döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Rabbim isteyen herkeze bebek versin inş ben 9 haftalıkken gittim 5 haftalıkken ölmüş kürtajla aldılar çok ağladım bugün 14 gün oldu dr gittim iyisin dedi bir iki rahim dinlensin dedi ama yumurtalıkların çalışıyo korunun dedi ben beklemek istemiyorum bişey olur diyede korkuyorum varmı böyle olan yada ne kadar sonra hamile kalan bana bişeyler yazın hanımlar

Canm ben kürtaj olmadım ama duyduğum üzere kürtajla rahim yıprandığı için toparlanması gerekiyor. Bi doktorun yazısında okumuştum. 2 3 ay korunulması gerekiyormuş ve ilk düşükten sonra ki bebeğin sağlıklı doğması daha yüksek oluyormuş. Çevremde de gözlemlediiğimde doğruluk payı var. Bence biraz rahminin toparlanmasına izin ver ki bebeğin sağlıklı bi yerde büyüsün tam iyileşmemiş bi yerde yine sıkıntı olabilir. Ama doktoruna bi sor

Çok teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum ama içim içime sığmıyor biran önce evlat sahibi olmak istiyorum kısmet bekliyim biraz ozaman saolasın canım

Kızlar gördüğünüz gibi testim negatif adetim gecikeli 3. Gün çarşamba günü doktor a gideceğim inşallah kötü bişey çıkmaz

Eklentiler

• IMAG0310.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 294
Gecıkırmı cnm pekı arada
Canım 3 aydır günü gününe geldi ama pkoluyum arada bi sasiyor olabilir gecikme 3 ay düzen den sonra biraz şaşırdım bi iki gün önce iki gün süren kahverengi akintim oldu şuan hiç bi akıntı yok kupkuruyum

Cnm bekle bılacgun daha belkı gec dollenme olmustır daha ıdrarına gecmemısyır bak benım 9.gunum daha 3 4 gun bekleyecegım ıkıgundur sol kasıgım seyırıyor ara sıra cok ılgınc belırtıler yasıyorum ıns hayal krııklogına ugramayız busefer

Canım çarşamba günü doktora randevum var kan testi yapar herhalde varsa çıkar yoksa ne olduğunu öğrenirim inş sen 9 gün geçti hala olmadın mı pko ysan normal tabi de hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Yok ılıskıden 9 gectı cnm persembe normalde bat gunum bakalım neler olcak kan vermeye gıtmeyo dusunmuyorum bat gecer ıdrarda cıkarsa anca gıderım

Bu goguslerle de hamıle degılsem korkucam bedenımdem ıns kotu bısı yoktur dıye
Göğüs şişmesi bende bu ay hiç olmadı yumurtlama haftası oluyor gibiydi bende o yüzden hiç yumurtlama dim mi diyorum ben bakalım canım hayırlısı çok sabırsızlanıyorsan kan ver stres den dengemiz şaşıyor bu seferde çünkü

Yumurtlama gunumde oldu acıdı ındı ozaman da progestan kullanıyodum ama acısıda sıslıgıde ınsı sımdı ılacın 8.gununde tekrar sıstı acı basladı ılacın etkısı olsa nebılım sureklı devam etmezmıydı kafam valla cok karıstı kan vermıcem bata kadar ya hayal kırıklıgı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…