- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 33
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Amin canm. Erkekler işte hep daha serin kanlıAy
Aynen öyle canım ama erkeklere bunu anlatmak zor planlı şeye erkekler pek gelmiyor belli bi yerden sonra takip etmiyorlar Allah yardımcımız olsun inşallah
Aynen öyle canımAmin canm. Erkekler işte hep daha serin kanlı
Canm hamile kalmadan bi çözümü yok mu
Onun için bi şeyler kullanıyor musun canım
Hım anladım canım hayırlı bir zamanda hamilelik haberini de alırız inşallahYok canım hamileliğini öğren tedaviye başlıcaz dedi işte olmadı
İyi ol da sen bebekte olur büyürde hiç canını sıkma.Yok canım. Kusura bakma rahatsızdım bakamadım mesajlara
Canm ben kürtaj olmadım ama duyduğum üzere kürtajla rahim yıprandığı için toparlanması gerekiyor. Bi doktorun yazısında okumuştum. 2 3 ay korunulması gerekiyormuş ve ilk düşükten sonra ki bebeğin sağlıklı doğması daha yüksek oluyormuş. Çevremde de gözlemlediiğimde doğruluk payı var. Bence biraz rahminin toparlanmasına izin ver ki bebeğin sağlıklı bi yerde büyüsün tam iyileşmemiş bi yerde yine sıkıntı olabilir. Ama doktoruna bi sorRabbim isteyen herkeze bebek versin inş ben 9 haftalıkken gittim 5 haftalıkken ölmüş kürtajla aldılar çok ağladım bugün 14 gün oldu dr gittim iyisin dedi bir iki rahim dinlensin dedi ama yumurtalıkların çalışıyo korunun dedi ben beklemek istemiyorum bişey olur diyede korkuyorum varmı böyle olan yada ne kadar sonra hamile kalan bana bişeyler yazın hanımlar
Çok teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum ama içim içime sığmıyor biran önce evlat sahibi olmak istiyorum kısmet bekliyim biraz ozaman saolasın canımCanm ben kürtaj olmadım ama duyduğum üzere kürtajla rahim yıprandığı için toparlanması gerekiyor. Bi doktorun yazısında okumuştum. 2 3 ay korunulması gerekiyormuş ve ilk düşükten sonra ki bebeğin sağlıklı doğması daha yüksek oluyormuş. Çevremde de gözlemlediiğimde doğruluk payı var. Bence biraz rahminin toparlanmasına izin ver ki bebeğin sağlıklı bi yerde büyüsün tam iyileşmemiş bi yerde yine sıkıntı olabilir. Ama doktoruna bi sor
Gecıkırmı cnm pekı aradaKızlar gördüğünüz gibi testim negatif adetim gecikeli 3. Gün çarşamba günü doktor a gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz
Canım 3 aydır günü gününe geldi ama pkoluyum arada bi sasiyor olabilir gecikme 3 ay düzen den sonra biraz şaşırdım bi iki gün önce iki gün süren kahverengi akintim oldu şuan hiç bi akıntı yok kupkuruyumGecıkırmı cnm pekı arada
Cnm bekle bılacgun daha belkı gec dollenme olmustır daha ıdrarına gecmemısyır bak benım 9.gunum daha 3 4 gun bekleyecegım ıkıgundur sol kasıgım seyırıyor ara sıra cok ılgınc belırtıler yasıyorum ıns hayal krııklogına ugramayız buseferCanım 3 aydır günü gününe geldi ama pkoluyum arada bi sasiyor olabilir gecikme 3 ay düzen den sonra biraz şaşırdım bi iki gün önce iki gün süren kahverengi akintim oldu şuan hiç bi akıntı yok kupkuruyum
Canım çarşamba günü doktora randevum var kan testi yapar herhalde varsa çıkar yoksa ne olduğunu öğrenirim inş sen 9 gün geçti hala olmadın mı pko ysan normal tabi de hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaCnm bekle bılacgun daha belkı gec dollenme olmustır daha ıdrarına gecmemısyır bak benım 9.gunum daha 3 4 gun bekleyecegım ıkıgundur sol kasıgım seyırıyor ara sıra cok ılgınc belırtıler yasıyorum ıns hayal krııklogına ugramayız busefer
Yok ılıskıden 9 gectı cnm persembe normalde bat gunum bakalım neler olcak kan vermeye gıtmeyo dusunmuyorum bat gecer ıdrarda cıkarsa anca gıderımCanım çarşamba günü doktora randevum var kan testi yapar herhalde varsa çıkar yoksa ne olduğunu öğrenirim inş sen 9 gün geçti hala olmadın mı pko ysan normal tabi de hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Yani bekle canım inşallah gelir bebiş haberi hayırlısıylaYok ılıskıden 9 gectı cnm persembe normalde bat gunum bakalım neler olcak kan vermeye gıtmeyo dusunmuyorum bat gecer ıdrarda cıkarsa anca gıderım
Bu goguslerle de hamıle degılsem korkucam bedenımdem ıns kotu bısı yoktur dıyeYani bekle canım inşallah gelir bebiş haberi hayırlısıyla
Göğüs şişmesi bende bu ay hiç olmadı yumurtlama haftası oluyor gibiydi bende o yüzden hiç yumurtlama dim mi diyorum ben bakalım canım hayırlısı çok sabırsızlanıyorsan kan ver stres den dengemiz şaşıyor bu seferde çünküBu goguslerle de hamıle degılsem korkucam bedenımdem ıns kotu bısı yoktur dıye
Yumurtlama gunumde oldu acıdı ındı ozaman da progestan kullanıyodum ama acısıda sıslıgıde ınsı sımdı ılacın 8.gununde tekrar sıstı acı basladı ılacın etkısı olsa nebılım sureklı devam etmezmıydı kafam valla cok karıstı kan vermıcem bata kadar ya hayal kırıklıgı oluyoGöğüs şişmesi bende bu ay hiç olmadı yumurtlama haftası oluyor gibiydi bende o yüzden hiç yumurtlama dim mi diyorum ben bakalım canım hayırlısı çok sabırsızlanıyorsan kan ver stres den dengemiz şaşıyor bu seferde çünkü
Hım anladım canım hayırlı bir zamanda hamilelik haberini de alırız inşallah