• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Dolgun Dudaklar İçin Öneriler

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
normal nemlendirici kremi dudaklarıma sürüorum sabhları nerdeyse 2 katı kdar şişio dudaklarım:)) gerçi çok kalıcı olmuo gün içinde sönüo ama belki devamlı kullanmanın bi faydası olabilir bn arada dudaklarım çatladığnda yapıodum

selam kızlar az önce dişlerimi kabartma tozuyla fırçalıyodumm:kedi: sonra dudaklarıma bulaşmışş bir yanma ama aşırı derecede hemen yıkadım tabe dudaklarım nasıl şişmiş ama hala çook acıyo bepanthene sürdüm bilmiyorum işe yararmı ama dudağımı baya bi şişirdi opuyorumnanaktan

selam kızlar az önce dişlerimi kabartma tozuyla fırçalıyodumm:kedi: sonra dudaklarıma bulaşmışş bir yanma ama aşırı derecede hemen yıkadım tabe dudaklarım nasıl şişmiş ama hala çook acıyo bepanthene sürdüm bilmiyorum işe yararmı ama dudağımı baya bi şişirdi opuyorumnanaktan

o şişlik yanmadan dolayı canım,tarçın yağıda aynı etkiyi veriyor malesef etkisi bi kaç saatle sınırlı.. dişlerinizi fırçaladıktan sonra ve ruj sürmeden önce diş fırçasıyla fırçalayın ,arada kalemi dudaklarınızın arasına alıp yuvarlayın..bunlar gayet etkili.. :lepi:

haklısın canım zaten hemen geçti ama kalemi yaklaşık 2 hafta düzenli denedim benim dudaklarımı şekillendirmekten daha çok elmacık kemiklerimi şişirdi yada bana öyle geldi bilmiyorumCADIARZU

ya kızlar size bişey danışçam ben ne zaman dudaklarımı diş fırçasıyla fırçalasam uçuk çıkıyor ben de. alakasını çözemedim yaw

sadece sürmek bi işe yaramazki.biraz dlgunlaştırıcı egzersizler yapınki faydalı olsun.hatta sadece egzersiz bile yeterli olabilr.ben yapıyorum işe yarıyo gibi ..

tarçın yağı çatlatacak kadar şişiriyormu? ben deneyeceğim;ama son mesajı gördükten sonra tedirgin oldum biraz.

tarçın yağı benim dudaklarımı çok yakıo ilk sürdüğümde hemen silmek istedim.ama evet çatlatıo.bende sürdükten sonra emmesini bekliyorum ondan sonrada dudak bakım kremi sürüyorum.2haftadır kullanıorum daha ama dudaklarım hafif şişti.benim dudaklarım normal ama ben daha öne çıkık dudaklar istiyorummmmmm.

kızlar be yazdıklarınızı okudum tam olarak napıcamı anlamadm.viks nedr öncelikle nerden alıcam nasıl kullanıcam:D

ben denedım. bı tanesı bıtene kadar kullandım her gun. sureklı. ışe yaradı gıbı. ust dudagımın hemen ustunde we alt dudagımın hemen altında cızgıler olusturdu. ruju surerken oralarada surdugumde dudagım kalınmıs gıbı oluyor. we o urunu kullanalı nerdeyse 2 seneden fazla oldu ama ızlerden hala bıraz eser war;)

merhaba canım. yaptığın uygulamayı net olarak yazarmısın. hangi ürünleri kullandın ve ne sıklıkta uyuladın??

ben viks denedim yaktı ama şişirmedi fark yoktu yani şimdi tarçınyağı kullanıcam kremle kullanırsak tahriş etmez herhalde

ben de yeni başladım tarçın yağını kullanmaya.evet kurutuyor baya.ama önce nemlendirici sürüyorum dudağıma üzerine de tarçın yağı.belki jojoba yağıyla tarçın yağının karşımı da etkili olabilir.sonuçta bir çok dudak nemlendiricisi ve parlatıcısında jojoba yağı kullanılıyor.henüz denemedim tabi.

Bir dergide,bir dermatologun önerisini okudum..
Nane yağı sürmeyi öneriyor..Gerçi benim ihtiyacım yok ama ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim..

merhaba canım. yaptığın uygulamayı net olarak yazarmısın. hangi ürünleri kullandın ve ne sıklıkta uyuladın??

Awonun dudak kalınlastırıcı bır ruju... Hala pıyasada war mıdır bılemıyorum. Her gun 2-3 defa dudagıma suruyordum. kendı kendıne cıkana kadar beklıyordum. sılmıyordum. kendı kendıne sılındıgını zaman tekrar suruyordum. we bol suruyordum. Ama sanırım bu bahsettıgım urunden pıyasada yok.. Şu anda bır urunu war sanırım dogru bılıyorsam adı;
Avon Ultra Colour Rich Extra Plump Lipstick.
Sürdüğünüzde dudaklarınızda karıncalanmayı gecıyorum resmen yakıyor. Hele ılk kez kullanıyorsanız. Acayıp bır sekılde yakıyor. Sonra azalıyor ama kesınlıkle etkılı. Dudaklara dolgun gorunum werıyor. Tawsıye ederım. We her kullanısınızda yakıyor. Yanı bır kac kere kullandıktan sonra etkısı gecmıyor. Her kullanısta dudakları yakıyor.

Back