Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Kızlar ben bu tuzla vicksi yaptım 2-3 kez hakikaten şişiyor ama çok fena tahriş oldu ki sürekli nemlendirici sürüyorum ama görüntü güzel oldu bırakınca eski haline dönecek biliyorum acaba devam etsem daha fena olur mu diye korkuyorum ne yapayım sizce?

canm bende hiç tahriş olmadı ama hassaslıkla alakalı demekki bol bol nemlendirici kullan sen ama yapmayı bırakma bence

ben geçen yazdan beri uğraşıorm az da olsaa biraz gelişme var... yani daha dolgn duruypr...een son da kendime vazelin+vicks+karanfil yğaı+tarçn yağı+zencefil yağlı karışmdan yaptm..arada sürüyorm..hem parlatıcı görevi görüyor çünkü içine birazdaa renk vermesi için nivea çilekli dudak kreminden eritp koydm..Hem de dolgunlaştıryor..çok büyük bir mucize beklememek lazm ama uzun süreli kullanımda sonuç iyi oluyor...ben tavsiye ederim..en azndan artık şekil aldılar kağıt gibi görünmüyorlar...

bende tarçın yağı kullanıyorum ve etkisini görmeye başladım :) gerçekten etkili kızlar herkese tavsiye ederim dudaklarım gün geçtikçe dolgunlaşıyor :):) günde 2 kere kullanıyorum

sabah yürüyüşüne çıktığımda viks alıyım dedim içine tuz koymadan denedim bi faydası olmadı şimdi de tuzla denicem cnm gelişleri sölerim

bu yazıları okuyunca kostum aktara aldım bı hewesle surdum dudaklara amannnnnnn allahım bu nası bı acı gozumden yas geldı tarcının keskın kokusuda ıcımı baydı ama bıraz gectıkten sona o acı azaldı sımdı bı uyusma war bakalım etkısı kac saat surcek yanmasına razıyım yeterkı tahrıs olup derılerım kalkmasın

arkadaşlar yazan varmi diye hepsini okudum inanın ucucu yağları muhakkak bi sabit yaglarla karıştırıp öle kullanmaniz gerekiyor bu cilt için hep böledir zeytin yagıyla yada badem yagıyla karıstırsanız yada başka sabit yagla güzelim dudaklarınız tahriş olmaz hem düzenli kullanmış olursunuz sonuçu gözlemleyebilirsiniz

avonun dolgun görünüm veren rujlarından kullanan var mı?

ben denedım. bı tanesı bıtene kadar kullandım her gun. sureklı. ışe yaradı gıbı. ust dudagımın hemen ustunde we alt dudagımın hemen altında cızgıler olusturdu. ruju surerken oralarada surdugumde dudagım kalınmıs gıbı oluyor. we o urunu kullanalı nerdeyse 2 seneden fazla oldu ama ızlerden hala bıraz eser war

benım dudaklarım kalın allaha şükür hele sabah ilk uyandımda angelına jolıe nınki gbi oluo ve kıpkırmızı nie ole oluo çözemedim ama oyuzden sabah çekınıorum fotoları daha snra inio çnkü bıraz ama ben hep sabhki gbii olsun istıorum delikafadulden diş fırcasını denedim hep yapıodum zaten fakay o sadece o anlık gun boyu diil biz en iisi ecz dudak dolgunlaştırıcı krem alalım 30 ytl deger bnce :)

Dün gece tarçın yağını sürdüm. Ammman allahım o nasıl bi acı kafamçokkarıştı
gerçekten acıdan duramadım 10 dakika geçti geçmedi yıkadım hemen. Ama hala nasıl zonkluyordu analtamam :bbo: şişme falan da olmadı kızardı sadece. Üstelik sırf dudaklarım kızarsa yine iyi çeneme kadar ağzımın her tarafı kıpkırmızı oldu. Çiğer yemiş kedi gibi :bbo:
Halim berbattı yani:sinifsinif:

Ah be canlarım tarçın yağı direk sürülürmüü lmaz:
ŞİFACI arkadaşın dediği gibi uçucu yağları sabit yağlarla karıştırmalısınız..
Yani tarcn yağına z.yağı veya badem yağı katmanız gerekiyor..
Karıştırırsanız tahriş olmaz ama dolgunlaştırırmı bilemicem denemedim çünkü CADIARZU
Sally hansen in ürününüde denedim işe yaramadı
Şuan VİCks kullanıyorum gloss umun içine koydum çilekli naneli olips yemiş hissi veriyor sadece zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…