• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn inşallah 🙏🏻 ❤️ evet erken gebelik
Öncelikle hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al bebişini inşallah benimde son 5 gündür kasığımda yanma var belki 3-4 kere gelen mide bulantım vardı aniden kasığıma kramp girdi adet günlerim bşraz şaştı 1 programda 3 gün var diyor diğerinde 6 gün falan diyor aynı zamanda çok fazla sırt ağrım var ve afedersiniz inanılmaz tuvalete çıkıyorum küçük abdeste ve akıntılarım dört gün önce çok afedersiniz böyle adet olmuş gibi dolu dolu beyaz akıntı geldi süt gibi şuan kasığımda hala yanma var sizce napmalıyım vee kaç gün kala öğrendiniz ❤️ şimdiden teşekkür ederim ❤️

Öncelikle hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al bebişini inşallah benimde son 5 gündür kasığımda yanma var belki 3-4 kere gelen mide bulantım vardı aniden kasığıma kramp girdi adet günlerim bşraz şaştı 1 programda 3 gün var diyor diğerinde 6 gün falan diyor aynı zamanda çok fazla sırt ağrım var ve afedersiniz inanılmaz tuvalete çıkıyorum küçük abdeste ve akıntılarım dört gün önce çok afedersiniz böyle adet olmuş gibi dolu dolu beyaz akıntı geldi süt gibi şuan kasığımda hala yanma var sizce napmalıyım vee kaç gün kala öğrendiniz ❤️ şimdiden teşekkür ederim ❤️
Merhaba canım beyaz akıntı da dahil hepsi bende de oldu. Ben 4 gün kala öğrendim. Sen gene de diğer uygulamayı dinle 6 gün kaldı diyeni. Çünkü 3 gün kaldı sanarak umutla test yaparsın belki negatif görürsün 0zülöe boşa varsa bile görünmez belki. Sen ikisinin ortası 4 gün kala yap erken gebelik testi. Ben de öyle ögrendim 4 gün kala, haber ver bana da 🤗 💜

Merhaba canım beyaz akıntı da dahil hepsi bende de oldu. Ben 4 gün kala öğrendim. Sen gene de diğer uygulamayı dinle 6 gün kaldı diyeni. Çünkü 3 gün kaldı sanarak umutla test yaparsın belki negatif görürsün 0zülöe boşa varsa bile görünmez belki. Sen ikisinin ortası 4 gün kala yap erken gebelik testi. Ben de öyle ögrendim 4 gün kala, haber ver bana da 🤗 💜
Çok teşekkür ederim inşallah vardır ❤️🙏 tabikii haber veririm

Canım merhaba ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama inanılmaz lavabo ihtiyacım oluyor en fazla 1 saat dayanabiliyorum aynı zamanda hafif hafif vuran mide bulantım var yarın gidip kan testi versemmi acaba

Merj
Canım merhaba ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama inanılmaz lavabo ihtiyacım oluyor en fazla 1 saat dayanabiliyorum aynı zamanda hafif hafif vuran mide bulantım var yarın gidip kan testi versemmi acaba
Merhaba canım kusura bakma bikaç gündür giremiyorum buraya şimdi gördüm. Adetine ne kadar var test yaptın mı ne durumdasın? 🙏🏻🐣

ya ayni belirtiler var ama korkuyorum gunune 2 gun var
sağlı sollu kramplar
idrari yaparken boyle sona dogru kasiklarima bisi saplaniyor
yumurtlama oldugunu dusundumden 2 gun sonra beyaz akintilar basladi suan cuma gunum insallah bu belirtiler bosa degildir 😔

Olsun hayırlısı, saglıgına yerinde olsun da martta tutar inşallah 🙏🏻
İnşallah kuzum en son ilişki 26-27 şubatta oldu afedersin iki gündür bembeyaz akıntı ile karşılaşıyorum resmen adet olur gibi beyaz akıntı geliyor çok fazla acaba neden aklım karıştı ya

Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu dün de değerlendirdik.
-2 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı
- idrar yaparken sağ veya sol tarafta hafif sızı
20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan
Döllenme gerçekleşiyor mudur?
Canım bu su gibi akıntı sende hep devam etti tıpatıp aynı belirtileri yaşıyoruz seninle ama bugün su gibi olan akıntım kesildi regle son sekiz günüm

Arkadaşlar merhaba bişiy danışmak istiyorum pazar öğlen çatlatma iğnesi oldum 2 gündür feci bel ağrım var karnım çok şiş var aşırı gaz var karnımın sağ tarafı çok hassas

Arkadaşlar merhaba bişiy danışmak istiyorum pazar öğlen çatlatma iğnesi oldum 2 gündür feci bel ağrım var karnım çok şiş var aşırı gaz var karnımın sağ tarafı çok hassas
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 1 gün var şuanda acayip midem bulanıyor ara ara kasığımda batmalar oluyor iki gün önce aniden belime kramp girdi sizce gebelik olabilir mi 😒🙏

Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama

Merhaba merak ettiğim bu yaşadıklarınızdan sonra mı hamile kaldınız 😊?

-bel ve sırt ağrısı
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
Vay be Selisay Selisay ❤️ senin bu mesajını ilk okuduğumda benimde gebelik çalışmamda ilk ayımdı. Sen doğacaksın neredeyse, 9 ay oldu ben hâlâ uğraşıyorum. Bir kere bile pozitifi göremedim. Bana dua eder misin doğumuna da az kalmış. 🤲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Vay be Selisay Selisay ❤️ senin bu mesajını ilk okuduğumda benimde gebelik çalışmamda ilk ayımdı. Sen doğacaksın neredeyse, 9 ay oldu ben hâlâ uğraşıyorum. Bir kere bile pozitifi göremedim. Bana dua eder misin doğumuna da az kalmış. 🤲 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım evet zaman gerçekten çok hızlı akıyor.. Umudunu kaybetme Allah hayırlısını nasip ediyo her zaman. Bir sebebi vardır elbet. İnan ilk sorumu sorduğum andan ve testte çift çizgi gördüğüm andan beri hem burda tanıştığım arkadaslarım hem de tanımadığım bilmediğim gönlünde anne olma istegi taşıyan herkese dua ediyorum cok güzel duygular, ama en önemlisi saglık tsbiki. Gebelik inşallah sana da nasip olur, isteyen herkese olur ama sağlıklı hayırlı evlat olsun 🌸 ❤️ geç olsun güç olmasın. Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 haberlerini bekliyorum

Merhaba merak ettiğim bu yaşadıklarınızdan sonra mı hamile kaldınız 😊?
İsterseniz açtıgım konulardan bakabilirsiniz. Çok şükür hamileyim adlı konuda, hamileliğimi nasıl ögrendiğim, döllenme için neler yaptığım, hangi belirtileri gördüğüm ve devamında yasadıklarım yazıyor. Faydası olur umarım 🌸🙏🏻

İsterseniz açtıgım konulardan bakabilirsiniz. Çok şükür hamileyim adlı konuda, hamileliğimi nasıl ögrendiğim, döllenme için neler yaptığım, hangi belirtileri gördüğüm ve devamında yasadıklarım yazıyor. Faydası olur umarım 🌸🙏🏻

Valla buradaki msjlarınızı da okudum sizin için neden olmasın dedim hatta gülümsedim çünkü herkes de herşey aynı olacak diye birşey yok 😇 kendim de aynı şeyleri yaşadığım için ararken yazınıza denk geldim aynı şeyleri yaşıyorum 😊 ama çok da kaptırmadım bu duruma bekleyip göreceğim inşallah güzel şeyler olur.
Hamişliğiniz daim olsun çok sevindim sonucunuzun güzele bağlanmasına 😍

Back