Dolsun Keseler

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
SP_A0606.jpg

SP_A0614.jpg

SP_A0612.jpg

ufak bir kumaş parçasına punch nakışı ile örnek çıkartmıştım. uzun zamandır köşe bucak atılmış durumdaydı, nihayet değerlendirmeyi başardım. sanırım bu halde durması daha iyi olacak ne dersiniz yerimseniben

harikaa olmuşş tatlımmmm :nazar:
yine duramamışsınn yerinde bakıyorumm
ama Allah var kaç gündür yeni bişeylerle çıkmıyordun karşımıza
merak etmiştimm valla delikafadulden
çok şık olmuş güle güle kullan tatlım
eline emeğine sağlıkk a.s.

harikaa olmuşş tatlımmmm :nazar:
yine duramamışsınn yerinde bakıyorumm
ama Allah var kaç gündür yeni bişeylerle çıkmıyordun karşımıza
merak etmiştimm valla delikafadulden
çok şık olmuş güle güle kullan tatlım
eline emeğine sağlıkk a.s.

teşekkurler canım, beğendiğine sevindim
evet bir haftadır kendimi yarım kalan işlere verdim, gerçi havaların sıcaklığı beni durduruyor ama bunuda aradan çıkartayım istedim

varya aynı şehirde yaşasak bişekilde seni bulup ablam elinden su içicen haaaa ne bukadar hamaratlık helal olsun önünde saygıyla eğiliyorumm allah nazardan korusunn

valla sersoy bayadır ortalarda olmamaman beni şüphelendirmişti canım...
şimdi bu bi bomba patlatır yine,kimbilir ne yapıcak diye bekliyodum merakla...
valla yine harika bir işle ortaya çıktın...ben bu nakışı yeni duydum ve yeni çıkan bi nakış diye zannediyorum....belkide ben yanılıyorum...sen bunları nerden öğreniyorsun helal olsun..
ellerine emeğine sağlık....:nazar:

varya aynı şehirde yaşasak bişekilde seni bulup ablam elinden su içicen haaaa ne bukadar hamaratlık helal olsun önünde saygıyla eğiliyorumm allah nazardan korusunn

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin emi
gel bacım gel misafirim ol, su da içersin çay-kahve de :içelim:
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin emi
gel bacım gel misafirim ol, su da içersin çay-kahve de :içelim:
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan çk saol ama su bile yeter valla yemek desen sende hüner desen sende temizlik desen oda senden valla kadınlığımdan utanmaya başlıcam artık hepsi harika şeylerr:1hug: :1hugopuyorumnanaktan

valla sersoy bayadır ortalarda olmamaman beni şüphelendirmişti canım...
şimdi bu bi bomba patlatır yine,kimbilir ne yapıcak diye bekliyodum merakla...
valla yine harika bir işle ortaya çıktın...ben bu nakışı yeni duydum ve yeni çıkan bi nakış diye zannediyorum....belkide ben yanılıyorum...sen bunları nerden öğreniyorsun helal olsun..
ellerine emeğine sağlık....:nazar:

canım çok teşekkur ederim
kıs bunu aradan çıkartıverdim asıl bomba bu değil yani ama az kaldı kaydirigubbakcemile3
aslınsa bu nakış pek yeni değil, turkiyede yeni yeni duyuluyor.. bir yapmaya başlasan elinden bırakamazsın inan..bu örnekte benim ilk denemdi daha sonrada klozet takımı yapmıştım belki görmuşsundur. sende denemek istersen yardımcı olurum seve seve opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan çk saol ama su bile yeter valla yemek desen sende hüner desen sende temizlik desen oda senden valla kadınlığımdan utanmaya başlıcam artık hepsi harika şeylerr:1hug: :1hugopuyorumnanaktan

ay tatlım ya çok utandırdın beni :eek:
çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

:nazar:
Kızım yaa ben KK ya takıldımmı evı zor toparlıyorum Sen ne ara yapıyosun bunları yaaaa:eek:klava:
Vallahı tebrık takdır ve hatta tasdık edıyoruma.s.
Allahım sana bu becerılerı verırken bız neredeydık acaba şakkıdı

çok güzel olmuş ellerine sağlık bu punch tekniğini nasıl yapıldığını bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. bunların kursuna mı gitmek gerekiyor nasıl öğrenebiliriz.

:nazar:
Kızım yaa ben KK ya takıldımmı evı zor toparlıyorum Sen ne ara yapıyosun bunları yaaaa:eek:klava:
Vallahı tebrık takdır ve hatta tasdık edıyoruma.s.
Allahım sana bu becerılerı verırken bız neredeydık acaba şakkıdı

kızma tatlım ya, bak 2 gun bişey eklemedim diye topa tuttular beni arada kaldım valla kafamçokkarıştı
neyseki beğenmişsin yoksa halim kötuydu kaydirigubbakcemile3 teşekkur ederim opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş ellerine sağlık bu punch tekniğini nasıl yapıldığını bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. bunların kursuna mı gitmek gerekiyor nasıl öğrenebiliriz.

canım çok teşekkur ederim.
punch nakışını ben yabancı bir dergiden görmuştum, daha sonra nette araştırdım gidip makinasını (iğnesini) aldım.. çok alangirli bişey değil, oldukça basit ve insanı yormadan çabuk ilerleyen bir nakış ayrıca sonuç super oluyor. sana yardımcı olmaya çalışırım, bu konuda tropik açabilirim yakında yerimseniben

ay sersoyum harika olmuş kız valla bayıldım,
arkadaş aldı panç iğnesini ama yapamadı baya uğraşmıştı sona naptı bilmiyom kikikiki,onu öle görünce bende de heves meves kalmamıştı :)
klozet takımında harika olmuştu bu kese de ,çok cici olmuş :)

Süper ıkmuş ya, ben de keşke o kadar becerikli olabilsem de koyabilsem size böyle güzel örnekler.. Anneme yalvarmak zorunda kalıyorum bir şey beğendiğimde.. :)

ay sersoyum harika olmuş kız valla bayıldım,
arkadaş aldı panç iğnesini ama yapamadı baya uğraşmıştı sona naptı bilmiyom kikikiki,onu öle görünce bende de heves meves kalmamıştı :)
klozet takımında harika olmuştu bu kese de ,çok cici olmuş :)

canımcım teşekkur ederim.
arkadaşın neden beceremedi anlayamadım çok basittir aslında, bence sende denemelisin mutlaka inanki çok kolay ve zevkli zemuszemus

X