- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.884
- 148
Bu arada bakacağım diğer açtığınız konuya daEvet bu şüpheleri yasadığım ay test yaptım ve öğrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bakacağım diğer açtığınız konuya daEvet bu şüpheleri yasadığım ay test yaptım ve öğrendim.
İnşAllah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun ama tabiki önce hayırlısı olsunValla buradaki msjlarınızı da okudum sizin için neden olmasın dedim hatta gülümsedim çünkü herkes de herşey aynı olacak diye birşey yok kendim de aynı şeyleri yaşadığım için ararken yazınıza denk geldim aynı şeyleri yaşıyorum ama çok da kaptırmadım bu duruma bekleyip göreceğim inşallah güzel şeyler olur.
Hamişliğiniz daim olsun çok sevindim sonucunuzun güzele bağlanmasına
Sadece idrar esnasında mı b atmalar oluyo? Beniö gün içinde hafif iğne batması gibi ağrılarım olurdu. Enfeksiyon olabilir bence Bi doktora sorunBende kürtaj oldum yeniden gebelik düşünüyorum beklenen adet tarihime yaklaşık 12 gün var bu ay çatlatma iğnesi olmuştum sol kasığım afedersiniz idrar yapmak için oturduğum zaman ve idrara yaparken bıçak batıyor gibi ağrı giriyor acaba enfeksiyon mu diye endişeleniyorum yoksa çatlama belirtisi mi
Yürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınızSadece idrar esnasında mı b atmalar oluyo? Beniö gün içinde hafif iğne batması gibi ağrılarım olurdu. Enfeksiyon olabilir bence Bi doktora sorun
Anladım.. Tabi ki olabilir yani iç güdü de önemli Bi belirti :) ben çatlamadan 11 gün sonra yaptım adetime 4 gün vardıYürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınız
Allah gönlünüze göre versin inşallah son günlerim ve ilk ögrendiğim den beri hatta hamile kalmadan da hep dua ediyorum herkes için. Saglık olsun da, hayırlısıyla ve vaktiyle gelirYürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınız
Allah razı olsun evet bende hep allahım sana elini açmış kullarını geri çevirme diye dua ediyorumAllah gönlünüze göre versin inşallah son günlerim ve ilk ögrendiğim den beri hatta hamile kalmadan da hep dua ediyorum herkes için. Saglık olsun da, hayırlısıyla ve vaktiyle gelir
İnşallah siz de sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu arada cinsiyeti neAllah gönlünüze göre versin inşallah son günlerim ve ilk ögrendiğim den beri hatta hamile kalmadan da hep dua ediyorum herkes için. Saglık olsun da, hayırlısıyla ve vaktiyle gelir
Yürürken hafif hafif batıyor sizin yazılarınıza denk geldim ve biraz ümitlendim de bu ay içimde değişik bi his var hani herkes size erken dediği halde sizin doğru bildiğiniz hissettiğiniz şeyi savunmanız gibi bi de bi sorum daha olacak çatlamadan itibaren kaç gün sonra test yaptınız
Ay hadi inşallah canım benim haberleşelim buradan haber etBende aynı şeyleri yaşayıp yazmıştım buraya çoğu kişiye abest gelse de bugün 8.günüm yarın 9.günüm olacak inşallah iyi haberler alırım umut ediyorm
Ay hadi inşallah canım benim haberleşelim buradan haber et
Olsun belli olmaz benim ilk gebeliğim 3 ay sürdü maalesef. sırtımda sivilce çıkmaya başlamıştı belli olmaz canım benimTabiki biraz bugün umutsuzum sivilcem çıktı o çıkınca arkası adet geliyor kaçtı hevesim sizi yine haberdar ederim son durumumu.
İnşAllah canım bir kızımız olacak Azra mızİnşallah siz de sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu arada cinsiyeti ne
Allah kabul etsin niyetlerinizi dualarınızıAllah razı olsun evet bende hep allahım sana elini açmış kullarını geri çevirme diye dua ediyorum
Ay çok güzel kız başkadır gerçekten adıyla gelsin inşallahİnşAllah canım bir kızımız olacak Azra mız
İnşAllah teyzesi sagol Allah gönlüne göre versin. Dün nişanım geldi sancı mancı yok bekliyoruzAy çok güzel kız başkadır gerçekten adıyla gelsin inşallah
Olsun belli olmaz benim ilk gebeliğim 3 ay sürdü maalesef. sırtımda sivilce çıkmaya başlamıştı belli olmaz canım benim
İnşAllah canım vardır bir hayırMaalesef gönül isterdi ki olayım hamiş kırmızılar geldi. Inşaallah sizin olur istediğiniz gibi herşey