• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla buradaki msjlarınızı da okudum sizin için neden olmasın dedim hatta gülümsedim çünkü herkes de herşey aynı olacak diye birşey yok 😇 kendim de aynı şeyleri yaşadığım için ararken yazınıza denk geldim aynı şeyleri yaşıyorum 😊 ama çok da kaptırmadım bu duruma bekleyip göreceğim inşallah güzel şeyler olur.
Hamişliğiniz daim olsun çok sevindim sonucunuzun güzele bağlanmasına 😍
İnşAllah 🙏🏻 ❤️ güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻 🌸 her şey gönlünüzce olsun ama tabiki önce hayırlısı olsun 🌸

Bende kürtaj oldum yeniden gebelik düşünüyorum beklenen adet tarihime yaklaşık 12 gün var bu ay çatlatma iğnesi olmuştum sol kasığım afedersiniz idrar yapmak için oturduğum zaman ve idrara yaparken bıçak batıyor gibi ağrı giriyor acaba enfeksiyon mu diye endişeleniyorum yoksa çatlama belirtisi mi 🌸

Bende kürtaj oldum yeniden gebelik düşünüyorum beklenen adet tarihime yaklaşık 12 gün var bu ay çatlatma iğnesi olmuştum sol kasığım afedersiniz idrar yapmak için oturduğum zaman ve idrara yaparken bıçak batıyor gibi ağrı giriyor acaba enfeksiyon mu diye endişeleniyorum yoksa çatlama belirtisi mi 🌸
Sadece idrar esnasında mı b atmalar oluyo? Beniö gün içinde hafif iğne batması gibi ağrılarım olurdu. Enfeksiyon olabilir bence Bi doktora sorun 😊

Sadece idrar esnasında mı b atmalar oluyo? Beniö gün içinde hafif iğne batması gibi ağrılarım olurdu. Enfeksiyon olabilir bence Bi doktora sorun 😊
Yürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi 😇 bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınız ❤️

Yürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi 😇 bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınız ❤️
Anladım.. Tabi ki olabilir yani iç güdü de önemli Bi belirti :) ben çatlamadan 11 gün sonra yaptım adetime 4 gün vardı

Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻 ❤️ son günlerim ve ilk ögrendiğim den beri hatta hamile kalmadan da hep dua ediyorum herkes için. Saglık olsun da, hayırlısıyla ve vaktiyle gelir

Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻 ❤️ son günlerim ve ilk ögrendiğim den beri hatta hamile kalmadan da hep dua ediyorum herkes için. Saglık olsun da, hayırlısıyla ve vaktiyle gelir
Allah razı olsun evet bende hep allahım sana elini açmış kullarını geri çevirme diye dua ediyorum 🤲🌸

Bende aynı şeyleri yaşayıp yazmıştım buraya 🙈çoğu kişiye abest gelse de bugün 8.günüm yarın 9.günüm olacak inşallah iyi haberler alırım umut ediyorm 😍

Kim ne derse desin insan hamile kaldığı günü bile hissediyor bende de aynı belirtiler olmuştu hamile kaldığım gece bile bi başkaydı şu an oğluşum 18 aylık🥲

Back