Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikaa olmuşş tatlımmmm
yine duramamışsınn yerinde bakıyorumm
ama Allah var kaç gündür yeni bişeylerle çıkmıyordun karşımıza
merak etmiştimm valla delikafadulden
çok şık olmuş güle güle kullan tatlım
eline emeğine sağlıkk a.s.
çok güzel olmuş ellerine saglık.
varya aynı şehirde yaşasak bişekilde seni bulup ablam elinden su içicen haaaa ne bukadar hamaratlık helal olsun önünde saygıyla eğiliyorumm allah nazardan korusunn
kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin emi
gel bacım gel misafirim ol, su da içersin çay-kahve de :içelim:
opuyorumnanaktan
valla sersoy bayadır ortalarda olmamaman beni şüphelendirmişti canım...
şimdi bu bi bomba patlatır yine,kimbilir ne yapıcak diye bekliyodum merakla...
valla yine harika bir işle ortaya çıktın...ben bu nakışı yeni duydum ve yeni çıkan bi nakış diye zannediyorum....belkide ben yanılıyorum...sen bunları nerden öğreniyorsun helal olsun..
ellerine emeğine sağlık....
opuyorumnanaktan çk saol ama su bile yeter valla yemek desen sende hüner desen sende temizlik desen oda senden valla kadınlığımdan utanmaya başlıcam artık hepsi harika şeylerr:1hug: :1hugopuyorumnanaktan
ay tatlım ya çok utandırdın beni
çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan
Kızım yaa ben KK ya takıldımmı evı zor toparlıyorum Sen ne ara yapıyosun bunları yaaaaklava:
Vallahı tebrık takdır ve hatta tasdık edıyoruma.s.
Allahım sana bu becerılerı verırken bız neredeydık acaba şakkıdı
çok güzel olmuş ellerine sağlık bu punch tekniğini nasıl yapıldığını bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. bunların kursuna mı gitmek gerekiyor nasıl öğrenebiliriz.
ay sersoyum harika olmuş kız valla bayıldım,
arkadaş aldı panç iğnesini ama yapamadı baya uğraşmıştı sona naptı bilmiyom kikikiki,onu öle görünce bende de heves meves kalmamıştı :)
klozet takımında harika olmuştu bu kese de ,çok cici olmuş :)