Gebeliğe Hazırlık Döllenme ağrısı mı pikten sonra şiddetli bel ve kasık ağrısı kızlar acil bakar mısınız ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 gün pik çok normal benimde 2 günüm pik çıktı 3.gün çatlama oldu hissettiklerin psikolojiktir bende piki görünce bi ağrı saplanıyor yumurtalığıma :KK70: ama görmeden önce hiçbişeyim yok aynı tarihte yumurtlamışız hadi inşallah güzel haberleri de alırız bu ay :))
İnnnnnnşallah 🙏🏻 🌼 güzel haber alırsan yaz bana anne olamasam da teyze oldum diye sevinirim bari 🤣🤣❤️

İnnnnnnşallah 🙏🏻 🌼 güzel haber alırsan yaz bana anne olamasam da teyze oldum diye sevinirim bari 🤣🤣❤️
İnşalallaaaah ikimizinde olurrr Ay bu ay çok pozitif başladım ilişkileri de pozitif pozitif kem küm etmeden keyifle yaşıyorum olacak bu ay inşallah 😂💪🏻 Sen Kaç aydır deniyorsun

İnşalallaaaah ikimizinde olurrr Ay bu ay çok pozitif başladım ilişkileri de pozitif pozitif kem küm etmeden keyifle yaşıyorum olacak bu ay inşallah 😂💪🏻 Sen Kaç aydır deniyorsun
Biz 2 aydır düşünüyoruz ama çalısma lara daha bu ay basladık 😁

Biz 2 aydır düşünüyoruz ama çalısma lara daha bu ay basladık 😁
Ben evlendiğimden beri düşünüyordum eşim çok istiyor bayılıyor bebeklere ve çocuklara ama 3. Denememizi yaptık 😂

Adet tarihi 8-15 ocak. Yumurtlama günü uygulamanın biri 24 biri 27 ocak gösteriyor.
22 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum. Dün ve önceki gün pikti bugün 12.00 de Cden daha silikti. Karnım şiş ve agrı var, sağ kasıgım sancı gelip gidiyo, belim felaket ağrıyo. Normalde adetim yakın bel kasık agrısı görürüm adet sancım gibi aynı. 20sinden beri ilişkiye giriyoruz korunmadan. Döllenme mi gerçekleşiyor bu agrı ın sebebi nedir? Hiç yumurtlama dönemimde böyle agrı görmedim
(24 ocakta aksam 19.30 da yine yaptım çekmemişim o da pikti.) son resim bugün 12.00 yapıldı

Az önce 9:30 da yaptım kızlar çatlamış çok şükür. Darısı gebelik testinin basına 🙏🏻 ❤️ Bi de bişey sorucam işteyim şuan 11 12 saat sonra birliktelik olur anca yumurta canlı kalır mı eve gidene kadar
Kasık agrın ve akıntım varsa yumurta catlıyor olabilir cnm

Adet tarihi 8-15 ocak. Yumurtlama günü uygulamanın biri 24 biri 27 ocak gösteriyor.
22 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum. Dün ve önceki gün pikti bugün 12.00 de Cden daha silikti. Karnım şiş ve agrı var, sağ kasıgım sancı gelip gidiyo, belim felaket ağrıyo. Normalde adetim yakın bel kasık agrısı görürüm adet sancım gibi aynı. 20sinden beri ilişkiye giriyoruz korunmadan. Döllenme mi gerçekleşiyor bu agrı ın sebebi nedir? Hiç yumurtlama dönemimde böyle agrı görmedim
(24 ocakta aksam 19.30 da yine yaptım çekmemişim o da pikti.) son resim bugün 12.00 yapıldı

Az önce 9:30 da yaptım kızlar çatlamış çok şükür. Darısı gebelik testinin basına 🙏🏻 ❤️ Bi de bişey sorucam işteyim şuan 11 12 saat sonra birliktelik olur anca yumurta canlı kalır mı eve gidene kadar
Bende üç gün önce yumurtlama gördüm 2 gün öncede çatladı ama acayip kasık ağrısı bar bendede sen ne yaptın var mı bebek test falan yaptın mı 2 haftaya yaklaşmış sen yazalı

Hamile misin? Çok merak ediyorum.

Merhaba canım, evet cok şükür hamileyim. Son açtıgom konuyu inceleyebilirsin tüm bu belirtiler ve merak ettiğin her şeyi paylaştım. Umarım faydası olur 🙏🏻❤️
Hayırlısıyla al kucağına inşallah. Bazıları belirtilerini psikolojik diye yorumlamış ama gerçekten hamileymişsin ne güzel

Nasıl oluyor benim bhcg 18.91 ama kanamam da var ya geç döllenme yada kimyasal gebelik olabilir dedi bana dr

Belirtiler oldu bendede ani bir sağ bir sol kasık batması arkasından mide ağrısı ve beyaz akıntı

Bu agrılar döllenme agrısı olsa kaç günde bitiyo acaba ya bende aynı durumdayım 1 haftadır bekim ve kasıklarımda agrı war kasıklarıma ara ara bi sol bi sag tarafa sancı giriyo gibi oluyo belimde çok kötü

Valla canım bat kaç gün geçti dr a git bi istersen ben adetim sandım gittim kimyasal gebelik olabilir dedi yarın yeniden kan vercem

Valla canım bat kaç gün geçti dr a git bi istersen ben adetim sandım gittim kimyasal gebelik olabilir dedi yarın yeniden kan vercem
Son adet tarihim 30 ocak adetime 7 8 gün war yumurtlama günümden emin degilim ayın 9 unda ilişki oldu 11. Gün başladım teste ilk defa yaptıgım için pek anlamadım bugüne kadarda pik i görmedim büyük ihtimalle 9 unda oldu diyolar o günden beri bu agrılar war

Selisay Selisay her yere yazıyorum valla kusura bakmayın deli tavuk gibi konudan konuya koşturuyorum🤯 belirtilerinizi okudum ama anlayamıyorum yumurtlamadan sonra ağrılarım giderek arttı ama tek taraflı değil direk karnımın içinde yerini kestiremiyorum adet olsam da rahatlasam diyorum sadece ama 1 hafta var göbeğimin altı şişti gerildi belimden beni çekiyolar gibi göğüslerim de hassas bakıyorum görünürde bişey yok uyuyor gibiler hani o kadar neye hassaslaştın gerçekten kafayı yicem sızlamalardan hiçbişey yapasım gelmiyor bunalıma girdim daha öncede agrım olmustu böyle ümitlendim o ay adet olmadan gecirdim. Bekledim bebek vardır diye çıkmadı testlerde bıraktım test yapmayı. Ertesi ay adet oldum. Bu ay da böyle 24 yaşında bir koca karı gibiyim

Ya
Selisay Selisay her yere yazıyorum valla kusura bakmayın deli tavuk gibi konudan konuya koşturuyorum🤯 belirtilerinizi okudum ama anlayamıyorum yumurtlamadan sonra ağrılarım giderek arttı ama tek taraflı değil direk karnımın içinde yerini kestiremiyorum adet olsam da rahatlasam diyorum sadece ama 1 hafta var göbeğimin altı şişti gerildi belimden beni çekiyolar gibi göğüslerim de hassas bakıyorum görünürde bişey yok uyuyor gibiler hani o kadar neye hassaslaştın gerçekten kafayı yicem sızlamalardan hiçbişey yapasım gelmiyor bunalıma girdim daha öncede agrım olmustu böyle ümitlendim o ay adet olmadan gecirdim. Bekledim bebek vardır diye çıkmadı testlerde bıraktım test yapmayı. Ertesi ay adet oldum. Bu ay da böyle 24 yaşında bir koca karı gibiyim
A canım öncelikle sagol yazdıgın için. Söylediklerine göre hamile olma ihtimalin var. Bikaç sorunun cevabını verirsen belki Bi tahminde bulunabilirim.
Bat ın ne zaman?
Yumurta çatlaman ne zamandı?
Değerlendirdim mi yumurtlama dönemini?
Ve bu belirtiler ne zamandır var?
Eğer çatlamadan beri devam ediyor, en az 11 12 gündür agrıların geçmiyorsa, ihtimal var

X