:roflol::roflol::roflol:
hatun ne diyon sen kaydirigubbakcemile3
ben senle bu konuda asla yarışamam bile..tabiri caizse ben senle kaşık atamam:gitme:
bu konuda sen kendini çoooktan aşmışsın bacım..:lepi:
sen mutfaga aylarca girmesen kendinden bişey kaybetmezsinki zaten..
ayrıca hem yemek yapıp hem şarkıda söylersin şiirde yazarsın hatta yanındakilere iyi laf bile yapar senin ağzın ben biliyorum..
arada da ceylişle oynar onuda ihmal etmezsin..yaptıklarınında fotosunu çekip bize muhteşem bir biçimde sergilersin..yapar yapar yedirirsin bir menü yarışı olsa üstüne rakip tanımıyorum:umursamaz:
ayrıca hatun kendi çok kilolu da sanki de çemkiriyo yaa:dilcikar:
taş gibi hatunsun işte daha ne ayollmaz:
ayrıca batmayız gülüm sen merak etmekaydirigubbakcemile3
kız dovcem senı ne guzel tarıfler offffffffffaslında bu tarifi bir çok şekilde yapmak mümkün..
1- mesela yine biraz daha büyük biberlerin içine patates püresi hazırlayıp üstünede kaşar koyarak fırına sürebiliriz...et yemeklerinin yanında harika bir alternatif olabilir..(ben denedim süper:lepi:)
2 - etle mantarı tavada soteleyip biberlerin içine doldururz ve üstüne kaşar koyup yine fırınlayabiliriz..(en kısa zamanda bunu yapacağımyerimseniben)
3- içine koyduğumuz garnitüre bezelye ,tavuk,havuç,domates vs. başka birşeylerde ekleyerek iç malzemeyi damak zevkimize göre değiştirebiliriz...
4- diyet olsun diyorsanız eğer hiç yağda kızartmadan biberleri direk borcama dizip fırınlayabilirsiniz hem kalorisi azalır hemde daha hafif olabilir..
5- iç malzemeleri tamamen vejeteryanda hazırlayabiliriz
haydi kızlar yapın ve paylaşın yeni tariflerinizi burda sabırsızlıkla bekliyeceğim başka fikirleri:lepi:
benim aklıma gelen bunlar..
ilginç doğrusu bol sebzeli olmuş..
ellerıne sağlık cnm
göruntu guzel ama ben sevmıyom
yemış kaadar oldum sevenler ıcın değişık bı tat olcak:lepi:
Ayy ..valla çok güzel görünüyor şuan çok canım istedi ..cokacimcoook
eline sağlık cnm güzel görünüyorcokacimcoook
cidden çok yaratıcı bi tarif olmuş cnma.s., çok da güzel görünüyo, senin ev nerdeydi, bu akşam sizdeyimşakkıdıcokacimcoook
karnımda kurt gibi aç haniCADIARZU
canımmm ellerine sağlık çok değişik olmuş fikirlerin içinde teşekkürler tatlışım a.s.
ellerine sağlık nefis görünüyorlar acıktımmmmmmmmmmmmm
denicem bende bunu
OoOooOov...
Yavrum naptın sen ..
Feci şiştim inan sema dolaylarında hafif bir bir gezintiye çıktım yeni indim yeryüzüne:kedi:
kaydirigubbakcemile3
Lütfen abartmayalım efenim;çok teşekkür ederim güzel iltifatlarınız için..
not:Taş gibiyim dime havam batsın -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
Bu dolmayı remazan-ı şerif te yapalım madem..
Sihirli Fatma dolması :roflol:
kız dovcem senı ne guzel tarıfler offffffffff
ben hepsını kızartmadan yapsma dırek fırına versem
malum dıyet:)
kızlar hpinize çok teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.ellerine sağlık canım
harikja gözüküyo...
değişik olmuş ellerine sağlık canımm!!!zemuszemus
ellerine sağlık fatmacım a.s. harika görünüyor denemeye değer bir lezzet bence cokacimcoook
çok güzel görünüyor.emeğine ve ellerine sağlık
gerçekden ilginç bi tarif..diğer dolmaların çok dışında ama görüntüsüde çok güzel...ellerinize sağlık...
kıs pek güssel bişiy bu fatmacım
bayılırım ben böyle uydurmasyonaaa
dolmalıkta var evde yarın yapayım bari bugüne var yemek
ama yarın kesin yapıcam
kızlar utandırmayın beni:kedi:ellerine sağlık canım yaaa
valla marifetli ve yaratıcı olmak demekki bu:))
çok teşekkürler canımopuyorumnanaktanellerine sağlık ya paylaşımın içinde çok teşekkürler ramazanada eliyo çeşit olur işte:))