çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan güzel yorumun beni mutlu ettiopuyorumnanaktanellerine sağlık cnm bnm.çok güzel görünüyor.mükemmel bir fikir gerçekten.emeğine sağlık..opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım beğenilmesi gerçektende beni çok mutlu etti,çok sağolasınopuyorumnanaktanGerçekten süper canım. illede bildiğimiz yollardan yapmak şart değilki dolmayı.
Patates püreli ve kaşarlı olanı deneyeceğim.
Ellerine sağlık.
aslında bu tarifi bir çok şekilde yapmak mümkün..
1- mesela yine biraz daha büyük biberlerin içine patates püresi hazırlayıp üstünede kaşar koyarak fırına sürebiliriz...et yemeklerinin yanında harika bir alternatif olabilir..(ben denedim süper:lepi:)
2 - etle mantarı tavada soteleyip biberlerin içine doldururz ve üstüne kaşar koyup yine fırınlayabiliriz..(en kısa zamanda bunu yapacağımyerimseniben)
3- içine koyduğumuz garnitüre bezelye ,tavuk,havuç,domates vs. başka birşeylerde ekleyerek iç malzemeyi damak zevkimize göre değiştirebiliriz...
4- diyet olsun diyorsanız eğer hiç yağda kızartmadan biberleri direk borcama dizip fırınlayabilirsiniz hem kalorisi azalır hemde daha hafif olabilir..
5- iç malzemeleri tamamen vejeteryanda hazırlayabiliriz
haydi kızlar yapın ve paylaşın yeni tariflerinizi burda sabırsızlıkla bekliyeceğim başka fikirleri:lepi:
benim aklıma gelen bunlar..
kız utandırma beni :kedi:HEMŞERİM SÜPERSİN YAA
DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞMİYDİMM
a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol: :roflol: :roflol::dilcikar:
hiç de güzel değil :dilcikar:
(Sen misin bensiz bu lokumvari dolmaları götüren..
Oh oh ohh..
beğenmedim işte munne munneeeeee :icecream:
canım benim çok teşekkürleropuyorumnanaktancanim süpersin inan cok yaraticisin tebrik ediyorum ellerine emegine saglik
en yakin zamanda deneyecegim insallah opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim incimopuyorumnanaktandolmayi pek sevmem
nedendir bilmem
ama garnitürle cok istah acici görünüyo
hamaratn arkadasim benim
sen varya sen
harikasin ya
o güzel ellerin dert görmesin insallaha.s.
:kedi:ay deme kız ben sana yaparda yediririm birdaha merak etme:kedi:çok süper görünüüüooo yapacağm vallah ilk fırsatta ..
kız bi insan fazla yaparda yollar link atcanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden:1closedeyes:
sen bana keşke gelsen..gelsende biz senle bir mutfağa girsek ve hiç çıkmasak o mutfaktanzemuszemus
yapsak yesek..yapsak yesek..ne güzel olurdu...kim tutardı bizi offf...offf
:roflol::roflol::roflol:Yapsak yesek..
Yapsak yesek de infilak etsek
bunu istiyorsun herhal :roflol:
-tatlicadiarzu-
Yiye yiye bir hal olduk
biraz da yemiye yemiye fit olmaya bakalım kaydirigubbakcemile3
tabi hatunun kilo derdi yok ohhh valla kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3
hem
Ben de insanım
benim de canım var