Dolunay epilasyonu

yüzünde yapar ama diğer yerlerinde yapmaz, yüzünde yapmasının sebebi ise güneş ışınlarının yüzümüze direk nüfuz etmesi limon+tuz olayı yapıyosan güneş kremi sürmeyi ihmal etmemelisin

sarımsağı çıkarsak iyi olur sanki

yok canım bikini bölgesini de yaptım 3 ay kadar orda da incelme farkettim. ancak son 2 aydır yapamadım.
müslümcü yollara başvurdum ne yazikki
bu aydan sonra komple vucüt çalışcam :)

hepimiz müslümeyiz ben bugün başlamayı düşünüyordum ama ablam evine çağırdı, napsam acep oraya mı götürsem işkence aletlerimi onu da yolar dönerim belki :44: ne olur ne olmaz, ben götüreyim olmazsa yarına yolarım

köke etki etmeli ki inceltmeye olanak tanısın yani almadan üstten sür oh ne alaka memleket

yani ay olacak burdasın ve tarihlerin ilk mesajda olduğunu yeni mi öğreniyorsun rezillll hamileysen her tarihe uyabilirsin canım, zaten belirtilen aralıkta almışsın. yanlış yapmamışsın ki

dur bi uyansın da mesaj atayım manyağa :26:

2 sene miii ay insan gitmekten usanır bacım ya :26: hangi bölgelere gidiyorsun ve kaç lira bayıldın :44:

benim de bacaklarım öyle maalesef.kıl köklerim çok kuvvetli sanırım.bundan mı oluyor bilemiyorum.ama yolunmuş tavuk gibi nokta nokta oluyorum.

genetiktir büyük ihtimal canım, banyo çıkışı büyük gözenekli bölgelere ılık su tut, hatta suyu ne kadar soğuk tutarsan o kadar iyi olur. arada bir tonikleme işlemi de yap. 4 yemek kaşığı elma sirkesine 4 yemek kaşığı su koy karıştırıp pamuk yardımıyla tüm yüzeye sür. 5 dk. bekle ve sadece su ile durula. bu gözeneklerinin daralmasını sağlayacaktır canım

sarksakta sarkmasakta ölmiyecez mi en azından temiz gidelim

yani ay olacak burdasın ve tarihlerin ilk mesajda olduğunu yeni mi öğreniyorsun rezillll hamileysen her tarihe uyabilirsin canım, zaten belirtilen aralıkta almışsın. yanlış yapmamışsın ki

Evet sorma akrepcik...doktorda randövüm var gebelik 5 ci ayinda...gitmezsem olmaz..yani kil tüy lü gitsem hic olmaz..iki arada bir derede kaldim derken ilk sayfaya bakiyim dedim :) oda ne:) tarihler :) yani yeni farkettim :) ama cok güzel oldu :) stresten kurtuldum cok sükür :) evet verdigin tarihe göre uymus oldum :)

arkadaşlar bişey sorucam epilasyon yaptıktan sonra limon süreniniz varmı kıl kökünü kuruttugunu duydum birazda yakıyomuş sanırım varsa olumlu sonuçlarını bizle paylaşabilirmi ?

arkadaşlar bişey sorucam epilasyon yaptıktan sonra limon süreniniz varmı kıl kökünü kuruttugunu duydum birazda yakıyomuş sanırım varsa olumlu sonuçlarını bizle paylaşabilirmi ?

evet şu limon tuz karışımı karışımı nasıl oluyor akrepcik? ölçüsü nasıl?

evet şu limon tuz karışımı karışımı nasıl oluyor akrepcik? ölçüsü nasıl?

belirli bir ölçüsü yok, istediğin miktarlarda / ölçülerde hazırlayabilirsin

Canım benim ya tarih geldi cattı ama bir iki güne regli olmayı bekliyorum ellesem mi ellemessem mi sastım kaldım:/ Birde bu dönem düzensizlesti sanki yanıltabilir benim ama takvimime göre olmalıyım su ara,havadan sanırım saptı oda

Birde ilk sayfanda kurnaz kuaförler ile ilgili bahsettiğin yazı dikkatimi çekti,sorucam soramadım.Belki cevapladın sorulmustur ama kaçırmısım:) Ağdayı kılların tersine sürüp düz bir şekilde aldırmaktan bahsetmssin,yani çıkış yönüne, benim bildiğimde tersine çekilir ki daha kolay gelir öbür türlü ben kendim denedim ve sonuç tersine aldıgım gibi olmadı:26:Neyi yanlış yapıyorum Kuaföre hiç dikkat etmedim nasıl yapıyor diye ama edicem :) Damarlarım cilde çok yakın yani çok zarar görüyorum birde bembeyazım bunun için bildiğin pudra örnegi gibi bir yöntem var mı daha az zarar görmem için canım? Ama söylemeden geçmeyeyim hakikatten azaltıyor sırf bir bir bacağımı denek yaptım bunun için birini bu verdiğin tarihlerde diğerini belki bir h.sonrası aldım ve bakıyorum şaşırıyorum Artık ikisinide bu dönemlerde alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…