ( zaten hep fazlaydi ama jiletlemek daha beter etmisti ) dolunay epilasyonu ve idrar :S sayesinde bu ay cok farketti..mutluyum:) hem de ben daha 1 kez denememe ragmen.inaniyorum ki cok rahata erdirecek bu yöntemler sabirla ve tarihlerin denk gelmesiyle uygulayin derim..simdilik kollarimda deneme yapiyorum diger bölgelere de en kisa zamanda gecicem
Selam yazini okuyunca basiman gecen lazer faciasini anlatmak istedim..bundan 7 sene kadar önceydi...yine bir arkadasin tavsiyesi üzerine biyiklarimi lazerde alidiriym ve kurtuluyum dedim..ama icimden bir his neden sadece biyiga gidiyorumki? almisken yüzümdeki tey tük ince tüyleride alsinlar...halbuki yüzümde alinacak kilda yok..ama olsun incede olsa hic olmasin yüzümde tüy dedim...bazen gereksiz titizlenmek basimiza bela oluyor...keske demez olaydim..
neyse ben lazere gittim ve dedilerki bana ; lazerden 24 sat önce jiletle alicaksin..yani 24 saat önce yüzünü jiletle al..
diyelim 6 hafta sonra lazer randövüsü var...1 gün önceden jiletle al temizle... ben bunu ne sandim peki? hep jiltle alicagim sandim...gün icindede cikan KILLARI jiletle alinacak sandim...meger bir kerelige mahsusmus o jilet olayi ve randövüden sadece 24 saat önce imis...
iste ne oldusa bu yanlis anlamadan sonra oldu..yüzümdeki ince tüyleride, ben nasilsa lazere gidiyorum,lazerdede jiletle alinacakmis diye her gün yada haftada bir jilet le almaya basladim...ne oldu peki? azalmaktan cok beter oldu! tüyler kil olmaya basladi birazda zorlasam yani sakal durumu olacak...
ben bu hatayi 6 ay boyunca yaptim...ve birde baktimki ne azalmasi gümbür gümbür sakal gibi cikiyor...bu ne ya dedim! lazere gitigimde sordum bu nedir diye?
onlarda aynen söyle dediler...bir kerelige mahsus ve 24 saat önce alicaksin jiletle..öyle sürekli yada ciktikca sen jilet vurrusan degil bitmek tabi cogalir...iyi kalddimi öyle afedersiniz salak gibi...
olmayan tüylerde kil olarak cikti..yani lazer bana kil olarak geri döndü..üstünede para vermis oldum:)
yeter dedim..ne bu? aceba kandirildimmi? yoksa benim salakligimiydi? yani yanlis anlamam...
sonra biraktim tabi ne para nede sabir kalmadi bu felaket sonuctan sonra...
sonra agda ile alip limon tuz sürdüm bir müüddet..sonra killar tüy olarak cikmaya basladi..inceldikce inceldi...simdilerdede bu dolunay sayesine almasamda olur kivamindalar...
YANI LAZER OLAYINDA KESINLIKLE BILINCLI OLMAK GEREKIYOR! YOKSA KILLARDAN KURTULAMIYOR AKSINE COGALIYORLAR LAZERDE...
LAZERE GIDICEK ARKADASLAR KESINLIKLE BU HATAYI YAPMASINLAR! yoksa lazer kil tüy olarak geri dönüyor size..kilsiz yüzüme kil almisim meger lazere gidiyorum deerken..malesef..ama cok sükür ALLAHA HATAMDAN DÖNDÜM...ama yüzümde kil nedir kil almak nedir bilmez iken bu salakligim sayesinde yüzümde nur topu gibi killarim oldu..aglarmisin gülermisin :) durum budur..:):44:
ben bu geceden başlıyorum almaya,zira ancak alırım iki günde ,çok tüylüyüm çokk :))
zamanında annem elime jileti verdi bikini bölgesini yıllarca jiletle aldım yaklaşık 1 yıldır ağdayla alıyorum 3-4 keredir dolunaya uyarak alıyorum ama hala aynı kalınlıkta ve sertlikte çıkıyo ne zaman etkisini gösterir bilmem. bacaklarımı hep makineyle aldım onlar sert değil daha az çıkıyolar nisan sonu aldıklarımın çoğu çıkmadı bile ama bikiniyarın yine bikiniyle uğraşma günü
geneldede adet sonrasına denk geliyo daha çabuk etkisini gösterse keşke
Farketmez lazerin nasil oldugu... cünki jilet incecik tüyleri bile kil olarak cikartiyor...yani insan vucudunda gözle gözünmeyen milyarlaca tüy var...ve arkadasin iri killar icin gidiyor...iri killar lazerde giderken, diger taraftan jilet ile öteki ince tüyleride kendisi kil haline getiriyor...kesinlikle o jilet olayi sadece seanstan bir gün önce yapilmasi lazim..yoksa kil mil kurtulamaz verdigi parada cabasi...bence sen istersen arkadasina izah et durumu...cünki bosuna 6 ay para verdim ve üstüne kil sahibi oldum ben bu hatadan dolayi:) bu arada lazer nasil olursa olsun daima siyah olan killari alir..sari ince tüyleri lazer almiyor..sadece koyu kahve rengi olanlari aliyor..lazerdeki sistem bu..renkli siyah yada kahve rengi killar aliniyor..ama sari killari lazer göremedigi icin kaliyor....kız benim arkadaşımda senin gibi anladı o zaman :18: çıktıkça jiletle almam lazım, her ayın 17 sinde gideceğim diyordu en sonama onun ki iğneli :44: farkeder mi bilmiyorum, ama ben yine de söyleyeyim, yaptırdığı merkeze iyice sorsun
kız benim arkadaşımda senin gibi anladı o zaman :18: çıktıkça jiletle almam lazım, her ayın 17 sinde gideceğim diyordu en sonama onun ki iğneli :44: farkeder mi bilmiyorum, ama ben yine de söyleyeyim, yaptırdığı merkeze iyice sorsun
cok güldüm bu msja :) bence cok tüylü değil azcık tatlı canın var yavas yapıyosun demekki.yanı erkek bile olsaydın en fazla 3 saat sürerdi dahası yok sen acımasın diye ugrasıyosun sıkıldıgındada bırakıyosun bence :)
eveett epilasyon zamanı geldi buralar şenlendikızlar ben adetliyim şu an yarın son günü artık yarın gece uğraş dur. haziranın ilk tarihlerinde de kırılan ve kalanları alırız ohhh tertemiz oluruzz bende şu alt bacağımın gözenek görüntüsünden şikayetçiyim, dalmaçyalı gibiyim nerdeyse :44: lazere gidip bacakları bembeyaz, pürüzsüz olan arkadaşım var, lazerden önce benimde gözeneklerim böyleydi diyor.
ben artık nefes alamaz duruma geliyorum o zaman bırakıyorumama çok zor ya, 2 güne bölmek daha mantıklı aslında
nedir bu gözenek büyüklüğü anlayamadım :44: bende yok mesela, öyle gözenekli bir bacakta görmedim hiç
Jilet olayi mahvediyor malesef..daha cok sert cikartiiriyor..benim annemde aksina al eline agdayi jilet vurursan kendine dayak yersin benden dedi...tabi ben analmadim o zamanlar..sonradan anladimki kadin hakliymis:) ama hicbirsey icin gec degil..yani dolunay olayina dikkat et agda ile al ve aldiktan sonra dayanabilirsin limon ve tuz sür..cok canin yanar ama muhakkak faydasini görürsün INSALLAH..
Canım Haziran ayını ne zaman vereceksin. Merakla bekliyorum.
zamanında annem elime jileti verdi bikini bölgesini yıllarca jiletle aldım yaklaşık 1 yıldır ağdayla alıyorum 3-4 keredir dolunaya uyarak alıyorum ama hala aynı kalınlıkta ve sertlikte çıkıyo ne zaman etkisini gösterir bilmem. bacaklarımı hep makineyle aldım onlar sert değil daha az çıkıyolar nisan sonu aldıklarımın çoğu çıkmadı bile ama bikiniyarın yine bikiniyle uğraşma günü
geneldede adet sonrasına denk geliyo daha çabuk etkisini gösterse keşke