Gebeliğe Hazırlık Döllenme ağrısı mı pikten sonra şiddetli bel ve kasık ağrısı kızlar acil bakar mısınız ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya

A canım öncelikle sagol yazdıgın için. Söylediklerine göre hamile olma ihtimalin var. Bikaç sorunun cevabını verirsen belki Bi tahminde bulunabilirim.
Bat ın ne zaman?
Yumurta çatlaman ne zamandı?
Değerlendirdim mi yumurtlama dönemini?
Ve bu belirtiler ne zamandır var?
Eğer çatlamadan beri devam ediyor, en az 11 12 gündür agrıların geçmiyorsa, ihtimal var
Bende teşekkür ederim 💗💗 evet bu ay sıkı çalıştık bat 10 mart yumutlama takibi yapmadım günlerdir kıvrandım dün agrıdan aglarken bir anda çok özür dilerim akıntı geldi ve ağrım bıçak gibi kesildi şuan onları yaşayan ben değilmişim gibi kuş gibi oldum. Bu ayda olmadı galiba 🤦🏻‍♀️ çok sağol yazdığın için bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah

herhangi bir ilaç iğne vs kullandın mı canım bu önemli? sen uygulamaları bir kenara bırak testlere güven, bende 2 uygulama ekli biri 15 ocak diğer 17 ocak demişti; ben de her iki günü de değerlendirmiştim.. Senin testlerde dün ve bugün LH seviyen pik yapmış yumurtan çatlamak üzere; bu birkaç günü değerlendir. Gelelim stres yaptığın konuya yumurta çatladığı gün döllenme beraberlik gecesi ve en geç birkaç günde olur bu da ağrı yapmaz; sen zaten döllenme olmuş mu hissedemezsin. Ağrı yapan şey döllenmeden sonraki 5-7 gün yani embriyonun rahme yerleşmesi. bu dönemde bazı kadınlar pembe açık kahve akıntı görür, bel kasık agrısı da bu günlerde başlar; hamilelik olana kadar devam eder.
Merhaba,
O kadar güzel anlatmışsınız ki, soran adına bile teşekkür etmek istedim.

Özelden yazdım konuyla alakalı.

Ya

A canım öncelikle sagol yazdıgın için. Söylediklerine göre hamile olma ihtimalin var. Bikaç sorunun cevabını verirsen belki Bi tahminde bulunabilirim.
Bat ın ne zaman?
Yumurta çatlaman ne zamandı?
Değerlendirdim mi yumurtlama dönemini?
Ve bu belirtiler ne zamandır var?
Eğer çatlamadan beri devam ediyor, en az 11 12 gündür agrıların geçmiyorsa, ihtimal var
Bana da bulunabilirmisiniz acaba

X