Dolsun Keseler

Süper ıkmuş ya, ben de keşke o kadar becerikli olabilsem de koyabilsem size böyle güzel örnekler.. Anneme yalvarmak zorunda kalıyorum bir şey beğendiğimde.. :)

çok teşekkur ederim canım, beğenmene sevindim annene fazla yuklanma bence, sende de ne marifetler vardır Şeniz

canım çok teşekkur ederim.
punch nakışını ben yabancı bir dergiden görmuştum, daha sonra nette araştırdım gidip makinasını (iğnesini) aldım.. çok alangirli bişey değil, oldukça basit ve insanı yormadan çabuk ilerleyen bir nakış ayrıca sonuç super oluyor. sana yardımcı olmaya çalışırım, bu konuda tropik açabilirim yakında yerimseniben

tamam cnm şimdi sıcaklarda pek bişey yapılmıyo ama yazdan sonra yardımına ihtiyacım olabilir. teşekkür ederim

bugün sersoyun konularını gezme günüm..ellerine sağlık canım..yaptıklarından biride kötü olsun ya hepsimi güzel olur..

bugün sersoyun konularını gezme günüm..ellerine sağlık canım..yaptıklarından biride kötü olsun ya hepsimi güzel olur..

:roflol: :roflol: gez yavrum gez
yanlız konu eski diye atlama sakın uzerine eklediklerim var ha kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

benim görmediğim her konu bana göre yenidir sersoycuğum istersen 2 yıl önce yapmış ol..

vavvvvvvv harıka olmuş duymadıgım bı teknık bu tur işlerden fazla anlamamda :kedi:

X