kız ben bu limon tuz olayını yaptım harbidende inceldi kıllar ama bı arkadasım bana dedıkı kızım tuz yakıyo leke yapar bak cıldıne dedı sonrasında bırakmıstım bıraktıktan sonrada eskısı gıbı olmustu kıllar.
Leke olmadi bende cok sükür..hic hemde..ayrica limon cilt rengini acmak icin gecmisten beri kullanilan bir meyve...yani bende leke filan olmadi üstelik yüzüme yaptigim halde olmadi cok sükür..citl rengim acik beyaz tenli degilim..ama beyaz tenlilerde ne yapar bilmiyorum? beyaz tenler hassa oluyor ve cabuk reaksiyon veriyorlar hemen..ama kesinlikle limon ve tuz inceltiyor killari... yada bir dahaki sefere daha ince cikiyorlar..fakat dolunay olayina dikkat ederek limon tuz yaparsan bence daha fazla etkisini görürüsün...
cünki gecende paylastim..limon tuzu bayagi kullandim etkisini gördüm ve tüyler ciddi azaldilarda...ama sonra artik ne olduysa yeniden cikmaya basladilar..burda dolunay olayina bakinca aklima yatti..yanlis zamanda aldigin zaman killar bereketli bol bol cikiyor malesef..:)
DOLUNAY OLAYINDA LIMON TUZU DENEYEREK DAHA IYI SONUCLAR ALINABILIR...en azidan ben denemeyi düsünüyorum..limon tuz,sogan sarimsak artik bir salata yapariz cildimize dermisim :) hey ALLAHIM YA :)
yok canım bikini bölgesini de yaptım 3 ay kadar orda da incelme farkettim. ancak son 2 aydır yapamadım.
müslümcü yollara başvurdum ne yazikki
bu aydan sonra komple vucüt çalışcam :)
sarmısak mı sakın :) sac cıkartan bıse o kılları besler.diğerleri neysede aklıma su geldı sımdı benım kollarımın ustunu ben almıyorum cunku kumrallar ve ınceler bellı bıle olmuyo bakınca ama ben takıntılı bırı oldugmdan gecen sene sarartıcı surmustum bı kere süperdı hıc yok bebek tene gıbı göruuyodu ama sarartıcının uzattıgını gördum.bu lımon tuzu almadan haftada bır fılan sürsem öyle üstten sadece yıne ınceltırmı acaba.
27 Mayıs 2013 saat sabah 03:30 civarinda ben Temizlendim arkadaslar....akrepcik garanti olsun neden 28 ini beklemedin dersen? bugün öglen kadin doktoru randovüm var..2 gündür kendimle mücade veriyorum...napsam diye? senin ilk sayfada yayini gördüm yani 27 mayis gece 01:30 itibariyle alabilirsiniz diye....bende aldim:) doktor randövüsünü ertelemeyi bile düsündüm...ama 5 aylik gebbeyim..bebegi merak ediyorum..rutün kontrol randovusu gitmezsem olmaz:) yani öyle bakimsizda gidilmez..temizlendim artik..umarim erken olmamistir...bu arada akrepcik ilk sayfada sen tarihleri sürekli yayinliyormusun..ben daha bugün gördüm tarihleri :) tsklr...beni son anda bir stresten kurtardi o saatine kadar yayinladigin tarihler :) tsklr:)ya birde isin tuhaf tarafi bu kadinlar klübünde yazdiginiz yorumlar asla silinmeyecektir diyor...bizde yaziyoruz yok temizlendik yok söyle yok böyle :) ALLAHIM YARRABIM :) özel mözel kil tüy adet sanci hersey ortada :) gülesim geliyor her seferinde o yaziyi okudugumda :)
Farketmez lazerin nasil oldugu... cünki jilet incecik tüyleri bile kil olarak cikartiyor...yani insan vucudunda gözle gözünmeyen milyarlaca tüy var...ve arkadasin iri killar icin gidiyor...iri killar lazerde giderken, diger taraftan jilet ile öteki ince tüyleride kendisi kil haline getiriyor...kesinlikle o jilet olayi sadece seanstan bir gün önce yapilmasi lazim..yoksa kil mil kurtulamaz verdigi parada cabasi...bence sen istersen arkadasina izah et durumu...cünki bosuna 6 ay para verdim ve üstüne kil sahibi oldum ben bu hatadan dolayi:) bu arada lazer nasil olursa olsun daima siyah olan killari alir..sari ince tüyleri lazer almiyor..sadece koyu kahve rengi olanlari aliyor..lazerdeki sistem bu..renkli siyah yada kahve rengi killar aliniyor..ama sari killari lazer göremedigi icin kaliyor....
iğneli epilasyon ben de yaptırıyorum ama hiç jiletle alacaksın diye bir şey söylemediler.sadece tüy uzadığında beni rahatsız ediyor o zaman makasla kısaltıyorum.bence jiletle hiç dokunmasın.çünkü gittiğim yerde lazer epilasyona gelenlere de jilet sürmüyorlar.erkeklerin enselerini temizledikleri traş makinesi gibi bir aletle temizliyorlar.ben oradayken bir bayan da farklı yerde yaptırdığı lazeri anlatıyordu.kadının yüzü,boynu her yerine jilet sürmüşler.kadın bir sene gittim.berbat oldu yüzüm.kıllandım iyice,şimdiye bitmesi gerekiyordu sizin hormonlar da sorun var heralde diyip suçu üzerlerinden atmışlar.sonra böyle olmayacak diyip bu sefer de iğneli epilasyonla almaya kalkmışlar.kadının boynu delik deşik,yara bere içindeydiher güzellik merkezine de güvenilmemesi gerek.adamlar para olarak bakıyorlar müşterilerine.Hamdolsun benim gittiğim yer de herkes gayet güleryüzlü ve becerikliler.şans eseri caddede giderken elime verdikleri reklam broşürüyle bilgi almak için gitmiştim.ama iki sene olacak.hala gidiyorum tüylerim çok inatçı.29 seans oldu.ama 27.seanstan sonra artık dirençleri düşmeye başladı.çok inatçılar çoook
epilasyon yaparken,ayrıca ev temizliği yaparken Nancy Ajram klasörü yaptım.Çok iyi geliyor dinlemenizi tavsiye ederim
[video=youtube;qzcIKpmEBHo]http://www.youtube.com/watch?v=qzcIKpmEBHo[/video]
benim de bacaklarım öyle maalesef.kıl köklerim çok kuvvetli sanırım.bundan mı oluyor bilemiyorum.ama yolunmuş tavuk gibi nokta nokta oluyorum.
benim de annem 5 kızına aynı şeyi yaptı.kendisi de jilet kullanıyor.tabi gel zaman git zaman jiletle aldığımız tüylele başedemez olduk.inanır mısınız bir kökten 3 tane tüy çıkıyordusir ağda,bant ağda,epilatörle cebelleşe cebelleşe şimdi bu aşamaya geldim.eskiden bacaklarımdaki tüyleri alırken bacaklarımı da morartırdım.koltuk altım tahriş olurdu.kardeşlerimle birbirimizden göre göre jileti bıraktık artık.hiçbir yerime jilet sürmüyorum.bir senedir koltuk altım en geç uzayan ve en seyrek olan yer şuan.
anneme kalsa hala anlamsız geliyor o kadar acı çekmemiz.benim canım tatlı,hem o yaptıklarınızla deriniz yaşlanmadan sarkar,buruşur diyor.sarkarsa sarksın,jiletle nereye kadar gidecek böyle.annemin hala bacakları çabuk kıllanıyorinşAllah kardeşlerimle ben annemin yaşına gelince bu sorunumuzda yok denecek seviyeye geliriz
Güncelle beni akrepçik
nasılsın ?
awsdfghjklşdfgcvhjnkmlöşçcvbnmö​
yani ay olacak burdasın ve tarihlerin ilk mesajda olduğunu yeni mi öğreniyorsunrezillll hamileysen her tarihe uyabilirsin canım, zaten belirtilen aralıkta almışsın. yanlış yapmamışsın ki
arkadaşlar bişey sorucam epilasyon yaptıktan sonra limon süreniniz varmı kıl kökünü kuruttugunu duydum birazda yakıyomuş sanırım varsa olumlu sonuçlarını bizle paylaşabilirmi ?
akrepcik günaydın, kıl tüy alma olayı gece itibariyle başladı değilmidi :)
arkadaşlar bişey sorucam epilasyon yaptıktan sonra limon süreniniz varmı kıl kökünü kuruttugunu duydum birazda yakıyomuş sanırım varsa olumlu sonuçlarını bizle paylaşabilirmi ?
evet şu limon tuz karışımı karışımı nasıl oluyor akrepcik? ölçüsü nasıl?
belirli bir ölçüsü yok, istediğin miktarlarda / ölçülerde hazırlayabilirsin