Gebeliğe Hazırlık Döllenme ağrısı mı pikten sonra şiddetli bel ve kasık ağrısı kızlar acil bakar mısınız ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selisay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
860
533
27
Adet tarihi 8-15 ocak. Yumurtlama günü uygulamanın biri 24 biri 27 ocak gösteriyor.
22 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum. Dün ve önceki gün pikti bugün 12.00 de Cden daha silikti. Karnım şiş ve agrı var, sağ kasıgım sancı gelip gidiyo, belim felaket ağrıyo. Normalde adetim yakın bel kasık agrısı görürüm adet sancım gibi aynı. 20sinden beri ilişkiye giriyoruz korunmadan. Döllenme mi gerçekleşiyor bu agrı ın sebebi nedir? Hiç yumurtlama dönemimde böyle agrı görmedim
(24 ocakta aksam 19.30 da yine yaptım çekmemişim o da pikti.) son resim bugün 12.00 yapıldı

Az önce 9:30 da yaptım kızlar çatlamış çok şükür. Darısı gebelik testinin basına Bi de bişey sorucam işteyim şuan 11 12 saat sonra birliktelik olur anca yumurta canlı kalır mı eve gidene kadar

Eklentiler

• Screenshot_20210124-131609.png
    525,3 KB · Görüntüleme: 924
  • Screenshot_20210125-124233.png
    657,8 KB · Görüntüleme: 448
  • Screenshot_20210126-093130.png
    873,4 KB · Görüntüleme: 378
Son düzenleme:
Cok siddetli dglse yumurtlama zamani olablir belki agri. Usuttiysen bide ikisi ayni anda olmis olblir

Bu dusunceleri kafandan at ilk önce psikolojik olabilir yada usuttun. Kaset test daha koyi diğerlerinden. Günlerini degerlendir ve sabirla bekle bu dusunceler insani yoruyor gerçekten stres yapiyorsun farkinda olmadan. Nacizane önerim

Slm benim de sat 15 ocak. Dün akşamdan beri ayni ağrılar sancılar bende de var. Ve baş ağrısı ile hafiften vücut ısısı yüksek. Ama yumurtlama için akıntı yok. Bu nedir sizce...

Benim yumurtlama günü uygulamaya göre 29 ocak gösteriyor. Biz de 20 ocaktan beri boş geçirmedik sadece iki gündür boş geçtik. Sanırım erken yumurtlama oluyorum. Senin de ondan olabilir. Gebelik bu kadar erken belli olmaz sanmıyorum.

Slm benim de sat 15 ocak. Dün akşamdan beri ayni ağrılar sancılar bende de var. Ve baş ağrısı ile hafiften vücut ısısı yüksek. Ama yumurtlama için akıntı yok. Bu nedir sizce...
Valla vücut ısısı çatlamadan önce oluyo diye biliyorum, benim de 2 gün pik çıktı ama ağrılar bugün basladı. Döllenme oluşurken agrı olur diye okudum burdan, gebelik şuan zaten belli olmaz ama vücuda agrı olarak etki ediyormuş ne kadar dogru bilmiyorum. Inşallah hamileyimdir düşünmemek istiyorum ama elim hep telefona gidiyo araştırma yapıyorum hep. Allah isteyen herkese versin

Benim Bi uygulama 27 biri 24 gösteriyo nolur nolmaZ 5 gündür degerlendiriyoruz adam artık yazık iliği kurudu ( çok stresli Bi dönem ya

herhangi bir ilaç iğne vs kullandın mı canım bu önemli? sen uygulamaları bir kenara bırak testlere güven, bende 2 uygulama ekli biri 15 ocak diğer 17 ocak demişti; ben de her iki günü de değerlendirmiştim.. Senin testlerde dün ve bugün LH seviyen pik yapmış yumurtan çatlamak üzere; bu birkaç günü değerlendir. Gelelim stres yaptığın konuya yumurta çatladığı gün döllenme beraberlik gecesi ve en geç birkaç günde olur bu da ağrı yapmaz; sen zaten döllenme olmuş mu hissedemezsin. Ağrı yapan şey döllenmeden sonraki 5-7 gün yani embriyonun rahme yerleşmesi. bu dönemde bazı kadınlar pembe açık kahve akıntı görür, bel kasık agrısı da bu günlerde başlar; hamilelik olana kadar devam eder.

Cok siddetli dglse yumurtlama zamani olablir belki agri. Usuttiysen bide ikisi ayni anda olmis olblir
Yok üşütmedim de yumurta çatlıyor diye agrıyo heralde çizgi de silik cünkü düne göre ama çok silik degil

Ay evet elim hep telefona gidiyo sürekli bu sitedeyim sürekli youtube dayım izliyorum okuyorum. Kafam dagılsın diye Baska şeyler yapmaya calısıyorum gene kendimi burda buluyorum. Bunların üstüne arkadasım da hamilelik haberi verdi geçen gün. Video atmış ailesine haberi verdiği anı Dün de kuzenım le konuşuyo Ken hamile oldugunu söyledi.İnsan imreniyo. Tabi hayırlısı, asla kıskanmıyorum onların adına seviniyorum ama ben de bebegim olsun istiyorum

Allah razı olsun o kadar yararlı Bi yorum yapmışsınız ki diğer arkadasa yazdıgımı gibi bu aralar eş dosttan cok hamilelik haberi duyuyorum seviniyorum ama insan imreniyo, stres yapıyorum eşim de diyor stres yapma hayırlısı diye ama kendimi hep bişeyler okurken izlerken buluyorum. İnşallah hamile kalırım ve sizinle paylaşırım. Her şey gönlünüzce olsun

İlaç konusunu cevaplamamışım pardon, sadece folbiol kullanıyorum 1 buçuk ay önce basladım

Cok iyi anlıyorum seni. Bende yasadim ve halen yasiyorum bu durumu. Takma kimse kimsenin derdini bilemez ve yasamayan anlamaz. Icini ferah tut Hayirlisi ile nasipte varsa olur

Benim Bi uygulama 27 biri 24 gösteriyo nolur nolmaZ 5 gündür degerlendiriyoruz adam artık yazık iliği kurudu ( çok stresli Bi dönem ya
Evet uygulama olunca öyle güvenmemek lazım Aslında. En iyisi test kullanmak. Ovulasyon testi daha iyi. Bizde iki gündür boş geçtik aynı şekilde zor ya bu dönem sıkıntılı...

ay benım yumurtlama olalı bugun 8. gun hıc de agrım yok :):)

Dün akşamdan beri böyle işte. Agrı sancı şişkinlik gaz hepsi var. Evet bende çok araştırma yapıyorum ya. Deli olacam neredeyse...

Ne demek canım rica ederim, bildiklerimi, deneyimlerimi paylaşıyorum. zaten 1 yıl normal kabul ediliyor hamilelik planlamasından sonraya kadar. şayet hızlı istiyorsanız mutlaka çiftler bebek üzerine değerlerini ölçtürmelerinde fayda var. internetten bu ölçümler nedir diye de bakabilirsin. :) Bu arada Ebru ceylan instagramdan bayağı bir sıkıntılı kişiler de dahil kendisinden destek isteyenlere testler konusunda destek sağlıyor, isterseniz takip edebilirsiniz. Benim moralimi düzeltiyor diye takip ediyorum :))

Canım 2 gün pik çok normal benimde 2 günüm pik çıktı 3.gün çatlama oldu hissettiklerin psikolojiktir bende piki görünce bi ağrı saplanıyor yumurtalığıma ama görmeden önce hiçbişeyim yok aynı tarihte yumurtlamışız hadi inşallah güzel haberleri de alırız bu ay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…